Audi Q4 Sportback e-tron | SUV elbil | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel*: 0–0 g/km

Strømforbrug, ved blandet kørsel*: 19,7–16,1 kWh/100 km

Angivelser vedr. strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.

Når du køber eller privatleaser Audi Q4 Sportback e-tron inkluderer det et service- og reparationsabonnement i 3 år/45.000 km.

Hvilken Audi Q4 Sportback e-tron er den rigtige for dig?

 • audi-q4-35-sportback-e-tron_compare.jpg
  Audi Q4 35 e-tron

  Batterikapacitet i kWh: 55 (brutto), 52 (netto)
  Maksimal ydelse i kW: 125
  Maksimalt drejningsmoment i Nm: 310
  Tophastighed i km/t: 160
  Acceleration 0-100 km/t i sek.: 9
  Egenvægt i kg: 1.970
  Tilladt anhængervægt i kg: 1.000

  Elektrisk rækkevidde (WLTP): op til 346 km
  Energiforbrug i kWh/100 km (WLTP): 16,8

  Opladningskapacitet vekselstrøm/jævnstrøm: op til 7,2 kW/op til 110 kW
  Opladningsvarighed med 7,2 kW (0-100 %): ca. 7 timer 30 min.
  Opladningsvarighed med 100 kW (5-80 %): ca. 36 min.

 • audi-q4-40-sportback-e-tron_compare.jpg
  Audi Q4 40 e-tron

  Batterikapacitet i kWh: 82 (brutto), 77 (netto)
  Maksimal ydelse i kW: 150
  Maksimalt drejningsmoment i Nm: 310
  Tophastighed i km/t: 160
  Acceleration 0-100 km/t i sek.: 8,5
  Egenvægt i kg: 2.120
  Tilladt anhængervægt i kg: 1.000

  Elektrisk rækkevidde (WLTP): op til 519 km
  Energiforbrug i kWh/100 km (WLTP): 17,0

  Opladningskapacitet vekselstrøm/jævnstrøm: op til 11 kW/op til 135 kW
  Opladningsvarighed med 11 kW (0-100 %): ca. 7 timer 30 min.
  Opladningsvarighed med 125 kW (5-80 %): ca. 29 min.

 • audi-q4-50-sportback-e-tron_compare.jpg
  Audi Q4 Attitude 50 e-tron quattro

  Batterikapacitet i kWh: 82 (brutto), 77 (netto)
  Maksimal ydelse i kW: 220*
  Maksimalt drejningsmoment i Nm: 460
  Tophastighed i km/t: 180
  Acceleration 0-100 km/t i sek.: 6,2
  Egenvægt i kg: 2.215
  Tilladt anhængervægt i kg: 1.200

  Elektrisk rækkevidde (WLTP): op til 494 km
  Energiforbrug i kWh/100 km (WLTP): 17,7

  Opladningskapacitet vekselstrøm/jævnstrøm: op til 11 kW/op til 135 kW
  Opladningsvarighed med 11 kW (0-100 %): ca. 7 timer 30 min.
  Opladningsvarighed med 125 kW (5-80 %): ca. 36 min.

*
Maksimal elektrisk effekt på 220 kW (299 hk): Den maksimale effekt er tilgængelig i maksimalt 30 sekunder, udregnet i forhold til UNGTR.21. Mængden af tilgængelig motorkraft i de individuelle kørselssituationer afhænger af temperaturen i batteriet, udetemperaturen, SOC (opladningsniveau) og batteriets tilstand eller fysiske alder. For at den maksimale effekt skal være tilgængelig, skal batteriets temperatur ligge mellem 23 og 50 grader celsius og et SOC på mindst 88 %. Afvigelser i forhold til de førnævnte parametre kan føre til reduceret motoreffekt eller ingen mulighed for maksimal effekt. Temperaturen i batteriet kan indirekte i en vis udstrækning påvirkes af brugen af bilens klimaanlæg, og SOC kan for eksempel justeres i bilen. Den aktuelt tilgængelige effekt vises i powermeterdisplayet i bilen.

