Audi Q8 Sportback e-tron - alt om modellen | Se her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Strømforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 24,1–19,6 kWh/100 km

Rækkevidde op til

592

km

Batterikapacitet (netto) op til

106

kWh

Maks. DC-opladning op til

170

kW

Audi Q8 Sportback e-tron bagfra

Elektrisk. Og fuld af pragtfulde detaljer

Audi e-tron¹ har levet op til sin førerposition som rent elektrisk bil. Derfor er det nu det rette tidspunkt til også at optage modellens navn i rækken af Audi modeller – Audi Q8 Sportback e-tron¹.

Opladning fra 10% og op til 80% på

31

min.³

ved maks. DC-opladning⁴

Rækkevidde (WLTP) op til

592

km

Maks. DC-opladning op til

170

kW⁴

Q8 Sportback e-tron

796.460 kr.*

Blandet kørsel{*}: 22,4 kWh/100 km

CO₂-emissioner ved blandet kørsel{*}: 0 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

Sikkerhed er vigtigt for os

Sikkerheden i vores biler har altid haft højeste prioritet. Derfor bruger vi meget tid på at udvikle sikkerhedsløsninger og -assistenter, som gør vores biler sikre for både passagerer og medtrafikanter.

Audi Q8 Sportback e-tron Euro NCAP

Audi Q8 Sportback e-tron Euro NCAP-test

Alle vores biler er Euro NCAP-testet. Dette inkluderer også Audi Q8 Sportback e-tron, som opnåede den højeste rating muligt: 5 ud af 5 stjerner. Du kan se den fulde testrapport fra Euro NCAP via linket herunder.

Rigelig rækkevidde

Højvoltsbatteriet med en kapacitet på 106 kWh (netto) og en maksimal rækkevidde på op til 592 km. Når batteriopladningen er lav, kan du udnytte ekstra potentiel rækkevidde ved fx at aktivere Range-indstillingen⁷ i MMI-systemet.

MMI-skærm i Audi Q8 Sportback e-tron

Komfortabel kørsel

Du kan oplade din Audi Q8 Sportback e-tron¹ med mange forskellige opladningsløsninger – derhjemme og undervejs. Med Plug & Charge¹⁰ er det endnu nemmere at oplade bilen. Og takket være den øgede batterikapacitet og de omfattende lademuligheder kan du også nyde elektrisk kørsel over lange afstande.

Kompromisløs opladning med Clever

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten, og ved indkøbs- og shoppingcentre. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Køber du en Audi Q8 e-tron, får du endda en skarp pris på installation af ladeboksen. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever ladeboks

Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro i tal²

Maks. ydelse

300

kW

Maks. moment: 664 Nm

Acceleration (0-100 km/t)

5,6

sek.¹⁷

Batterikapacitet (netto) op til

106

kWh

Elektrificerende coupéform

Audi Q8 Sportback e-tron¹ forener det kraftfulde look fra en rummelig SUV med elegancen fra en 4-dørs coupé. quattro-konstruktionen med en stærkt skulptureret skulderlinje og den specifikke dagskørelyssignatur kommer særligt til udtryk med lakeringen i madeirabrun metallak.

Et ambitiøst indvendigt design

Forvent mere end blot masser af plads. Udsøgte materialer, førsteklasses forarbejdning og topmoderne digitale funktioner gør enhver køretur i Audi Q8 Sportback e-tron¹ til en oplevelse på første klasse.

En ny køreoplevelse

Sæt dig ind, og oplev den næsten lydløse acceleration fra elmotorerne. Nyd godt af øget vejgreb og stabilitet takket være det fuldelektriske quattro-firehjulstræk. Forbedret køredynamik med adaptive air suspension og talrige assistentsystemer. Som ekstraudstyr fås et aftageligt anhængertræk.

Med integreret Apple Music²² kan du streame din yndlingsmusik

Nyd den ultimative musikoplevelse i din bil med Apple Music. Stream over 100 millioner sange helt enkelt og uden reklamer – direkte fra bilens MMI-system. Find dine yndlingssange, og find endnu mere musik, som du vil elske at lytte til. Vælg mellem tre internationale live-radiostationer med kendte kunstnere som værter, der spiller aktuelle hits, klassikere og country. Desuden har du adgang til dit personlige musikbibliotek, hvor du kan søge efter kunstnere, numre, albums og playlister.

MMI-skærm i Audi Q8 Sportback e-tron

Note: Billedet viser Audi SQ8 Sportback e-tron²³.

Digitale tjenester

Det digitale univers inden for mobilitet åbner sig for dig med talrige Audi connect-tjenester⁵ som fx altid opdaterede onlinetrafikinformationer²⁴ eller muligheden for fleksibelt at bestille udstyr via Functions on Demand og myAudi-appen⁶, som giver dig detaljerede oplysninger om din Audis kørselsdata.

Kør med, og fordyb dig i et virtuelt univers

Tag plads på bagsædet, tag VR-brillerne på, og nyd en enestående oplevelse. For Audi bringer Virtual-Reality-Entertainment fra holoride²⁶ ind i din bil. Denne innovative teknik sammenkobler kørebevægelserne med virtuelle universer. Når din Audi kører gennem sving, kan det mærkes på bagsædet. Men også rent visuelt bliver retningsændringen tydelig, fordi du med de virtuelle briller på eksempelvis også drejer i et tredimensionelt rumskib.

holoride i Audi Q8 Sportback e-tron

edition S line fra modelstart

Oplev edition S line med S line-eksteriør, indstignings-LED'er med eksklusiv ”e-tron edition”-projicering samt Audi singleframe i bilens farve. Projektionslys, singleframe og tonede ruder understreger din bils progressive karakter. Foruden de 21” letmetalfælge, der er standardudstyr, kan du også tilvælge 22” letmetalfælge blandt udvalget af ekstraudstyr.

En all-rounder

Med Audi Original Tilbehør²⁷ bliver din Audi Q8 e-tron en sand all-rounder.

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
3
Varigheden af opladningen af batteriet kan variere afhængigt af forskellige faktorer som fx omgivelsestemperaturen, anvendelsen af andre landespecifikke stik og anvendelsen af fortilpasningsfunktionen (fx en fjernstyret klimaregulering af bilen). Ved anvendelse af husholdningsstik er opladningseffekten via e-tron-opladningssystemet begrænset.
4
Gælder for Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro; angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen ved en ladeeffekt på op til 170 kW.
5
På www.audi.dk/connect og hos din Audi forhandler kan du få flere informationer om Audi connect.
6
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
7
I Range-indstillingen bliver tophastigheden fx begrænset til ca. 90 km/t, komfortfunktioner som fx klimaanlægget reduceres, og sædevarmen deaktiveres.
8
En del af Audi connect Navigation & Infotainment. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
9
Audi Q8 55 e-tron quattro. Angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
10
Tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge er ligesom e-tron Charging Service tilgængelig i følgende lande: Belgien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet og Ungarn. I første omgang fungerer tjenesten i Europa (ECE) kun ved ladestandere med Plug & Charge-afmærkning fra IONITY-netværket. Udbygningen med flere udbydere af ladestandere (CPO’er) sker landespecifikt. I de nordamerikanske lande (NAR) er tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge tilgængelig ved landestandere, der drives af Electrify America og er forsynet med Plug & Charge-afmærkning.
11
e-tron-ladesystemet kompakt har en ladeeffekt på op til 11 kW. e-tron-ladesystemet connect har en ladeeffekt på op til 22 kW (kun i forbindelse med et onboard-ladeapparat på op til 22 kW, som er ekstraudstyr). Ladeeffekten afhænger af den anvendte type nettilslutningsstik, den landespecifikke spænding og antallet af tilgængelige faser i elnettet og kundens husinstallation. Den kan derfor være lavere i praksis. Nettilslutningskablet med industristik og opladningssystemets betjeningsenhed er afstemt efter hinanden og giver mulighed for en bestemt opladningseffekt. Et senere skift af nettilslutningskablet til et andet industristik er teknisk set mulig, men vil føre til en lavere opladningseffekt.
12
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
13
Vær opmærksom på følgende: De to AC-ladetilslutninger kan ikke bruges samtidig. En samtidig anvendelse af de to AC-ladetilslutninger forhindres af et låsekoncept i ladeklapperne.
14
Til opladning med 22 kW derhjemme er det nødvendigt med e-tron-ladesystemet connect (ekstraudstyr) eller en alternativ ladeløsning derhjemme, som understøtter opladning med 22 kW. Det standardmæssige e-tron-opladningssystem kompakt er begrænset til 11 kW.
15
Anvendelsen af Plug & Charge kræver en Plug & Charge-kompatibel takst (basic, plus, pro) samt en Plug & Charge-kompatibel bil. Anvendelsen af Plug & Charge forventes at være tilgængelig fra 2. kvartal 2023 til følgende modeller: Audi e-tron 50, Audi e-tron 55, Audi e-tron S, Audi e-tron Sportback 50 quattro, Audi e-tron Sportback 55 quattro, Audi e-tron S Sportback, Audi Q8 50 e-tron quattro, Audi Q8 55 e-tron quattro, Audi SQ8 e-tron, Audi SQ8 e-tron Sportback, Audi Q8 Sportback 50 e-tron, Audi Q8 Sportback 55 e-tron, Audi SQ8 Sportback e-tron, Audi Q4 35 e-tron, Audi Q4 40 e-tron, Audi Q4 45 e-tron quattro, Audi Q4 50 e-tron quattro, Audi Q4 Sportback 35 e-tron, Audi Q4 Sportback 40 e-tron, Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro, Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro med produktionsdato fra uge 48/2021. Plug & Charge er blandt andet tilgængeligt ved alle IONITY-ladestationer.
16
Audi charging tilbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, D-10178 Berlin Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter udvikler sig hele tiden. Audi charging kan kun anvendes til elektrificerede modeller fra Audi (kræver et stelnummer). Adgang over hele Europa: Audi charging vil være tilgængeligt i følgende lande fra den 01.01.2023 (i henhold til informationerne fra den 01.01.2023): Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Antallet af tilbudte ladestationer udvikler sig hele tiden, men varierer fra land til land og afhænger af udviklingsniveauet for den tilgængelige infrastruktur. Man har ikke krav på at kunne tilgå alle ladepunkter i et land. AUDI AG kan ikke garantere for funktionen, tilgængeligheden, opladningskapaciteten eller andre former for egenskaber ved opladningsinfrastrukturen. Information om placeringen af de tilgængelige ladestationer opdateres jævnligt, men man kan ikke gøre krav på fuldstændighed. Autentificering via myAudi-appen (QR-kode på ladestationen) kræver en aktiv radio- og internetforbindelse. Det er ikke alle autentificeringsmetoder, der er tilgængelige ved alle ladepunkter. Priserne i de enkelte europæiske lande er ensartede, men de kan afvige fra priserne i Tyskland.
17
Grundet fysiske begrænsninger kan den angivne accelerationstid gentages flere gange, men ikke et ubegrænset antal gange i træk.
18
Vær opmærksom på, at systemerne altid kun arbejder inden for de systemmæssige grænser og fungerer som en hjælp under kørslen. Ansvaret og den nødvendige opmærksomhed i trafikken påhviler fortsat føreren.
19
Et tilbud fra Audi Sport GmbH.
20
Glanspolerede, polerede eller delvis polerede letmetalfælge må ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke en tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive varigt beskadiget af vejsalt eller lignende.
21
Mikrofiber Dinamica Frequenz er et åndbart mikrofibermateriale med et sportsligt præg, der er delvis fremstillet af genanvendte polyesterfibre og behandlet PET.
22
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om tilgængeligheden. Apple og alle tilknyttede logoer er registrerede varemærker, der tilhører Apple Inc. eller en tilknyttet virksomhed. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Tilgængeligheden af Apple Music afhænger af det enkelte land. Anvendelsen kræver datavolumen og en brugerkonto hos Apple Music, hvilket kan medføre ekstra udgifter. Apple Music forbeholder sig ret til til enhver tid at deaktivere tjenesten. Kontakt din Audi forhandler for nærmere information.
23
Audi SQ8 Sportback e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
24
En del af Audi connect Navigation & Infotainment.
25
-
26
Brugen af holoride er begrænset til anden sæderække. Brugen af 3D-Virtual-Reality-briller under kørslen: er kun tilladt på de yderste bagsædepladser, er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m, er kun tilladt, hvis den person, som bruger 3D-Virtual-Reality-brillerne, med strakte arme (og strakte fingre) ikke kan nå genstande foran vedkommende (fx forsæderyglænet), er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger (fx holderen) er sat på 3DVirtual- Reality-brillerne. Du kan se flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
27
Audi Original Tilbehør er et tilbud fra AUDI AG.
28
CO2-emissioner, der på nuværende tidspunkt ikke kan undgås rent teknisk, udlignes med Carbon Credits.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation