Audi Q5 > Q5 > Audi

Q5

Klar til at gribe øjeblikket: Audi Q5.

Overlad ikke noget til tilfældighederne. Hvad enten det drejer sig om komfort, stil eller dynamik, vil Audi Q5 overbevise dig fra første øjeblik. Et udtryksfuldt look, en kraftfuld drivlinje og banebrydende teknologi. Og du har lige så mange valgmuligheder. Noget nyt hver dag – med Audi Q5.

00:00 | 00:00
Navarra blue metallic Navarra blue metallic
Manhattan Grey Metallic Manhattan Grey Metallic
Azores green metallic Azores green metallic
Matador red metallic Matador red metallic
21 21" cast aluminium Audi Sport wheels in a 5 arm polygon design
20 20" cast aluminium wheels Audi Sport in a 5-arm offroad design, titanium-look matt, high-sheen
20 20" cast aluminium wheels in 5-segment spoke design, contrast grey
19 19" cast aluminium wheels in 5-twin-spoke star design
19 19" cast aluminium wheels in 5-spoke dynamic design, partially polished
Konfigurer denne model nu

Designet til at bevæge

Hver enkelt detalje i Audi Q5 har det karakteristiske Q-design og udstråler momentum og overlegenhed. Det gælder fx den iøjnefaldende motorhjelm, den blidt hældende taglinje, sidespejlene, der er monteret på bilens skulderparti og den smalle rudelinje.

Mere om designet

Markant og umiskendelig

Selv på afstand gør Audi Q5 med Matrix-LED-forlygter (ekstraudstyr) et uforglemmeligt indtryk. LED-dagskørelyset er umiskendeligt. Du kan ikke undgå at bemærke det dynamisk blinklys. Kameraet, der registrerer forankørende og modkørende køretøjer inden for systemets grænser, er uundværligt. Forlygterne tilpasser sig til situationen på sekunder.

Mere om lysteknologien

Skabt til næsten ethvert landskab.

Klar til næsten alle slags underlag. Og udfordringerne, der kommer. Firehjulstrækket quattro med ultra-teknologi. I forbindelse med alle firecylindrede motorer med permanent firehjulstræk sikrer quattro, at din Q5 er effektiv, dynamisk og sikker, uden at det går ud over vejgrebet. Hvis der ikke er behov for quattro, deaktiveres firehjulstrækket, hvorved føreren sparer brændstof. Men selvfølgelig er det altid tilgængeligt. Så snart quattro er påkrævet i en given kørselssituation, er motoren klar.

Mere om motoren

Rummeligt og bredt

Den sensorstyrede åbning af bagklappen gør det nemmere at læsse bilen. Hvis du har hænderne fulde, kan du åbne bagagerummet med din fod. I kombination med manuel sænkning ved hjælp af luftaffjedringen (ekstraudstyr) kan du endda nemt læsse tung bagage.

Overblik over det hele

Synligt fremskridt – takket være Audi virtual cockpit (ekstraudstyr). Den komplet digitale instrumentenhed med et 12,3”-display i høj opløsning viser en lang række informationer, der er vigtige for føreren. Fra hastighed til navigation og kommunikation – vælg mellem forskellige displayvisninger. Den store, tynde 8,3”-farveskærm til MMI Navigation plus (ekstraudstyr) vil overbevise dig med sin tydelighed og den nemme betjening.

Mere om infotainment

Størrelsen betyder noget.

Audi Q5 vil helt sikkert imponere med masser af plads og praktiske læsse- og opbevaringsmuligheder. Bagsæde plus (ekstraudstyr) giver mulighed for at øge bagagerumsvolumenen fra 550 l til 610 l afhængigt bagsædernes position og byder på endnu mere komfort og fleksibilitet bagi: fx med fjernudløsningen til de to yderste bagsædepladsers ryglæn i bagagerummet.

Bedst i klassen

Anden generation af Audi Q5 sætter nye standarder i B-premium-SUV-segmentet. I 2017 blev Q5 tildelt ”Det Gyldne Rat” i kategorien "stor SUV". Den bedste Cw-værdi i sammenligning med konkurrenterne, en gennemført letvægtskonstruktion og moderne motorer samt den nye quattro-drivlinje med ultra-teknologi – alt sammen er det med til at sikre et højt niveau af effektivitet.