Se alle detaljerne på Audi Q6 e-tron

Batterikapacitet (netto/brutto): 100 kWh/94,9 kWh. Forbrug*: 16,8 - 17,2 kWh/100km. Rækkevidde*: 569 - 640 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 0-100%: 10 t v. max AC-ladeeffekt (11 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 21 - 22 min v. max DC-ladeeffekt på 260 - 270 kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vist med ekstraudstyr.

Den nye Audi Q6 e-tron performance

Audi Q6 e-tron performance er seneste variant i Q6 e-tron familien. Varianten byder på en rækkevidde på op til 640 km, baghjulstræk og 306 hk. Herudover fås Q6 e-tron quattro som har quattro-firehjulstræk, en rækkevidde på op til 623 km og 388 hk.

Modellen kan opleves hos alle Audi forhandlere i løbet af sommeren. Ønsker du at være først med seneste nyt om Audi Q6 e-tron, så tilmeld dig vores Audi e-tron nyhedsbrev via linket.

Audi Q6 Progress e-tron

Audi Q6 Progress e-tron performance

Fra 589.990 kr. Standardudstyret tæller bl.a.: <br> - Omgivelseskamera <br> - Adaptiv fartpilot <br> - Parkeringsassistent plus <br> - Komfortnøgle <br> - 3-zoners klimaanlæg <br> - Elektrisk ladeklap <br> - AC ladetilslutning på begge sider af bil <br><br> Og meget mere.

Audi Q6 Progress plus e-tron

Audi Q6 Progress plus e-tron performance

Fra 619.990 kr. Samme som i Progress, samt: <br> - Memoryfunktion for førersædet og sidespejlene <br> - Forsæder med elektrisk indstilling <br> - Matrix-LED og digitale lyssignaturer <br> - Sportssæder i stof <br> - Proaktiv passagerbeskyttelse til front, side og hæk <br> - MMI-passagerdisplay <br> - S-sportsundervogn <br> - e-tron sportslyd <br><br> Og meget mere.

Audi Q6 Ultra e-tron

Audi Q6 Ultra e-tron performance

Fra 674.990 kr. Samme som i Progress plus, samt: <br> - Adaptiv luftundervogn <br> - Adaptiv kørselsassistent plus <br> - Digitale OLED-baglygter <br> - 20” Fælge <br> - S line <br> - S line interiør med sportsæder <br> - Ratindstilling, elektrisk <br> - Opbevarings- og bagagerumspakke inkl. frunk <br><br> Og meget mere.

Top view cockpit Audi Q6 SUV e-tron

Elektrisk. Og fuld af pragtfulde detaljer.

Audi Q6 e-tron¹ tager elektrisk mobilitet hos Audi til next level. Luksus-SUV’en fascinerer med sin storslåede performance og sit progressive design.

Elektrificerende præstationer.

Hjertet er det flade 800-volts¹-litium-ion-batteri, der er integreret i undervognen og imponerer, både hvad angår opladning og ydeevne. Du kan se frem til effektiv og hurtig opladning² samt en effekt på op til 285 kW³, ⁴.

Audi Q6 SUV e-tron set bagfra

Klar til lange ture. Nyd de lange køreture takket være den imponerende rækkevidde og den intelligente navigation med e-tron-ruteplanneren¹. Den sørger for at planlægge ladestop, forberede batteriet til hurtigere til opladning samt meget andet.

Kompromisløs opladning med Clever

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten, og ved indkøbs- og shoppingcentre. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Køber du en Audi Q6 e-tron, får du endda en skarp pris på installation af ladeboksen. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever ladeboks
 

Et progressivt kabinedesign.

Oplev det nye design af interiørelementerne øverst og nederst – lige fra dørbeklædningen eller instrumentpanelet til midterkonsollen. Betjeningselementerne er ligeledes placeret klart og struktureret.

Audi Q6 SUV e-tron Panoramadisplays

Panoramadisplays: For første gang i en Audi kan du opleve de futuristiske OLED-displays, der består af Audi virtual cockpit plus (11,9”) og MMI-midterdisplayet (14,5”). I kombination med MMI passagerdisplayet¹ (10,9”) er det fx muligt at betjene navigation og entertainment hver for sig.

Audi Application Store¹ i din Audi.

