Audi Q5 priser og modeller | Audi SUV | Se bilerne her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 229–148 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 16,4–12,0 km/l

Brændstofforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.

Markant Q-designsprog

Audi Q5’s ydre viser den stærke Q-identitet, der udstråler kraft, robusthed og sikkerhed. Audi Q5 kombinerer sportslighed og stor anvendelighed i dagligdagen

Når du vil have suverænt overblik på vej til møder og en rummelig familiebil til fritids- og ferieeventyr er Audi Q5 den ideelle allround bil. Med lækre materialer, masser af udstyr og unik finish i kabinen. Med stærke motorer og mulighed for quattro firehjulstræk, der gør den suveræn i alt vejr og terræn. Og med komfort og køreegenskaber, der giver en kæmpe følelse af glæde og overskud på hver eneste tur.

Audi Q5 TFSI e Midnight Edition

Audi Q5 Midnight Edition

Med kampagnemodellen Audi Q5 Midnight Edition får du ekstra meget udstyr til en attraktiv pris. Udover quattro firehjulstræk og et højt niveau af standardudstyr, får du sorte designdetaljer, sort tagræling og sorte sidespejlshuse med i prisen

Priserne starter fra 699.990 kr., mens beskatningsgrundlaget starter fra 590.000 kr.

Star konfiguration

Mere end en SUV

Audi Q5 kombinerer sportslighed og stor anvendelighed i dagligdagen.

Q5

678.983 kr.*

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel* 17,9 km/l

CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 148 g/km

Fortsæt konfiguration
Audi Q5 side view
Audi Q5 tail light
Audi Q5 Dynamic Driving
Audi Q5 Reise
Functions on Demand

Audi Q5 Sportback TFSI e

Audi Q5 Euro NCAP

Audi Q5 Euro NCAP-test

Alle vores biler er Euro NCAP-testet. Dette inkluderer også Audi Q5, som opnåede den højeste rating muligt: 5 ud af 5 stjerner. Du kan se den fulde testrapport fra Euro NCAP via linket herunder.

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
2 Kun tilgængelig i forbindelse med Audi active lane assist, Adaptive Cruise Control (ACC) eller vognbaneafvigelsesadvarsel. Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
3
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
4
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
5
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
6
Audi Original Tilbehør kan købes fra Audi mod merpris. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.