Audi Q3 Sportback TFSI e | Plug-in Hybrid SUV | Se priser >
Audi Q3 Sportback TFSI e

Q3 Sportback TFSI e

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi Q3 Sportback TFSI e

En elektrificerende fremtoning

En effektiv drivlinje og et sportsligt og dynamisk look – Audi Q3 Sportback TFSI e².

Elektrisk rækkevidde

50

km

Acceleration (0-100 km/t)

7,3

sek.

Systemydelse

180

kW

Skræddersyet til dine behov

Audi Q3 Sportback TFSI e² kombinerer det bedste fra begge verdener: I ren eldrift kører den lokalt uden emissioner og uden motorstøj. Og i kombination med TFSI-forbrændingsmotoren mangler du ikke noget, når det gælder de dynamiske egenskaber, der kendetegner Audi.

 Audi Q3 Sportback TFSI e

Fremskridt med momentum: Audi Q3 Sportback 45 TFSI e² giver dig en samlet systemydelse på 245 hk (180 kW) og et systemdrejningsmoment på 400 Nm.

Opladning på den nemme måde

Der findes et bredt udvalg af opladningsmuligheder til Audi Q3 Sportback TFSI e², både derhjemme og på farten.

 Audi Q3 Sportback TFSI e opladning derhjemme

Opladning derhjemme: Til opladning derhjemme med en ladeeffekt på op til 3,6 kW⁵ fås e-tron-opladningssystemet compact som standardudstyr eller du kan tilkøbe en hjemmeladestander fra Clever, som giver endnu mere komfortabel opladning.

Kompromisløs opladning med Clever

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten, og ved indkøbs- og shoppingcentre. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever ladeboks

Så sportslig kan en SUV være

Styrke og præcision – i alle detaljer. Den titaniumsorte kølergrill i den ottekantede singleframe, de trapezformede luftindtag og de udtryksfulde stødfangere med spoilerliste er kendetegn på det tredimensionelle design og giver Audi Q3 Sportback TFSI e² en selvsikker og dynamisk fremtoning. Komponenterne lakeret i kontrastfarve og den coupélignende taglinje inklusive tagkantspoiler understreger den sportslige karakter.

 Audi Q3 TFSI e

Sportslig og alsidig

Interiøret i Audi Q3 Sportback TFSI e² er rummeligt og fleksibelt. Forsæderne byder på god komfort og en sportslig siddeposition. Bagsæderne kan som standard forskydes i længderetningen, og det tredelte bagsæderyglæn kan indstilles i hældningen i syv trin.

Alsidigt pladskoncept: Batteriet til elmotoren er placeret under det flade bagagerum for at spare plads. Det giver en bagagerumsvolumen på 380 l og endda op til 1.250 l, når sæderne er klappet frem. Bagsæde plus, der er standardudstyr, giver dig endnu mere fleksibilitet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og maks. ladeeffekt for Audi Q3 Sportback TFSI e?
Audi Q3 Sportback plug-in hybrid kan lade op til 3,6 kW AC og tager ca. 3 timer og 45 minutter at lade batteriet op.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi Q3 Sportback TFSI e?
Der er plads til 380 l og 1250 l, når bagsæderne er lagt ned.

Audi Q3 TFSI e

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
2 Audi Q3 Sportback 45 TFSI e: Brændstofforbrug ved blandet kørsel¹: 58,8-71,4 km/l; strømforbrug ved blandet kørsel¹: 14,6-15,9 kWh/100 km; CO₂-emissioner ved blandet kørsel¹: 33-38 g/km.
3
Elektrisk rækkevidde ved blandet kørsel i henhold til WLTP, gælder for 17”-20” fælge.
4
Kan medføre et forøget brændstofforbrug.
5
Opladningskapaciteten afhænger af det tilgængelige industristik og elnettet i det pågældende land.
6
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
7
Du kan finde flere informationer om e-tron Charging Service på https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-dk
8
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
9
Alcantara er et ikke-vævet mikrofiberstof.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation