Se alle detaljerne på Audi SQ6 e-tron

Batteristørrelse: 94,9 kWh (netto). Rækkevidde*: 589 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 0-100%: 9 t v. max ladeeffekt (11 kW); v/ hurtig-/lynopladning, 10-80%: 21 min. v. max ladeeffekt (270 kW). *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vist med ekstraudstyr.

Den nye Audi SQ6 e-tron

Audi SQ6 e-tron lanceres på det danske marked i løbet af sommeren. Ønsker du at være først med seneste nyt om Audi SQ6 e-tron, så tilmeld dig vores Audi e-tron nyhedsbrev via linket.

Audi SQ6 SUV e-tron set bagfra

Fuldelektrisk med enestående performance

Imponerende acceleration og fremragende vejgreb – Audi SQ6 e-tron³ imponerer både under kørslen, og når den skal oplades.

Energiladet performance.

Det centrale element i bilen er 800-volts¹² litium-ion-batteriet med sin imponerende performance – både under opladning og kørsel.

Nyt interiørkoncept.

Oplev det nye, futuristiske interiørdesign med øvre og nedre interiørelementer i Dinamica⁴,¹³-mikrofiber – fra dørindlæggene til instrumentpanelet og hele vejen til midterkonsollen. Sportssæder plus foran⁴ understreger den sportslige atmosfære.


Audi App-store¹⁸ i din Audi.

Brug et bredt og konstant voksende udvalg af populære apps såsom Amazon Music²², Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa²², Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, hente vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

MMI-systemet i Audi Application StoreMMI-systemet i Audi Application Store

Note: Billedet viser en Audi Q6 SUV e-tron¹⁵.

Et design spækket med energi.

Audi SQ6 e-tron³ i daytonagrå perleeffekt² afspejler sin sportslighed udvendigt – med S-specifikke elementer som fx S-logoer og -stødfangere samt sort eksteriørpakke⁴.

Forberedt til dagligdagens gøremål.

Audi SQ6 e-tron³ imponerer med sin anhængervægt på 2.400 kg og masser af plads – fra de mange opbevaringsrum og det forreste bagagerum til det bageste bagagerum, som er konstrueret til fleksibel brug.

Elektrificerende præstationer.

Det kraftfulde 800-volts¹² litium-ion-batteri giver mulighed for en rækkevidde på op til 589 km¹ og lynopladning med op til 270 kW (DC)². e-tron-ruteplanneren²⁶ og Plug & Charge-funktionen²⁷ hjælper dig, når du skal oplade på farten.

Kompromisløs opladning med Clever

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten, og ved indkøbs- og shoppingcentre. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Køber du en Audi SQ6 e-tron, får du endda en skarp pris på installation af ladeboksen. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever ladeboks
 

Audi exclusive³².

Gør din Audi SQ6 e-tron³ unik – lige så umiskendelig som dig selv – med Audi exclusive³². Du kan fx vælge den individuelle lakfarve nardogrå fra det store udvalg af farver.