Formet af fremskridt

Maks. ydelse op til

220

kW

Acceleration (0–100 km/t) ned til

6,2

sek.

Rækkevidde (WLTP) op til

497

km

Vælg mellem forskellige lakfarver og fælge

Du kan sammensætte en Audi Q4 Sportback e-tron helt efter dine egne ønsker.

Q4 Sportback e-tron

Strømforbrug ved blandet kørsel¹ i kWh/100 km: 16,6-20,9 (WLTP); Angivelser vedr. strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen. | CO₂-emissioner ved blandet kørsel¹ i g/km: 0.

Eksteriør

Fælge

Florettsølv metallak
Gletsjerhvid metallak
Tyfongrå metallak
Kiselgrå
Gejserblå metallak
Navarrablå metallak
Auroraviolet metallak
Mythossort metallak
Fælge fra Audi Sport, 5-eget rotor-aero-design, sorte, glanspolerede
Fælge fra Audi Sport, 5-W-eget stjernedesign, platingrå
20" alufælge i 5-V-eget polygondesign, mat titangrå, glanspolerede, Audi Sport
Fælge, 5-Y-eget design
Fælge, 5-Y-eget design, grafitgrå, glanspolerede
Fælge fra Audi Sport, 10-eget stjerne-aero-design, sorte, glanspolerede

Florettsølv metallak


Q4 Sportback e-tron

Strømforbrug ved blandet kørsel¹ i kWh/100 km: 16,6-20,9 (WLTP); Angivelser vedr. strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen. | CO₂-emissioner ved blandet kørsel¹ i g/km: 0.

En imponerende fremtoning

Audi Q4 Sportback e-trons sportslige design giver fremtidens elektriske mobilitet en medrivende karakteristisk form. Den fokuserede front og den kraftfulde bagende virker spændingsfyldte, og silhuetten, der på diskret og dynamisk vis er faldende hen mod bagenden, virker elektrificerende.

Audi Q4 Sportback e-tron interiorAudi Q4 Sportback e-tron interior

Rummelig og fleksibel

Som ægte allrounder og familiebil er Audi Q4 Sportback e-tron også udstyret med masser af opbevaringsmuligheder – hele 24,8 l inklusive handskerummet. Bagagerummet i Audi Q4 Sportback e-tron rummer 535 l bagage. Med fremklappede bagsæder er det endda op til 1.490 l.

En ny lytteoplevelse

I Audi Q4 Sportback e-tron anvendes SONOS-premiumsoundsystemet for første gang. Ti kraftfulde højttalere inklusive centerhøjttaler og subwoofer skaber en imponerende musikoplevelse. Den excellente gengivelse af diskant- og bastoner og den fyldige baslyd skaber en særdeles intens lydoplevelse.

Opladning derhjemme og på farten

Clever passer til dig, uanset om du lader hjemme på en ladeboks eller på ladenetværket. Med opladning fra Clever får du ubegrænset frihed og e-mobilitet i din Q4 Sportback e-tron. Køber du en ny Q4 Sportback e-tron hos Audi, får du en skarp pris på installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Med abonnementet kan du lade din bil, alt det du vil, til en fast månedlig pris - både hjemme på Clevers ladeboks og ude på Clevers ladenetværk.*

Energi til 130 km oplades på ca.

10

min.

Batteri oplades fra 5% til 80% på ca.

38

min.

Ladepunkter, mere end

300.000

i Europa

Skræddersyet dynamik

Takket være Audi drive select, der fås som ekstraudstyr, kan man via fem forskellige indstillinger vælge den ønskede karakteristik for bilen. Fra efficiency til dynamic. På quattro-modellerne giver den standardmonterede progressive styring mulighed for en variabel udveksling, som afhænger af ratdrejningen, og en hastighedsafhængig servofunktion.

