Audi Q7 TFSI e quattro priser og modeller | Plug-in-hybrid >

Elektrisk rækkevidde, op til

83

km¹

Acceleration (0-100 km/t)

5,0

sek.²

Systemydelse

360

kW²

#

Attraktiv æstetik og fremragende effektivitet.

Audi Q7 TFSI e med plug-in-hybriddrivlinje byder på bedre acceleration, mens den samtidig reducerer brændstofforbruget. Oplev æstetik, førsteklasses komfort og fremragende præstationer.

#

Kraftfuld fremdrift: Man kan vælge mellem to forskellige præstationsniveauer for drivlinjen. Du kan i forbindelse med begge nyde godt af en længere elektrisk rækkevidde på op til 83 km¹.

Elegant og imponerende.

Den sorte optikpakke plus³ med Audi ringe på fronten og bagenden i antracitgrå giver Audi Q7 SUV TFSI e et sportsligt look. Lakfarven satellitsølv metallak³ og sidespejlhusene i sort³ skaber en eksklusiv fremtoning.

Fremskridtet lyser op.

Med HD-Matrix-LED-forlygter med Audi laserlys³ og digitale OLED-baglygter³ kan du vælge mellem fire forskellige lyssignaturkombinationer, som skaber en udtryksfuld lysanimation. Baglygterne er udstyret med nærhedssensor⁹, som aktiverer alle OLED-segmenterne på den holdende bil, så snart andre trafikanter nærmer sig.

Alsidig og funktionel.

I den rummelige kabine er der rigeligt med plads til fem personer. Derudover er batteriet til elmotoren integreret så kompakt under bagagerummet på en måde, så der er en bagagerumskapacitet på op til 1.863 l, når bagsæderne er klappet frem.

Audi App Store i din Audi.

Brug et udvalg af populære apps som fx Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa¹⁰, Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, hente vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

Audi Q8 SUV{ft_q8-suv}.Audi Q8 SUV{ft_q8-suv}.

Bemærk: Bilen på billedet er en Audi Q8 SUV.

Individuelt, ikke almindeligt.

Fascinerende billeder eller berømte filmhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen⁸ under ”Temaer”³,¹⁴ og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. En iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus³ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Audi A6 Avant CockpitAudi A6 Avant Cockpit

Bemærk: Bilen på billedet er en Audi A6 Avant. Baggrund i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Parat til alle kørselssituationer.

Uanset om det gælder forbedrede køreegenskaber eller fokus på effektivitet, offroadkøreglæde eller kørsel med en anhængervægt på op til 3,5 t. Så vil Audi Q7 SUV TFSI e gøre indtryk med sin hybriddrivlinje og fremragende præstationer.

Audi Q7 SUV TFSI dynamic side view
¹De opgivne værdier gælder kun for Audi Q7 SUV 55 TFSI e.
²De opgivne værdier gælder kun for Audi Q7 SUV 60 TFSI e.
³Det nævnte udstyr er tilgængeligt som ekstraudstyr.
⁴Kan medføre øget brændstofforbrug.
⁵Opladningskapacitet afhænger af tilslutningen.
⁶Tilgængelige mod merpris fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
⁷Audi charging tilbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, D-10178 Berlin Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter udvikler sig hele tiden. Audi charging kan kun anvendes til elektrificerede modeller fra Audi (kræver et stelnummer). Adgang over hele Europa: Audi charging vil være tilgængeligt i følgende lande fra den 01.01.2023 (i henhold til informationerne fra den 01.01.2023): Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Antallet af tilbudte ladestationer udvikler sig hele tiden, men varierer fra land til land og afhænger af udviklingsniveauet for den tilgængelige infrastruktur. Man har ikke krav på at kunne tilgå alle ladepunkter i et land. AUDI AG kan ikke garantere for funktionen, tilgængeligheden, opladningskapaciteten eller andre former for egenskaber ved opladningsinfrastrukturen. Information om placeringen af de tilgængelige ladestationer opdateres jævnligt, men man kan ikke gøre krav på fuldstændighed. Autentificering via myAudi-appen (QR-kode på ladestationen) kræver en aktiv radio- og internetforbindelse. Det er ikke alle autentificeringsmetoder, der er tilgængelige ved alle ladepunkter. Priserne i de enkelte europæiske lande er ensartede, men de kan afvige fra priserne i Tyskland.
⁸Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
⁹Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
¹⁰En myAudi konto og dataforbindelse er nødvendigt for a bruge apps.
¹¹Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller tilknyttede selskaber. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Irland, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada, Mexico, Australien og New Zealand. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa-integration. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner.
¹²En del af Audi connect navigation & infotainment (IT3).

Brugen af holoride er begrænset til anden sæderække.

Brugen af 3D-Virtual-Reality-briller under kørslen: er kun tilladt på de yderste bagsædepladser, er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m, er kun tilladt, hvis den person, som bruger 3D-Virtual-Reality-brillerne, med strakte arme (og strakte fingre) ikke kan nå genstande foran vedkommende (fx forsæderyglænet), er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger (fx holderen) er sat på 3D Virtual-Reality-brillerne. Du kan se flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
¹³Besøg audi.dk/connect eller kontakt din Audi partner for mere information om Audi connect.
¹⁴Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.