Audi Q7 TFSI e quattro priser og modeller | Plug-in-hybrid >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q7 TFSI e

Q7 TFSI e

Innovativ familie-SUV.
Audi Q7 TFSI e.

Uanset hvilke udfordringer du møder i fremtiden – med Audi Q7 TFSI e kan du klare dem alle. Denne imponerende familie-SUV med innovativ plug-in hybrid-teknologi, et førsteklasses gennemtænkt interiør og et imponerende look overbeviser i enhver situation.

Kontakt din Audi forhandler for mere information omkring priser og lagermodeller.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-v2-gallery-ALBA_audi_Q7_e_m02-8_v02_lf.jpg
1920x1080-v2-gallery-ALBA_audi_Q7_e_m02-8_v02_lf.jpg
  • Den ottekantede singleframe-kølergrill med seks krombelagte lameller dominerer fronten på Audi Q7 TFSI e.

  • Med 55 quattro og 60 quattro tilbyder vi to forskellige motorvarianter til Audi Q7 TFSI e

  • De brede hjulkasser understreger Audi Q7 TFSI e-modellens offroad-egenskaber.

  • Din effektive partner i hverdagen: Audi Q7 TFSI e.

  • Takket være plug-in-hybriddrivlinjen kan du køre mindst 40 km på ren el i byområder.

  • Vi giver dig mulighed for at oplade Audi Q7 TFSI e både derhjemme, og når du er på farten.

  • Bagpå forbindes baglygterne af et horisontalt aluminiumspanel, og hele diffusoren og bundskjoldet er indrammet af en liste.

  • Indvendigt i Audi Q7 TFSI e kan du forvente masser af plads, høj komfort og digitale teknologier.

  • Det standardmonterede topinfotainmentsystem MMI Navigation plus med MMI touch response omfatter to store displays. Det giver dig adgang til de digitale tjenester fra Audi connect.

Opladning

Opladning når og hvor det passer dig

Clever passer til dig, uanset om du lader hjemme eller på ladenetværket. Med opladning fra Clever får du ubegrænset frihed og e-mobilitet i din Audi Q7 TFSI e quattro. Ved køb af en ny plugin-hybrid fra Audi kan du tilkøbe en standardinstallation af en Clever-ladeboks. En standardinstallation koster 7.500 kr., når du samtidig opretter et Clever Unlimited-abonnement. Med abonnementet kan du lade ubegrænset hjemme, ude og på farten for en fast månedlig pris.*

Mere om opladning fra Clever
Audi Q7 TFSI e

Innovativ drivlinje

Audi Q7 TFSI e kombinerer kraft og idéer: Samen med elmotoren leverer bilens 3,0-liters V6 TFSI-motor en systemydelse på 381 hk i 55 TFSI e quattro og 456 hk i 60 TFSI e quattro. Bilen har en elektrisk rækkevidde på op til 40 km med lokal emissionsfri kørsel. Vi har også sørget for, at bilen har offroad-egenskaber: Den har luftaffjedring, elektromekaniske servostyring, en offroad-indstilling i Audi drive select og quattro-firehjulstræk.

Audi Q7 TFSI e
Audi Q7 TFSI e

Effektivitet på vejen

Intelligente teknologier i Audi Q7 TFSI e understøtter effektiv kørsel med lavt forbrug og giver dig mulighed for at køre lange ture – selv på ruter uden meget trafik. Du beslutter selv, om du vil køre rent elektrisk, om du ikke ønsker at bruge elmotoren, eller om du vil bruge hybridindstillingen ved at vælge en af de tre indstillinger: EV, Battery-Hold og Hybrid. Desuden analyserer bilen rutedata ved hjælp af en forudseende kørselsstrategi, så din køretur bliver endnu mere effektiv og komfortabel. Klimaanlæggets varmepumpe bruger restvarme fra den elektriske drivlinje til at regulere temperaturen i kabinen og til at opvarme batteriet ved lave udetemperaturer for at maksimere den elektriske rækkevidde.

Audi Q7 TFSI e

Topklasse – også ved opladning

Du kan oplade Audi Q7 TFSI e overalt – hvad enten du er hjemme eller på farten. Audis opladningstjeneste, Audi e-tron Charging Service, giver fx adgang til næsten 120.000 ladestationer i Europa. Uanset hvem udbyderen er, kan du starte opladningen med dit e-tron Charging Service Charge Card. Med elbilsmodeller kan du bruge myAudi-appen² til at få adgang til tjenesterne fra Audi connect¹-porteføljen på din smartphone. Appen kan bruges til at tjekke batteriets status og rækkevidden, til at starte opladningen, programmere ladetimeren og se statistikker for opladning og forbrug. Desuden kan ruteplanlægningsfunktionerne i både appen og i MMI Navigation i Audi Q7 TFSI e vise dig placeringen af ladestationer. Så har du altid frihed til at køre ud på ukendte veje.

Audi Q7 TFSI e

Høj nytteværdi og stor komfort

Generøsitet og praktiske egenskaber kendetegner Audi Q7 TFSI e. Læsnings- og aflæsningsmulighederne, der fås som ekstraudstyr, er særligt praktiske. Det gælder fx sensorstyret åbning af bagklappen eller skinnesystemet med fastgørelsessæt til last. Og hvis det ikke er nok for dig, kan du øge komforten med panoramaglastaget (ekstraudstyr), luftkvalitetspakken (ekstraudstyr) og kontur- og ambientebelysningspakken i flere farver (ekstraudstyr). Få store resultater – med den mindste berøring

Audi Q7 TFSI e

Et godt udseende: det udvendige design

Audi Q7 TFSI e leverer effektivitet og avanceret teknologi i en flot indpakning. De skarpe kanter og atletiske strakte overflader er en fortsættelse af de nuværende Audi designsprog, og bilen udstråler høj kvalitet hele vejen igennem: Med den imponerende ottekantede singleframe-kølergrill med seks krombelagte lameller og markante luftindtag i frontens sider; med listerne på siderne, der danner en trapezform og giver bilen et slankere look; og med de store hjulkasser, der fremhæver bilens offroad-kvaliteter. Bagpå forbindes baglygterne af et horisontalt aluminiumspanel, og hele diffusoren og bundskjoldet er indrammet af en liste.

Et lysende eksempel

Du ser lyset på bare en enkelt køretur i Audi Q7 TFSI e. Bilens HD-Matrix-LED-forlygter oplyser kørebanen på imponerende vis uden at blænde andre trafikanter. Audi laserlys (ekstraudstyr) gør lyset endnu kraftigere med næsten en fordobling af lysets rækkevidde. Og forlygtesprinklerne sikrer, at det også gælder selv efter offroad-kørsel. Bilen er også udstyret med LED-baglygter, dynamiske lyssekvenser og dynamisk blinklys.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og maks. ladeeffekt for Audi Q7 TFSI e?
Audi Q7 plug-in hybrid kan lade op til 7,4 kW AC og tager ca. 2,5 timer at lade batteriet op.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi Q7 TFSI e?
Der er plads til 650 l og 1835 l, når bagsæderne er lagt ned.

Mere information

*
Installation af ladeboks fra Clever til blot kr. 7.500. Prisen gælder kun ved køb af fabriksny Audi plug-in hybrid hos autoriserede Audi-forhandlere i Danmark. Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: 369 kr./md. Installation af ladeboks: 7.500 kr., dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Mindstepris i bindingsper. (6 md.): 9.714 kr. inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Unlimited Network: 245 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 1.470 kr.