Audi Q5 2021 priser og modeller | Audi SUV | Se bilerne her >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q5

Q5

Mere end bare en SUV.
Audi Q5.

Audi Q5 kombinerer en Audi Avants sportslighed med en høj grad af anvendelighed i dagligdagen. Dens nye, sportslige designsprog vækker begejstring ved første blik, og dynamikken skaber glæde på hver eneste køretur, takket være quattro-firehjulstrækket.

Design, der giver gåsehud.

Audi Q5's designsprog fascinerer med sportslige elementer og suveræn udstråling. Den markante front med høje luftindtag og flad, bred ottekantet kølergitter med lodret lamellook giver et indtryk af udpræget selvbevidsthed. Panellisternes nye design giver optisk lethed og frihøjde. Nye 17" og 21" letmetalfælge giver et endnu mere sporty udtryk. Trapezformede afgangsrør, diffusoren med tværgående indlæg og kromlisten under lygterne i hele bilens bredde afrunder på harmonisk vis det dynamiske design. Den sorte optikpakke sætter et yderligere udtryksfuldt præg med sortlakerede områder på særligt markante designelementer på bilens front, bagende og sider.

Nye lysscenarier

Opdelingen af OLED'erne i små, separat aktiverbare segmenter med tredimensionel placering giver mulighed for nye lysscenarier takket være imponerende iscenesættelse. Bilen kan ved købet gøres personlig med tre forskellige baglygtesignaturdesigns. Afhængigt af køreindstillingen tilpasses baglygtesignaturens karakter desuden automatisk under brug. De digitale OLED-baglygter omfatter nærhedsregistrering¹: Hvis bilen holder stille, og en anden bil eller andre trafikanter nærmer sig bagfra og kommer inden for en afstand af to meter, aktiveres alle OLED-segmenter automatisk og skaber en synligt større flade.
OLED rearlights Audi Q5
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v3-my2021.jpg
    Baglygtesignatur 1
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v1-my2021.jpg
    Baglygtesignatur 2
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v2-my2021.jpg
    Baglygtesignatur 3
Dynamic side view Audi Q5

Medrivende køredynamik

Audi Q5 begejstrer med spontan, dynamisk acceleration og adrætte køreegenskaber. Takket være kraftfulde TFSI- og TDI-motorer. Som standard er den udstyret med en fuldt variabel quattro-drivlinje. Det giver behovstilpasset fordeling af trækkraften til de enkelte hjul. Den mekaniske spærrefunktion er tilpasset til særdeles god køredynamik og fordeler trækkraften til for- og bagakslen uden forsinkelse. Det giver et fremragende vejgreb og en retningsstabilitet i topklasse. Den elektronisk regulerede luftaffjedring med trinløst adaptivt støddæmpningssystem på alle fire hjul regulerer automatisk bilens niveau og dæmpning. Desuden gør Audi drive select det muligt at indstille bilens ønskede karakteristik i forskellige tilgængelige indstillinger.

Farver og fælge

Du kan kombinere forskellige lakfarver og fælge og skabe en ny Audi Q5, som afspejler din egen personlighed.
5J5J_54U_Pyramid_AU42x_Q5_003_00.jpg
Kvantumgrå Kvantumgrå
Navarreblå, metallak Navarreblå, metallak
Daytonagrå, perleeffekt Daytonagrå, perleeffekt
Distriktgrøn, metallak Distriktgrøn, metallak
20" alufælge i 5-eget V-spoke stjerne design, antracit sort 20" alufælge i 5-eget V-spoke stjerne design, antracit sort
20" alufælge i 5-armet design 20" alufælge i 5-armet design
21" alufælge, Audi Sport i 5-eget V spoke offset design, antracit sort 21" alufælge, Audi Sport i 5-eget V spoke offset design, antracit sort
21" alufælge, Audi Sport i 5-armet polygon design 21" alufælge, Audi Sport i 5-armet polygon design

Hverdag på premiumniveau

Kombinationen af størrelse, performance og funktionalitet kendetegner Audi Q5 som en premium-SUV til hverdagen. Let betjente funktioner gør det lettere at klare hverdagens udfordringer i suveræn stil. Bagsæderyglænet i Audi Q5 er inddelt i tre segmenter, og det kan som ekstraudstyr forskydes i længderetningen og indstilles i hældningen. Intelligente løsninger som fx en måtte med variable foldemuligheder (standardudstyr), sensorstyringen (ekstraudstyr) af den elektrisk betjente bagklap samt manuel sænkning via luftaffjedringen adaptive air suspension, der er ekstraudstyr, gør det lettere at læsse ting ind i bilens bagagerum.

Rear seat view Audi Q5
360-graders overblik

Masser af spillerum for individualitet

Et imponerende pladskoncept med masser af plads til fem personer, inklusive komfortabel hoved- og benplads. Den høje siddeposition giver dig et godt overblik over trafikken. Den horisontale linjeføring understreger indtrykket af bredde og komfort. I hele instrumentpanelets bredde løber der en tredimensionel dekorliste, der fuldender det elegante helhedsindtryk. Tilvalgsmulighederne for sæderne rækker så langt som til en massagefunktion. I mørke skaber ambientebelysningen (ekstraudstyr) en behagelig atmosfære – i udstyrspakken Interieur design selection som standard.

MMI system Audi Q5

Søgning hører fortiden til

Forbundet med verden – en selvfølge i Audi Q5 . Med online-points of interest kan du for eksempel få vist tankstationer eller parkeringshuse i nærheden direkte i navigationssystemet. Inklusive åbningstider, tilgængelighed og priser. Online-trafikinformationer plus³ kan takket være ekstremt detaljerede realtidsdata om trafiksituationen, køer, forhindringer og opløsning af køer hjælpe dig med at finde den hurtigste rute til dit mål. Og med myAudi-navigation³ kan du planlægge destinationssøgning og guidning direkte på din smartphone. Når bilen startes, overføres dataene gnidningsfrit og komfortabelt til bilens navigationssystem og fortsættes der. Når du forlader bilen, overtager smartphonen automatisk igen guidningen og guider dig det sidste stykke vej frem til destinationen.

Lad Audi Q5 træde i kraft igen

Der Audi Q5 aus jedem Blickwinkel in einer Kamerefahrt

Mere information