Audi exclusive Audi SQ6 SUV e-tron

1
Rækkevidden varierer afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
2
Opladningstiden for batteriet, den maksimale DC-ladeeffekt ved High Power Charging (HPC)-ladestationer og den ekstra tilførte rækkevidde er blevet beregnet i henhold til DIN 70080 og kan variere afhængigt af en række forskellige faktorer, herunder omgivelses- og batteritemperatuen, brugen af andre landespecifikke tilslutningsstik, brugen af forklimatiseringsfunktionen (fx fjernbetjent klimaregulering af bilen), den tilgængelige effekt ved ladestationen, batteriets opladningstilstand og alder. Ladeeffekten reduceres, i takt med at batteriet lades op. Der er taget hensyn til tab under opladning.
3
Audi SQ6 SUV e-tron: strømforbrug (ved blandet kørsel): 17,8 kWh/100 km; CO₂-emissioner (ved blandet kørsel): 0 g/km.
4
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
5
Kun i forbindelse med MMI experience pro.
6
Polariserende solbriller vil begrænse brugen af head-up-displayet.
7
Tilgængeligheden af sprog afhænger at landet. Kontakt din Audi partner for at få informationer om lande og tilgængeligheden af sprog. En del af Audi connect Navigation & Infotainment.
8
I forbindelse med hovedstøttehøjttalere er hovedstøtternes indtræk perforeret.
9
Ydelsen inkluderer midlertidige power-boosts på op til 20 kW i mindst 10 sek. i henhold til UN-GTR.21. Ydelsen kan være helt op til 517 hk (380 kW) i Launch Control-indstillingen.
10
På grund af fysiske omstændigheder kan kraften i Launch Control-indstillingen for at opnå den specifikke accelerationstid kaldes frem gentagne gange, men ikke uafbrudt efter hinanden.
11
Det specifikke nettobatterienergiindhold er en afrundet værdi for batteriet, uafhængigt af bilen. Det er fastlagt med en konstant belastningsprofil under definerede grænseforhold og tager højde for batteriets fulde energikapacitet, som kan bruges i bilen, indtil bilen holder stille. Den faktiske afladningsenergi kan afvige herfra, fordi den afhænger af den specifikke kørselsprofil og batteritemperaturen.
12
Bilens system er konstrueret til en 800-volts-platform, og den maksimale batterispænding (på grund af antallet af celler) i Audi Q6 e-tron er 625-750 volt afhængigt af modelvarianten.
13
Dinamica-mikrofiberstof er et mikrofibermateriale, som er fremstillet delvis af genanvendte polyesterfibre.
14
Fra Audi Sport GmbH.
15
Audi Q6 SUV e-tron quattro: strømforbrug (ved blandet kørsel): 17,2 kWh/100 km; CO₂-emissioner (ved blandet kørsel): 0 g/km.
16
Lysstriben hjælper føreren i mange situationer med lyseffekter, som er lette at forstå – fx når man skal dreje eller bremse.
17
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
18
En del af Audi App-store og smartphone interface. En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps.
19
Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller tilknyttede selskaber. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Irland, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada, Mexico, Australien og New Zealand. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa-integration. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner.
20
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
21
Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
22
Kræver forudgående registrering og verificering som primær bruger på www.my.audi.com. Denne tjeneste gør brug af personlige oplysninger.
23
Bemærk: Føreren har det fulde ansvar for at tjekke vedligeholdelsesrelevante sliddele og bilens tilstand, som det er fastlagt i instruktionsbogen. Man skal også være opmærksom på advarselssymboler i bilens displays. Det er afgørende, at de foreskrevne vedligeholdelses- og serviceintervaller overholdes.
24
Dette assistentsystem fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til andre trafikanter.
25
Kun i forbindelse med Audi connect Navigation & Infotainment.
26
En del af Audi connect Navigation & Infotainment. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
27
Indledningsvis er det nødvendigt at indgå en aftale med Audi charging, før funktionen kan aktiveres. Tjenesten kan derefter aktiveres via myAudi-appen, og det tilhørende elektroniske Plug & Charge-certifikat til brug af tjenesten overføres ”over the air” til den valgte Plug & Charge-kompatible bil. Tjenesten til brug af Plug & Charge-funktionen er – ligesom Audi charging – tilgængelig i Europa i følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Aktuelt er tjenesten i de angivne europæiske lande kun tilgængelig ved ladestationer i IONITY-netværket med Plug & Charge-funktion. Tjenesten vil blive udvidet til at omfatte andre ladeoperatører afhængigt af det pågældende land. På de nordamerikanske markeder (NAR) er tjenesten til brug af Plug & Charge-funktionen tilgængelig ved ladestationer markeret med Plug & Charge, som drives af Electrify America.
28
De viste opladningstakster og ladekortet udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstraße 1, 10178 Berlin. En myAudi-brugerkonto og myAudi-appen er en forudsætning for en aftale om disse takster. Audi modellen (ved hjælp af bilens stelnummer) og en primær bruger skal være registreret i myAudi-appen. Abonnementet har en fast løbetid på 12 måneder og ophører automatisk efter denne periode. Almindeligt varsel om opsigelse er ikke muligt i denne periode. Der kan opstå ekstra omkostninger afhængigt af dit mobilabonnement.
29
Tilgængelige mod merpris fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
30
Det nævnte ladesystem er ekstraudstyr mod merpris. e-tron-ladesystem kompakt har en ladeeffekt på op til 11 kW. Ladeeffekten afhænger af det anvendte strømstik, landets strømstyrke og antallet af tilgængelige faser i strømnetværket såvel som kundens egen installation på bopælen. Den kan derfor være lavere i nogle tilfælde. Ladekablet med industristik og betjeningsenheden til ladesystemet matcher hinanden. Hvis ladekablet efterfølgende ændres til en anden stiktilslutningstype, kan det nedsætte den tilgængelige ladeeffekt.
31
Ladeeffekten afhænger af det anvendte strømstik, landets strømstyrke og antallet af tilgængelige faser i strømnetværket såvel som kundens egen installation på bopælen. Den kan derfor være lavere i nogle tilfælde.
32
Audi exclusive er ekstraudstyr mod merpris fra Audi Sport GmbH.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation