Audi Q8 e-tron - alt om modellen | Elbil | Klik her >

Rækkevidde op til

576

km

Batterikapacitet (netto) op til

106

kWh

Maks. DC-opladning op til

170

kW

Den helt nye Audi Q8 e-tron starter der, hvor det hele begyndte, men nu rækker den meget længere. Da Audi e-tron første gang så dagens lys i 2018, sprængte den fuldstændig rammerne for, hvad man kunne forvente af en stor og fuldblods-elektrisk SUV. Nu kommer næste generation, som vi har døbt Audi Q8 e-tron. Designet står endnu skarpere, mens en lang række nye progressive teknologier, vores dynamiske luftundervogn og det elektriske firehjulstræk - quattro - får Audi Q8 e-tron til at svæve hen over rækkevidden på op til 574 km.

Oplev Audi Q8 e-tron hos din Audi forhandler.

Audi Q8 e-tron set bagfra

Elektrisk. Og fuld af pragtfulde detaljer

Audi e-tron¹ har levet op til sin førerposition som rent elektrisk bil. Derfor er det nu det rette tidspunkt til også at optage modellens navn i rækken af Audi modeller – som Audi Q8 e-tron¹.

Opladning fra 10% og op til 80% på

31

min.³

ved maks. DC-opladning⁴

Rækkevidde (WLTP) op til

576

km

Maks. DC-opladning op til

170

kW⁴

MMI-skærmen i Audi Q8 e-tron

Note: Billedet viser Audi Q8 Sportback e-tron⁵.

Clever ladeboks

Maks. ydelse

300

kW

Maks. moment: 664 Nm

Acceleration (0-100 km/t)

5,6

sek.¹⁷

Batterikapacitet (netto) op til

106

kWh

MMI-skærm i Audi Q8 e-tron

Note: Billedet viser Audi SQ8 Sportback e-tron²¹.

Holoride i Audi Q8 e-tron
Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 Sportback e-tron

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Gælder for Audi Q8 55 e-tron quattro; angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner afhængigt af det valgte udstyr til bilen ved en ladeeffekt på op til 170 kW.
3
Varigheden af opladningen af batteriet kan variere afhængigt af forskellige faktorer som fx omgivelsestemperaturen, anvendelsen af andre landespecifikke stik og anvendelsen af fortilpasningsfunktionen (fx en fjernstyret klimaregulering af bilen).
4
Gælder for Audi Q8 55 e-tron quattro; angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner afhængigt af det valgte udstyr til bilen ved en ladeeffekt på op til 170 kW.
5
Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
6
På www.audi.dk/connect og hos din Audi forhandler kan du få flere informationer om Audi connect.
7
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
8
I Range-indstillingen bliver tophastigheden fx begrænset til ca. 90 km/t, komfortfunktioner som fx klimaanlægget reduceres, og sædevarmen deaktiveres.
9
En del af Audi connect Navigation & Infotainment. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
10
Tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge er ligesom e-tron Charging Service tilgængelig i følgende lande: Belgien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet og Ungarn. I første omgang fungerer tjenesten i Europa (ECE) kun ved ladestandere med Plug & Charge-afmærkning fra IONITY-netværket. Udbygningen med flere udbydere af ladestandere (CPO’er) sker landespecifikt. I de nordamerikanske lande (NAR) er tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge tilgængelig ved landestandere, der drives af Electrify America og er forsynet med Plug & Charge-afmærkning.
11
e-tron-ladesystemet kompakt har en ladeeffekt på op til 11 kW. e-tron-ladesystemet connect har en ladeeffekt på op til 22 kW (kun i forbindelse med et onboard-ladeapparat på op til 22 kW, som er ekstraudstyr). Ladeeffekten afhænger af den anvendte type nettilslutningsstik, den landespecifikke spænding og antallet af tilgængelige faser i elnettet og kundens husinstallation. Den kan derfor være lavere i praksis. Nettilslutningskablet med industristik og opladningssystemets betjeningsenhed er afstemt efter hinanden og giver mulighed for en bestemt opladningseffekt. Et senere skift af nettilslutningskablet til et andet industristik er teknisk set mulig, men vil føre til en lavere opladningseffekt.
12
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
13
Vær opmærksom på følgende: De to AC-ladetilslutninger kan ikke bruges samtidig. En samtidig anvendelse af de to AC-ladetilslutninger forhindres af et låsekoncept i ladeklapperne.
14
Til opladning med 22 kW derhjemme er det nødvendigt med e-tron-ladesystemet connect (ekstraudstyr) eller en alternativ ladeløsning derhjemme, som understøtter opladning med 22 kW. Det standardmæssige e-tron-opladningssystem kompakt er begrænset til 11 kW.
15
Anvendelsen af Plug & Charge kræver en Plug & Charge-kompatibel takst (basic, plus, pro) samt en Plug & Charge-kompatibel bil. Anvendelsen af Plug & Charge forventes at være tilgængelig fra 2. kvartal 2023 til følgende modeller: Audi e-tron 50, Audi e-tron 55, Audi e-tron S, Audi e-tron Sportback 50 quattro, Audi e-tron Sportback 55 quattro, Audi e-tron S Sportback, Audi Q8 50 e-tron quattro, Audi Q8 55 e-tron quattro, Audi SQ8 e-tron, Audi SQ8 e-tron Sportback, Audi Q8 Sportback 50 e-tron, Audi Q8 Sportback 55 e-tron, Audi SQ8 Sportback e-tron, Audi Q4 35 e-tron, Audi Q4 40 e-tron, Audi Q4 45 e-tron quattro, Audi Q4 50 e-tron quattro, Audi Q4 Sportback 35 e-tron, Audi Q4 Sportback 40 e-tron, Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro, Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro med produktionsdato fra uge 48/2021. Plug & Charge er blandt andet tilgængeligt ved alle IONITY-ladestationer.
16
Audi charging tilbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, D-10178 Berlin Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter udvikler sig hele tiden. Audi charging kan kun anvendes til elektrificerede modeller fra Audi (kræver et stelnummer). Adgang over hele Europa: Audi charging vil være tilgængeligt i følgende lande fra den 01.01.2023 (i henhold til informationerne fra den 01.01.2023): Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Antallet af tilbudte ladestationer udvikler sig hele tiden, men varierer fra land til land og afhænger af udviklingsniveauet for den tilgængelige infrastruktur. Man har ikke krav på at kunne tilgå alle ladepunkter i et land. AUDI AG kan ikke garantere for funktionen, tilgængeligheden, opladningskapaciteten eller andre former for egenskaber ved opladningsinfrastrukturen. Information om placeringen af de tilgængelige ladestationer opdateres jævnligt, men man kan ikke gøre krav på fuldstændighed. Autentificering via myAudi-appen (QR-kode på ladestationen) kræver en aktiv radio- og internetforbindelse. Det er ikke alle autentificeringsmetoder, der er tilgængelige ved alle ladepunkter. Priserne i de enkelte europæiske lande er ensartede, men de kan afvige fra priserne i Tyskland.
17
Grundet fysiske begrænsninger kan den angivne accelerationstid gentages flere gange, men ikke et ubegrænset antal gange i træk.
18
Vær opmærksom på, at systemerne altid kun arbejder inden for de systemmæssige grænser og fungerer som en hjælp under kørslen. Ansvaret og den nødvendige opmærksomhed i trafikken påhviler fortsat føreren.
19
Et tilbud fra Audi Sport GmbH.
20
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om tilgængeligheden. Apple og alle tilknyttede logoer er registrerede varemærker, der tilhører Apple Inc. eller en tilknyttet virksomhed. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Tilgængeligheden af Apple Music afhænger af det enkelte land. Anvendelsen kræver datavolumen og en brugerkonto hos Apple Music, hvilket kan medføre ekstra udgifter. Apple Music forbeholder sig ret til til enhver tid at deaktivere tjenesten. Kontakt din Audi forhandler for nærmere information.
21
Audi SQ8 Sportback e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
22
En del af Audi connect Navigation & Infotainment.
23
-
24
Brugen af holoride er begrænset til anden sæderække. Brugen af 3D-Virtual-Reality-briller under kørslen: er kun tilladt på de yderste bagsædepladser - er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m - er kun tilladt, hvis den person, som bruger 3D-Virtual-Reality-brillerne, med strakte arme (og strakte fingre) ikke kan nå genstande foran vedkommende (fx forsæderyglænet). - er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger (fx holderen) er sat på 3DVirtual- Reality-brillerne. Du kan se flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
25
Audi Original Tilbehør er tilgængelig fra AUDI AG mod ekstrabetaling.
26
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om lande med dårlige veje/lande med dårlige veje med kundeinformationer. Særlig information om fælgene: Glanspolerede, polerede eller galvaniserede og forkromede fælge må ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke en tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive varigt beskadiget af vejsalt eller lignende. Ved anvendelse af denne tekst til kundekommunikation i onlinemedier og/eller trykte medier skal der i henhold til europæisk og national samt anden gældende lovgivning angives dækparametre for de nævnte fælge/dæk. I EU omfatter dækmærkaten eksempelvis effektivitetsklasse, vådgrebsklasse og klasse vedrørende rullestøj afgivet til omgivelserne samt det pågældende grafiske symbol.
27
CO2-emissioner, der på nuværende tidspunkt ikke kan undgås rent teknisk, udlignes med Carbon Credits.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation
**Clever One: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. installation Energitillæg: Hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den månedlige tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet, du lader. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
***Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 11.197 kr.