RS Q3 Sportback priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
RS Q3 Sportback

RS Q3 Sportback

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

High performance i billeder

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-q3-sportback-front-RSQ3_2020_1491.jpg
1920x1080-audi-rs-q3-sportback-front-RSQ3_2020_1491.jpg
  • På fronten skiller bilen sig ud ved RS-stødfangeren og singleframen i sort højglans.

  • Som lysteknologi kan du som ekstraudstyr vælge Matrix-LED-forlygter med dynamisk blinklys og RS-specifikt tonede afdækninger.

  • En særlig fremtoning i tangorød – med Audi RS Q3 Sportback.

  • Den coupéagtige silhuet med let faldende taglinje er karakteristisk for Audi RS Q3 Sportback.

  • Audi RS Q3 Sportback accelererer fra 0 til 100 km/h på 4,5 sek.

  • Bagenden med den RS-specifikke stødfanger giver bilen en kraftfuld afslutning.

  • Den sorte optikpakke, der fås som ekstraudstyr, tilfører bilen et sportsligt præg udvendigt.

  • 21” letmetalfælge i 5-eget V-polygondesign (ekstraudstyr) overfører kræfterne til vejen.

  • I Audi RS Q3 Sportbacks interiør vil du finde sportslige elementer og kvalitetsmaterialer.

Påfaldende anderledes

Audi RS Q3 Sportbacks performance er til at se med det samme. På fronten skiller bilen sig ud ved RS-stødfangeren i kombination med singleframen i sort højglans. Taglinjen, der falder meget fladt, og den lave skulderlinje sænker karrosseriets visuelle tyngdepunkt. På siden har bilen et muskuløst udtryk med hjulkasser, der står 10 mm ud. De 21” letmetalfælge, der fås som ekstraudstyr, er usædvanlige for bilens modelklasse. Bagenden på Audi RS Q3 Sportback danner en kraftfuld afslutning med den RS-specifikke stødfanger med hækdiffusor og vandrette spoilerlister i sort højglans samt den RS-specifikke tagkantspoiler. I kraft af den lave bagrude kommer bilen til at fremstå bredere.

Audi RS Q3 Sportback

Flere impulser i sekundet

Den legendariske 2,5-liters TFSI-motor med fem cylindre omsætter dine impulser med det samme. Med den standardmonterede RS-sportsundervogn, der er sænket med 10 mm i forhold til standardundervognen, bliver alle sving til en sensation. For at kunne udstikke retningen præcist er RS Q3 Sportback udstyret med en RS-specifikt tilpasset progressiv styring. Derudover øger støddæmperreguleringen (ekstraudstyr) køredynamikken og kørselsstabiliteten. Den giver også bilen bedre køreegenskaber og mere komfort. Og når du vil bringe bilen til standsning, sørger det standardmonterede RS-stålbremsesystem med bremsesadler, der som ekstraudstyr fås i rød, for at decelerere bilen – og som tilvalg fås keramiske bremser med bremsesadler i grå, rød eller blå.

High performance i tal

Ydelse

400

hk

(294 kW)

Acceleration

4,5

sek.

0-100 km/h

Drejningsmoment

480

Nm

Maximalt

Kompromisløs – også i interiøret

Interiøret i Audi RS Q3 Sportback imponerer ligesom eksteriøret med et dynamisk look ned i mindste detalje. Lige fra det standardmonterede RS-sportslæderrat med multifunktionsknapper og flad bund, de standardmonterede dekorindlæg i aluminium i designet Race antracit – som ekstraudstyr i sort klaverlak eller kulfiber – og til RS-sportssæderne (ekstraudstyr) i feinnappalæder med RS-specifikt bikubeformet mønster og integrerede hovedstøtter. Som tilvalg kan du give sportsligheden endnu et nøk opad med RS-designpakkerne i rød eller blå, der er ekstraudstyr og tilfører bilen et endnu mere karakteristisk præg. Et highlight før enhver køretur er indstigningslys med Audi Sport projicering i dørene.

Audi RS Q3 Sportback interiør

Større fleksibilitet på dine ture

Hvorfor skal man lægge sig fast på noget bestemt? Audi RS Q3 Sportback giver dig ud over sine besnærende præstationer masser af hverdagsanvendelighed med plads til masser af muligheder. Her er der ingen, der skal give afkald på fleksibiliteten. Og der er plads til op til fem personer. I den forbindelse kan bagsædet som standard forskydes 150 mm i længderetningen, og hældningen kan indstilles i syv trin. Og når du skal have større udstyr med, kan du øge bagagerumsvolumenen fra 530 l til 1.400 l med fremklappet ryglæn.

Mere information