Brug et udvalg af populære apps som fx Spotify eller YouTube direkte i din bils MMI uden at skulle omkring din smartphone først. Med Alexa¹, ², der er Amazons stemmetjeneste, kan du fx høre nyheder, høre vejrudsigten, finde sportsresultater, streame musik og meget andet.

MMI system med Audi Application StoreMMI system med Audi Application Store
Mand der holder en smartphone med myAudi appen

Functions on Demand: Tilkøb mange andre funktioner, fx fra infotainmentområdet, efter at du har købt bilen. I den forbindelse skal du besøge Audi Functions Store i din myAudi-app¹.

Et retningsvisende design til eldrift.

Det progressive bildesign kombinerer elektrisk performance og prestige. Den er præget af maskuline proportioner, en spejlvendt singleframe i bilens front og elementer i siderne, der henviser til batteriet i bilens undervogn.

En karakterstærk lyssignatur: Du kan opleve et nyt lysdesign med de aktive digitale lyssignaturer til Matrix LED-forlygterne¹ og OLED-baglygterne¹, ². Endvidere har du adgang til seks yderligere kombinationer for dagskørelys- og baglyssignaturen¹, som kan aktiveres i MMI eller i myAudi-appen³.

Klar til hverdagen.

Audi Q6 e-tron¹ vækker begejstring med 2.400 kg trækkraft og gode pladsforhold – uanset om det gælder de mange opbevaringsrum, frontbagagerummet eller det fleksible bagagerum.

Et multitalent med E-Power.

Sæt dig ind, og oplev Audi Q6 e- trons¹ rolige acceleration. Bilens elektriske performance understøttes af førerassistentsystemer² samt et stort antal køreindstillinger. Den adaptive luftaffjedringsundervogn³ skaber endnu mere kørekomfort og køredynamik.

edition one.¹

Uanset om du vælger den magnetgrå eller ascariblå metallic udgave af de to edition one-modeller¹, så kommer den nye Audi Q6 e-tron² med visuelle highlights som fx S line-design, kølergrill i bilens farve, 21” fælge, røde bremsesadler, Matrix LED-forlygter plus, tonede, LED-baglygter pro og sort eksteriørpakke.

Audi exclusive.

Gør din Audi Q6 e-tron¹ helt unik – og lige så enestående som dig selv – med Audi exclusive.

Vær opmærksom på, at Audi exclusive udstyr og farver først er tilgængelig i løbet af 2025.

Audi Q6 SUV e-tron fra siden

Mere umiskendelig: Vælg fx den individuelle lak taktikgrøn metallak blandt det store udvalg af farver fra Audi exclusive.

Lige så mangfoldigt som livet selv.

Og med Audi Original Tilbehør bliver din bil til et absolut allroundtalent. Med praktisk udstyr og optiske præg kan du nemt tilpasse den i forhold til nye behov. Igen og igen.

Audi Q6 SUV e-tron Tagkantspoiler i kulfiber

Tagkantspoiler i kulfiber: Tagkantspoileren i kulfiber fra Audi Original Tilbehør giver bilen et individuelt, visuelt udtryk. Den er skræddersyet til bilen og fremhæver dens sportslige udtryk.