Audi Q4 e-tron Sportback driving

CO2-emissioner, ved blandet kørsel*: 0–0 g/km

Strømforbrug, ved blandet kørsel*: 19,7–16,1 kWh/100 km

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

myAudi App
Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Den maksimale ydelse er fastlagt i henhold til UN GTR.21; op til 25 kW af ydelsen kan tilskrives overboost-funktionen, som kan udnyttes i maksimalt 30 sek. Den tilgængelige ydelse i individuelle kørselssituationer afhænger af variable faktorer som fx udetemperaturen og højvoltsbatteriets opladning/temperatur/tilstand/fysiske alder.

For at kunne udnytte den maksimale ydelse (overboost) er det især påkrævet, at højvoltsbatteriet har en temperatur på mellem 23 og 50° C, og at batteriopladningen er > 88 %.

Især afvigelser fra de ovennævnte parametre kan føre til, at ydelsen er reduceret, eller at overboost-funktionen slet ikke er tilgængelig.

Batteriets temperatur kan i nogen grad påvirkes indirekte via det ekstra klimaanlæg, og opladningsniveauet og andre parametre kan indstilles i bilen. Den aktuelt tilgængelige ydelse vises i bilens powermeter.

For at opretholde højvoltsbatteriets anvendelige kapacitet i så stor udstrækning som muligt anbefales det, at du indstiller et opladningsmål på 80 % for den daglige anvendelse af batteriet (kan indstilles til 100 % fx før lange køreture).
3
Glanspolerede, polerede eller delvis polerede letmetalfælge må ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke en tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive varigt beskadiget af vejsalt eller lignende.
4
Et tilbud fra Audi Sport GmbH.
5
Anvendelsen af head-up-displayet begrænses, hvis man bærer solbriller med polariserende brilleglas.
6
På www.audi.de/connect og hos din Audi forhandler kan du få flere informationer om Audi connect.
7
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om kompatible industristikdåser.
8
e-tron Charging Service kan kun anvendes til elektrificerede modeller af mærket Audi (forudsætningen er et stelnummer). Adgang over hele Europa: e-tron Charging Service er til rådighed i 26 europæiske lande, og der er planer om at tilbyde den i flere lande. Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles hele tiden, men er landespecifikt og afhænger af udbygningsgraden af den tilgængelige infrastruktur. Der kan ikke gøres krav på at få adgang til alle ladepunkter i et land. AUDI AG giver ingen garanti for driften, tilgængeligheden, opladningseffekten og øvrige egenskaber ved ladeinfrastrukturen. Lokationsinformationerne om antallet af ladepunkter opdateres regelmæssigt, og der kan ikke gøres krav på fuldstændighed. e-tron Charging Service-kundekortet kan først anvendes i netværket 24 timer efter aktivering af kortet. Inden for de første 24 timer kan kortet muligvis anvendes med lokale begrænsninger. Autentificeringen ved hjælp af myAudi-appen (QR-kode på ladepunktet) kræver en aktiv mobilnet- og internetforbindelse. Denne autentificeringsmetode er ikke til rådighed ved alle ladepunkter. Priserne inden for de enkelte europæiske lande er ensartede, men kan afvige fra prisen i Danmark. Du kan se de aktuelle takst- og aftaleoplysninger for dit land på www.e-tron.charging-service.audi. Efter indgåelse af din aftale om e-tron Charging Service skal du kun betale for omkostningerne til ladestrømmen – det månedlige grundgebyr for transittaksten betaler Audi for dig i det første år. Efter det første år forlænges aftalen, med mindre den opsiges i henhold til bestemmelserne, automatisk med 12 måneder, og omkostningerne til det månedlige grundgebyr skal betales. Du kan få informationer om priser og betingelser på www.e-tron.charging-service.audi.
*
Abonnement udbydes ad Clever A/S uafhængigt af skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug x gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din elleverandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling. Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.2023: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr. kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg. Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.2022: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg.