Audi Q4 Sportback e-tron | SUV elbil | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Strømforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 18,6–15,9 kWh/100 km

Audi Q4 45 Progress e-tron

Audi Q4 45 Progress e-tron

Fra 438.490 kr. Standardudstyret tæller bl.a.: <br> - Sikkerhedspakke plus <br> - Udvidet assistentpakke advanced m. omgivelseskamera <br> - Komfortpakke <br> - Smartphonepakke <br> - Komfortnøgle <br> - MMI Navigation plus <br> - Og meget mere

Audi Q4 45 Ultra e-tron

Audi Q4 45 Ultra e-tron

Fra 522.990 kr. Standardudstyret er det samme som i Progress, samt: <br> - Winter selection <br> - Technology Plus Selection <br> - S line <br> - S line interiør med sportssæder <br> - Ambientelyspakke plus <br> - Funktionspakke <br> - Opbevarings- og bagagerumspakke

Tre forskellige motorvarianter

Den opgraderede Q4 Sportback e-tron tilbydes med tre forskellige motorvarianter fra 286 hk og op til 340 hk. De to topmodeller har ligeledes quattro-firehjulstræk.

 • audi-q4-sportback-progress-45-e-tron_.jpg
  Audi Q4 Progress 45 e-tron

  Batterikapacitet i kWh: 82 (brutto), 77 (netto)
  Maksimal ydelse i kW: 210
  Maksimalt drejningsmoment i Nm: 545
  Tophastighed i km/t: 180
  Acceleration 0-100 km/t i sek.: 6,7
  Egenvægt i kg: 2.145
  Tilladt anhængervægt i kg: 1.000

  Elektrisk rækkevidde (WLTP): op til 545 km
  Energiforbrug i kWh/100 km (WLTP): 16,2

  Opladningskapacitet AC: op til 11 kW
  Opladningskapacitet DC: op til 135 kW
  Opladningsvarighed med 11 kW (0-100 %): ca. 8 timer
  Opladningsvarighed med 135 kW (10-80 %): ca. 28 min.

 • audi-q4-sportback-progress-45-e-tron-quattro_.jpg
  Audi Q4 Progress 45 e-tron quattro

  Batterikapacitet i kWh: 82 (brutto), 77 (netto)
  Maksimal ydelse i kW: 210
  Maksimalt drejningsmoment i Nm: 134 for, 545 bag
  Tophastighed i km/t: 180
  Acceleration 0-100 km/t i sek.: 6,6
  Egenvægt i kg: 2.235
  Tilladt anhængervægt i kg: 1.200

  Elektrisk rækkevidde (WLTP): op til 526 km
  Energiforbrug i kWh/100 km (WLTP): 16,7

  Opladningskapacitet AC: op til 11 kW
  Opladningskapacitet DC: op til 175 kW
  Opladningsvarighed med 11 kW (0-100 %): ca. 8 timer
  Opladningsvarighed med 175 kW (10-80 %): ca. 28 min.

 • audi-q4-sportback-progress-55-e-tron-quattro_.jpg
  Audi Q4 Progress 55 e-tron quattro

  Batterikapacitet i kWh: 82 (brutto), 77 (netto)
  Maksimal ydelse i kW: 250
  Maksimalt drejningsmoment i Nm: 134 for, bag 545
  Tophastighed i km/t: 180
  Acceleration 0-100 km/t i sek.: 5,4
  Egenvægt i kg: 2.235
  Tilladt anhængervægt i kg: 1.200

  Elektrisk rækkevidde (WLTP): op til 526 km
  Energiforbrug i kWh/100 km (WLTP): 16,7

  Opladningskapacitet AC: op til 11 kW
  Opladningskapacitet DC: op til 175 kW
  Opladningsvarighed med 11 kW (0-100 %): ca. 8 timer
  Opladningsvarighed med 175 kW (10-80 %): ca. 28 min.

Formet af fremskridt

Maks. ydelse op til

250

kW

Acceleration (0–100 km/t) ned til

5,4

sek.

Rækkevidde (WLTP) op til

545

km

Q4 Sportback e-tron

476.727 kr.*

Blandet kørsel{*}: 16,5 kWh/100 km

CO₂-emissioner ved blandet kørsel{*}: 0 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

Sikkerhed er vigtigt for os

Sikkerheden i vores biler har altid haft højeste prioritet. Derfor bruger vi meget tid på at udvikle sikkerhedsløsninger og -assistenter, som gør vores biler sikre for både passagerer og medtrafikanter.

Audi Q4 Sportback e-tron Euro NCAP

Audi Q4 Sportback e-tron Euro NCAP-test

Alle vores biler er Euro NCAP-testet. Dette inkluderer også Audi Q4 Sportback e-tron, som opnåede den højeste rating muligt: 5 ud af 5 stjerner. Du kan se den fulde testrapport fra Euro NCAP via linket herunder.

Masser af rækkevidde

Højvoltsbatteriet med en kapacitet på 77 kWh (netto) giver en maksimal rækkevidde på op til 538 km. Beregn din rækkevidde herunder.

Kompromisløs opladning med Clever

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten, og ved indkøbs- og shoppingcentre. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Køber du en Audi Q4 Sportback e-tron, får du endda en skarp pris på installation af ladeboksen. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Energi til 130 km oplades på ca.

10

min.

Batteri oplades fra 5% til 80% på ca.

28

min.

Ladepunkter, mere end

400.000

i Europa

 

En imponerende fremtoning

Audi Q4 Sportback e-trons sportslige design giver fremtidens elektriske mobilitet en medrivende karakteristisk form. Den fokuserede front og den kraftfulde bagende virker spændingsfyldte, og silhuetten, der på diskret og dynamisk vis er faldende hen mod bagenden, virker elektrificerende.

Audi Q4 Sportback e-tron interiorAudi Q4 Sportback e-tron interior

Rummelig og fleksibel

Som ægte allrounder og familiebil er Audi Q4 Sportback e-tron også udstyret med masser af opbevaringsmuligheder – hele 24,8 l inklusive handskerummet. Bagagerummet i Audi Q4 Sportback e-tron rummer 535 l bagage. Med fremklappede bagsæder er det endda op til 1.490 l.

Skræddersyet dynamik

Takket være Audi drive select, der fås som ekstraudstyr, kan man via fem forskellige indstillinger vælge den ønskede karakteristik for bilen. Fra efficiency til dynamic. På quattro-modellerne giver den standardmonterede progressive styring mulighed for en variabel udveksling, som afhænger af ratdrejningen, og en hastighedsafhængig servofunktion.

Audi Q4 e-tron Sportback driving
 

En ny lytteoplevelse

I Audi Q4 Sportback e-tron anvendes SONOS-premiumsoundsystemet for første gang. Ti kraftfulde højttalere inklusive centerhøjttaler og subwoofer skaber en imponerende musikoplevelse. Den excellente gengivelse af diskant- og bastoner og den fyldige baslyd skaber en særdeles intens lydoplevelse.

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

myAudi App

Personligt, men ikke almindeligt

Fascinerende billeder eller berømte biografhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹² under ”Temaer”⁸,¹⁴ og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. Iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus⁸ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Note: Billedet er fra en Audi A6 Avant. Baggrundsbillede i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Den maksimale ydelse er fastlagt i henhold til UN GTR.21; op til 25 kW af ydelsen kan tilskrives overboost-funktionen, som kan udnyttes i maksimalt 30 sek. Den tilgængelige ydelse i individuelle kørselssituationer afhænger af variable faktorer som fx udetemperaturen og højvoltsbatteriets opladning/temperatur/tilstand/fysiske alder.

For at kunne udnytte den maksimale ydelse (overboost) er det især påkrævet, at højvoltsbatteriet har en temperatur på mellem 23 og 50° C, og at batteriopladningen er > 88 %.

Især afvigelser fra de ovennævnte parametre kan føre til, at ydelsen er reduceret, eller at overboost-funktionen slet ikke er tilgængelig.

Batteriets temperatur kan i nogen grad påvirkes indirekte via det ekstra klimaanlæg, og opladningsniveauet og andre parametre kan indstilles i bilen. Den aktuelt tilgængelige ydelse vises i bilens powermeter.

For at opretholde højvoltsbatteriets anvendelige kapacitet i så stor udstrækning som muligt anbefales det, at du indstiller et opladningsmål på 80 % for den daglige anvendelse af batteriet (kan indstilles til 100 % fx før lange køreture).
3
Glanspolerede, polerede eller delvis polerede letmetalfælge må ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke en tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive varigt beskadiget af vejsalt eller lignende.
4
Et tilbud fra Audi Sport GmbH.
5
Anvendelsen af head-up-displayet begrænses, hvis man bærer solbriller med polariserende brilleglas.
6
På www.audi.de/connect og hos din Audi forhandler kan du få flere informationer om Audi connect.
7
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om kompatible industristikdåser.
8
Audi charging tilbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, D-10178 Berlin Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter udvikler sig hele tiden. Audi charging kan kun anvendes til elektrificerede modeller fra Audi (kræver et stelnummer). Adgang over hele Europa: Audi charging vil være tilgængeligt i følgende lande fra den 01.01.2023 (i henhold til informationerne fra den 01.01.2023): Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Antallet af tilbudte ladestationer udvikler sig hele tiden, men varierer fra land til land og afhænger af udviklingsniveauet for den tilgængelige infrastruktur. Man har ikke krav på at kunne tilgå alle ladepunkter i et land. AUDI AG kan ikke garantere for funktionen, tilgængeligheden, opladningskapaciteten eller andre former for egenskaber ved opladningsinfrastrukturen. Information om placeringen af de tilgængelige ladestationer opdateres jævnligt, men man kan ikke gøre krav på fuldstændighed. Autentificering via myAudi-appen (QR-kode på ladestationen) kræver en aktiv radio- og internetforbindelse. Det er ikke alle autentificeringsmetoder, der er tilgængelige ved alle ladepunkter. Priserne i de enkelte europæiske lande er ensartede, men de kan afvige fra priserne i Tyskland.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Installa*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.tion: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation