Audi Q8 e-tron - alt om modellen | Elbil | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Strømforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 24,4–20,3 kWh/100 km

Audi Q8 e-tron lanceres i Danmark i starten af det nye år, men du kan allerede se priser og konfigurere modellen.

Audi Q8 e-tron set bagfra

Elektrisk. Og fuld af pragtfulde detaljer

Audi e-tron¹ har levet op til sin førerposition som rent elektrisk bil. Derfor er det nu det rette tidspunkt til også at optage modellens navn i rækken af Audi modeller – som Audi Q8 e-tron¹.

Audi Q8 55 e-tron quattro² i tal

Opladning fra 10% og op til 80% på

31

min.³

ved maks. DC-opladning⁴

Rækkevidde (WLTP) op til

576

km

Maks. DC-opladning op til

170

kW⁴

Hurtig konfigurator

Giv din Audi Q8 e-tron et personligt touch ved at vælge farve og fælge.

Q8 e-tron

Strømforbrug, ved blandet kørsel* 22,9 kWh/100 km | CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 0 g/km

Eksteriør

Fælge

Mythossort Metallak
Gletsjerhvid Metallak
Plasmablå metallak
Siambeige Metallak
Madeirabrun metallak
Soneirarød metallak
Magnetgrå
Manhattangrå Metallak
Kronosgrå Metallak
Letmetalfælge 8.5J x 19
Støbte aluminiumsfælge i 5-eget design
Fælge, 5-eget aero-ring, grafitgrå, glanspolerede, 9,0 J x 20, 255/50 R 20-dæk
Aluminiumfælge, 10-eget rotordesign, Anthracitsort, diam.-skåret., 9.5J x 21, 265/45 R21 dæk
Fælge, 5-eget aero-struktur, grafitgrå, glanspolerede, 8,5 J x 19, 255/55 R 19-dæk
Letmetalfælge, 5-eget turbinedesign, sorte, glanspolerede, 9,5J x 21
Fælge, 5-eget aero-struktur, grafitgrå, glanspolerede, 9,5 J x 21, 265/45 R 21-dæk
Fælge, Audi Sport, 5-eget aero-struktur, sortmetallic, 9,5 J x 21, 265/45 R 21-dæk
Aluminiumfælge, 5-eget strukturdesign, Titaniumgrå, diam.-skåret, 9.5J x 22, 265/40 R22 dæk
Letmetalfælge 9.5J x 22
Støbte aluminiumsfælge i 5-eget dynamisk design, kontrastgrå, delvis polerede
Smedede aluminiumsfælge i 15-eget design,kontrastgrå, delvis polerede

Kronosgrå Metallak


Q8 e-tron

Strømforbrug, ved blandet kørsel* 22,9 kWh/100 km | CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 0 g/km

754.461 kr.*

Price details in the following step.

Fortsæt konfiguration

Rigelig rækkevidde

Højvoltsbatteriet med en kapacitet på 106 kWh (netto) og en maksimal rækkevidde på op til 576 km. Når batteriopladningen er lav, kan du udnytte ekstra potentiel rækkevidde ved fx at aktivere Range-indstillingen⁸ i MMI-systemet.

MMI-skærmen i Audi Q8 e-tron

Note: Billedet viser Audi Q8 Sportback e-tron⁵.

Komfortabel kørsel

Du kan oplade din Audi Q8 e-tron¹ med mange forskellige opladningsløsninger – derhjemme og undervejs. Med Plug & Charge¹⁰ er det endnu nemmere at oplade bilen. Og takket være den øgede batterikapacitet og de omfattende lademuligheder kan du også nyde elektrisk kørsel over lange afstande.

Audi Q8 55 e-tron quattro i tal²

Maks. ydelse

300

kW

Maks. moment: 664 Nm

Acceleration (0-100 km/t)

5,6

sek.¹⁷

Batterikapacitet (netto) op til

106

kWh

Elektrificering ved første blik

Audi Q8 e-tron¹ igen med ny optik og specifik dagskørelyssignatur afspejler bilens progressive teknik på bilens eksteriør. quattro-konstruktionen med en stærkt skulptureret skulderlinje og den specifikke dagskørelyssignatur kommer særligt til udtryk med lakeringen i kronosgrå metallak.

Et ambitiøst indvendigt design

Forvent mere end blot masser af plads. Udsøgte materialer, førsteklasses forarbejdning og topmoderne digitale funktioner gør enhver køretur i Audi Q8 e-tron¹ til en oplevelse på første klasse.

En ny køreoplevelse

Sæt dig ind, og oplev den næsten lydløse acceleration fra elmotorerne. Nyd godt af øget vejgreb og stabilitet takket være det fuldelektriske quattro-firehjulstræk. Forbedret køredynamik med adaptive air suspension og talrige assistentsystemer. Som ekstraudstyr fås et aftageligt anhængertræk.

Med integreret Apple Music²⁰ kan du streame din yndlingsmusik

Nyd den ultimative musikoplevelse i din bil med Apple Music. Stream over 100 millioner sange helt enkelt og uden reklamer – direkte fra bilens MMI-system. Find dine yndlingssange, og find endnu mere musik, som du vil elske at lytte til. Vælg mellem tre internationale live-radiostationer med kendte kunstnere som værter, der spiller aktuelle hits, klassikere og country. Desuden har du adgang til dit personlige musikbibliotek, hvor du kan søge efter kunstnere, numre, albums og playlister.

MMI-skærm i Audi Q8 e-tron

Note: Billedet viser Audi SQ8 Sportback e-tron²¹.

Digitale tjenester

Det digitale univers inden for mobilitet åbner sig for dig med talrige Audi connect-tjenester⁶ som fx altid opdaterede onlinetrafikinformationer²² eller muligheden for fleksibelt at bestille udstyr via Functions on Demand og myAudi-appen⁷, som giver dig detaljerede oplysninger om din Audis kørselsdata.

Kør med, og fordyb dig i et virtuelt univers

Tag plads på bagsædet, tag VR-brillerne på, og nyd en enestående oplevelse. For Audi bringer Virtual-Reality-Entertainment fra holoride²⁴ ind i din bil. Denne innovative teknik sammenkobler kørebevægelserne med virtuelle universer. Når din Audi kører gennem sving, kan det mærkes på bagsædet. Men også rent visuelt bliver retningsændringen tydelig, fordi du med de virtuelle briller på eksempelvis også drejer i et tredimensionelt rumskib.

Holoride i Audi Q8 e-tron

edition S line fra modelstart

Oplev edition S line med S line-eksteriør, indstignings-LED'er med eksklusiv ”e-tron edition”-projicering samt Audi singleframe i bilens farve. Projektionslys, singleframe og tonede ruder understreger din bils progressive karakter. Foruden de 21” letmetalfælge, der er standardudstyr, kan du også tilvælge 22” letmetalfælge blandt udvalget af ekstraudstyr.

En all-rounder

Med Audi Original Tilbehør²⁵ bliver din Audi Q8 e-tron en sand all-rounder.

Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 Sportback e-tron

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Gælder for Audi Q8 55 e-tron quattro; angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner afhængigt af det valgte udstyr til bilen ved en ladeeffekt på op til 170 kW.
3
Varigheden af opladningen af batteriet kan variere afhængigt af forskellige faktorer som fx omgivelsestemperaturen, anvendelsen af andre landespecifikke stik og anvendelsen af fortilpasningsfunktionen (fx en fjernstyret klimaregulering af bilen).
4
Gælder for Audi Q8 55 e-tron quattro; angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner afhængigt af det valgte udstyr til bilen ved en ladeeffekt på op til 170 kW.
5
Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
6
På www.audi.dk/connect og hos din Audi forhandler kan du få flere informationer om Audi connect.
7
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
8
I Range-indstillingen bliver tophastigheden fx begrænset til ca. 90 km/t, komfortfunktioner som fx klimaanlægget reduceres, og sædevarmen deaktiveres.
9
En del af Audi connect Navigation & Infotainment. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
10
Tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge er ligesom e-tron Charging Service tilgængelig i følgende lande: Belgien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet og Ungarn. I første omgang fungerer tjenesten i Europa (ECE) kun ved ladestandere med Plug & Charge-afmærkning fra IONITY-netværket. Udbygningen med flere udbydere af ladestandere (CPO’er) sker landespecifikt. I de nordamerikanske lande (NAR) er tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge tilgængelig ved landestandere, der drives af Electrify America og er forsynet med Plug & Charge-afmærkning.
11
e-tron-ladesystemet kompakt har en ladeeffekt på op til 11 kW. e-tron-ladesystemet connect har en ladeeffekt på op til 22 kW (kun i forbindelse med et onboard-ladeapparat på op til 22 kW, som er ekstraudstyr). Ladeeffekten afhænger af den anvendte type nettilslutningsstik, den landespecifikke spænding og antallet af tilgængelige faser i elnettet og kundens husinstallation. Den kan derfor være lavere i praksis. Nettilslutningskablet med industristik og opladningssystemets betjeningsenhed er afstemt efter hinanden og giver mulighed for en bestemt opladningseffekt. Et senere skift af nettilslutningskablet til et andet industristik er teknisk set mulig, men vil føre til en lavere opladningseffekt.
12
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
13
Vær opmærksom på følgende: De to AC-ladetilslutninger kan ikke bruges samtidig. En samtidig anvendelse af de to AC-ladetilslutninger forhindres af et låsekoncept i ladeklapperne.
14
Til opladning med 22 kW derhjemme er det nødvendigt med e-tron-ladesystemet connect (ekstraudstyr) eller en alternativ ladeløsning derhjemme, som understøtter opladning med 22 kW. Det standardmæssige e-tron-opladningssystem kompakt er begrænset til 11 kW.
15
Aktiveringen er betinget af en eksisterende aftale med e-tron Charging Service. Derefter kan tjenesten aktiveres via myAudi-appen, og det tilhørende elektroniske Plug and Charge-certifikat til brug af tjenesten overføres over-the-air til den pågældende bil med Plug & Charge. Tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge er ligesom e-tron Charging Service tilgængelig i følgende lande: Belgien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet og Ungarn. I første omgang fungerer tjenesten i Europa (ECE) kun ved ladestandere med Plug & Charge-afmærkning fra IONITY-netværket. Udbygningen med flere udbydere af ladestandere (CPO’er) sker landespecifikt. I de nordamerikanske lande (NAR) er tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge tilgængelig ved landestandere, der drives af Electrify America og er forsynet med Plug & Charge-afmærkning.
16
Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles kontinuerligt. e-tron Charging Service kan kun anvendes til elektrificerede modeller af mærket Audi (forudsætningen er et stelnummer). Adgang over hele Europa: e-tron Charging Service er til rådighed i 26 europæiske lande, og der er planer om at tilbyde den i flere lande. Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles hele tiden, men er landespecifikt og afhænger af udbygningsgraden af den tilgængelige infrastruktur. Der kan ikke gøres krav på at få adgang til alle ladepunkter i et land. AUDI AG giver ingen garanti for driften, tilgængeligheden, opladningseffekten og øvrige egenskaber ved ladeinfrastrukturen. Lokationsinformationerne om antallet af ladepunkter opdateres regelmæssigt, og der kan ikke gøres krav på fuldstændighed. e-tron Charging Service-kundekortet kan først anvendes i netværket 24 timer efter aktivering af kortet. Inden for de første 24 timer kan kortet muligvis anvendes med lokale begrænsninger. Autentificeringen ved hjælp af myAudi-appen (QR-kode på ladepunktet) kræver en aktiv mobilnet- og internetforbindelse. Denne autentificeringsmetode er ikke til rådighed ved alle ladepunkter. Priserne inden for de enkelte europæiske lande er ensartede, men kan afvige fra prisen i Danmark. Du kan se de aktuelle takst- og aftaleoplysninger for dit land på www.e-tron.chargingservice.audi. Audi e-tron Charging Service udbydes af Digital Charging Solutions GmbH (Mies-van-der-Rohe-Straße 6, D-80807 München, Tyskland).
17
Grundet fysiske begrænsninger kan den angivne accelerationstid gentages flere gange, men ikke et ubegrænset antal gange i træk.
18
Vær opmærksom på, at systemerne altid kun arbejder inden for de systemmæssige grænser og fungerer som en hjælp under kørslen. Ansvaret og den nødvendige opmærksomhed i trafikken påhviler fortsat føreren.
19
Et tilbud fra Audi Sport GmbH.
20
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om tilgængeligheden. Apple og alle tilknyttede logoer er registrerede varemærker, der tilhører Apple Inc. eller en tilknyttet virksomhed. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Tilgængeligheden af Apple Music afhænger af det enkelte land. Anvendelsen kræver datavolumen og en brugerkonto hos Apple Music, hvilket kan medføre ekstra udgifter. Apple Music forbeholder sig ret til til enhver tid at deaktivere tjenesten. Kontakt din Audi forhandler for nærmere information.
21
Audi SQ8 Sportback e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
22
En del af Audi connect Navigation & Infotainment.
23
-
24
Brugen af holoride er begrænset til anden sæderække. Brugen af 3D-Virtual-Reality-briller under kørslen: er kun tilladt på de yderste bagsædepladser - er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m - er kun tilladt, hvis den person, som bruger 3D-Virtual-Reality-brillerne, med strakte arme (og strakte fingre) ikke kan nå genstande foran vedkommende (fx forsæderyglænet). - er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger (fx holderen) er sat på 3DVirtual- Reality-brillerne. Du kan se flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
25
Audi Original Tilbehør er tilgængelig fra AUDI AG mod ekstrabetaling.
26
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om lande med dårlige veje/lande med dårlige veje med kundeinformationer. Særlig information om fælgene: Glanspolerede, polerede eller galvaniserede og forkromede fælge må ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke en tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive varigt beskadiget af vejsalt eller lignende. Ved anvendelse af denne tekst til kundekommunikation i onlinemedier og/eller trykte medier skal der i henhold til europæisk og national samt anden gældende lovgivning angives dækparametre for de nævnte fælge/dæk. I EU omfatter dækmærkaten eksempelvis effektivitetsklasse, vådgrebsklasse og klasse vedrørende rullestøj afgivet til omgivelserne samt det pågældende grafiske symbol.
27
CO2-emissioner, der på nuværende tidspunkt ikke kan undgås rent teknisk, udlignes med Carbon Credits.