Audi Q5 priser og modeller | Audi SUV | Se bilerne her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 229–148 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 16,4–12,0 km/l

Audi Q5 TFSI e Midnight Edition

Audi Q5 Midnight Edition

Med kampagnemodellen Audi Q5 Midnight Edition får du ekstra meget udstyr til en attraktiv pris. Udover quattro firehjulstræk og et højt niveau af standardudstyr, får du sorte designdetaljer, sort tagræling og sorte sidespejlshuse med i prisen

Priserne starter fra 704.990 kr., mens beskatningsgrundlaget starter fra 555.000 kr.

Start konfiguration

Mere end en SUV

Audi Q5 kombinerer sportslighed og stor anvendelighed i dagligdagen.

Q5

678.983 kr.*

Blandet kørsel{*}: 17,9 km/l

CO₂-emissioner ved blandet kørsel{*}: 148 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

Et design, som giver dig gåsehud

Det fascinerende designsprog af Audi Q5 byder på sportslige elementer og en selvsikker karisma. Med høje luftindtag og en flad og bred singleframe med vertikale lameller afspejler den markant skulpturelle front bilens store selvsikkerhed. Det dynamiske design afrundes harmonisk af trapezformede afgangsrør, diffusoren med vandrette lister og kromlisten, som strækker sig i hele bilens bredde under lygterne.

Audi Q5 side view

Nye lysscenarier

Grupperingen af OLED’erne i små, individuelt regulerbare segmenter med et tredimensionelt layout giver en imponerende lysopsætning, der gør det muligt at skabe nye lysscenarier. Når de køber bilen, kan kunderne vælge mellem tre forskellige typer baglysdesign (ekstraudstyr) for at tilføre bilen et personligt præg. Derudover bliver karakteren af baglyssignaturen, afhængigt af køreprogrammet, automatisk tilpasset under kørslen. De digitale OLED-baglygter (ekstraudstyr) er udstyret med nærhedsregistrering²: Når bilen holder stille, og en anden bil eller trafikant nærmer sig bagfra og kommer tættere på end 2 m, så aktiveres alle OLED-segmenter automatisk for at skabe et større synligt område.

Audi Q5 tail light

En betagende køredynamik

Audi Q5 byder på en imponerende spontan og dynamisk acceleration og adrætte køreegenskaber. En drivlinje med komplet variabelt quattro-firehjulstræk er tilgængelig som ekstraudstyr. Dermed kan trækkraften fordeles mellem de individuelle hjul efter behov. Desuden giver Audi drive select føreren mulighed for at tilpasse bilens egenskaber via forskellige køreindstillinger.

Audi Q5 Dynamic Driving

Masser af plads til individualitet

Udvalget af features til sæderne omfatter blandt andet en massagefunktion. I mørke giver ambientebelysningspakke plus (ekstraudstyr) et attraktivt interiør – standardudstyr i forbindelse med design selection-interiørpakken. Forbindelse til omverdenen – det har du selvfølgelig i Audi Q5. Med online-POI’er kan du fx få vist tankstationer eller parkeringspladser i nærheden direkte i MMI Navigation plus med MMI touch (ekstraudstyr). Inklusive åbningstider, tilgængelighed og priser.

Audi Original Tilbehør

Med Audi Original Tilbehør⁸ får du masser af muligheder for at tilføre endnu flere facetter til din Audi Q5. Fx med offroad style-pakken, trinbrætter eller et udvalg af fælge.

Audi Q5 Reise

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

Functions on Demand

Audi Q5 Sportback TFSI e

Sikkerhed er vigtigt for os

Sikkerheden i vores biler har altid haft højeste prioritet. Derfor bruger vi meget tid på at udvikle sikkerhedsløsninger og -assistenter, som gør vores biler sikre for både passagerer og medtrafikanter.

Audi Q5 Euro NCAP

Audi Q5 Euro NCAP-test

Alle vores biler er Euro NCAP-testet. Dette inkluderer også Audi Q5, som opnåede den højeste rating muligt: 5 ud af 5 stjerner. Du kan se den fulde testrapport fra Euro NCAP via linket herunder.

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
2 Kun tilgængelig i forbindelse med Audi active lane assist, Adaptive Cruise Control (ACC) eller vognbaneafvigelsesadvarsel. Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
3
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
4
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
5
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
6
Audi Original Tilbehør kan købes fra Audi mod merpris. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.