1
Rækkevidden varierer afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
2
Opladningstiden for batteriet, den maksimale DC-ladeeffekt ved High Power Charging (HPC)-ladestationer og den ekstra tilførte rækkevidde er blevet beregnet i henhold til DIN 70080 og kan variere afhængigt af en række forskellige faktorer, herunder omgivelses- og batteritemperatuen, brugen af andre landespecifikke tilslutningsstik, brugen af forklimatiseringsfunktionen (fx fjernbetjent klimaregulering af bilen), den tilgængelige effekt ved ladestationen, batteriets opladningstilstand og alder. Ladeeffekten reduceres, i takt med at batteriet lades op. Der er taget hensyn til tab under opladning.
3
Audi Q6 SUV e-tron quattro: strømforbrug (ved blandet kørsel): 17,4 kWh/100 km; CO₂-emissioner (ved blandet kørsel): 0 g/km.
4
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
5
Kun i forbindelse med MMI experience pro.
6
Polariserende solbriller vil begrænse brugen af head-up-displayet.
7
Tilgængeligheden af sprog afhænger at landet. Kontakt din Audi partner for at få informationer om lande og tilgængeligheden af sprog. En del af Audi connect Navigation & Infotainment.
8
I forbindelse med hovedstøttehøjttalere er hovedstøtternes indtræk perforeret.
9
På grund af fysiske omstændigheder kan kraften i Launch Control-indstillingen for at opnå den specifikke accelerationstid kaldes frem gentagne gange, men ikke uafbrudt efter hinanden.
10
Det specifikke nettobatterienergiindhold er en afrundet værdi for batteriet, uafhængigt af bilen. Det er fastlagt med en konstant belastningsprofil under definerede grænseforhold og tager højde for batteriets fulde energikapacitet, som kan bruges i bilen, indtil bilen holder stille. Den faktiske afladningsenergi kan afvige herfra, fordi den afhænger af den specifikke kørselsprofil og batteritemperaturen.
11
Bilens system er konstrueret til en 800-volts-platform, og den maksimale batterispænding (på grund af antallet af celler) i Audi Q6 e-tron er 625-750 volt afhængigt af modelvarianten.
12
Ved HPC lynladestationer.
13
En del af Audi connect Navigation & Infotainment. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
14
Indledningsvis er det nødvendigt at indgå en aftale med Audi charging, før funktionen kan aktiveres. Tjenesten kan derefter aktiveres via myAudi-appen, og det tilhørende elektroniske Plug & Charge-certifikat til brug af tjenesten overføres ”over the air” til den valgte Plug & Charge-kompatible bil. Tjenesten til brug af Plug & Charge-funktionen er – ligesom Audi charging – tilgængelig i Europa i følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Aktuelt er tjenesten i de angivne europæiske lande kun tilgængelig ved ladestationer i IONITY-netværket med Plug & Charge-funktion. Tjenesten vil blive udvidet til at omfatte andre ladeoperatører afhængigt af det pågældende land. På de nordamerikanske markeder (NAR) er tjenesten til brug af Plug & Charge-funktionen tilgængelig ved ladestationer markeret med Plug & Charge, som drives af Electrify America.
15
Tilgængelige mod merpris fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
16
Det nævnte ladesystem er ekstraudstyr mod merpris. e-tron-ladesystem kompakt har en ladeeffekt på op til 11 kW. Ladeeffekten afhænger af det anvendte strømstik, landets strømstyrke og antallet af tilgængelige faser i strømnetværket såvel som kundens egen installation på bopælen. Den kan derfor være lavere i nogle tilfælde. Ladekablet med industristik og betjeningsenheden til ladesystemet matcher hinanden. Hvis ladekablet efterfølgende ændres til en anden stiktilslutningstype, kan det nedsætte den tilgængelige ladeeffekt.
17
Ladeeffekten afhænger af det anvendte strømstik, landets strømstyrke og antallet af tilgængelige faser i strømnetværket såvel som kundens egen installation på bopælen. Den kan derfor være lavere i nogle tilfælde.
18
Lysstriben hjælper føreren i mange situationer med lyseffekter, som er lette at forstå – fx når man skal dreje eller bremse.
19
Audi SQ6 SUV e-tron: strømforbrug (ved blandet kørsel): 18,2 kWh/100 km; CO₂-emissioner (ved blandet kørsel): 0 g/km.
20
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
21
En del af Audi App-store og smartphone interface. En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps.
22
Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller tilknyttede selskaber. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Irland, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada, Mexico, Australien og New Zealand. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa-integration. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner.
23
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
24
Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
25
Kræver forudgående registrering og verificering som primær bruger på www.my.audi.com. Denne tjeneste gør brug af personlige oplysninger.
26
Bemærk: Føreren har det fulde ansvar for at tjekke vedligeholdelsesrelevante sliddele og bilens tilstand, som det er fastlagt i instruktionsbogen. Man skal også være opmærksom på advarselssymboler i bilens displays. Det er afgørende, at de foreskrevne vedligeholdelses- og serviceintervaller overholdes.
27
Kun i forbindelse med LED-forlygter plus og digitale OLED-baglygter.
28
Dette assistentsystem fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til andre trafikanter.
29
Kun i forbindelse med Audi connect Navigation & Infotainment.
30
Fra Audi Sport GmbH.
31
Alufælge med blankdrejet eller blankfræset finish samt polerede eller delvis polerede alufælge må ikke anvendes under vinterlige vejforhold.
32
Audi exclusive er ekstraudstyr mod merpris fra Audi Sport GmbH.
33
Audi Orginal Tilbehør er tilgængelig fra AUDI AG for en merpris. Tilbehør bliver ikke taget i betragtning når bilens forbrug og emissions tal bliver vist.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation