Audi Q8 Sportback e-tron - alt om modellen | Se her >

Rækkevidde op til

592

km

Batterikapacitet (netto) op til

106

kWh

Maks. DC-opladning op til

170

kW

Audi Q8 Sportback e-tron bagfra

Elektrisk. Og fuld af pragtfulde detaljer

Audi e-tron¹ har levet op til sin førerposition som rent elektrisk bil. Derfor er det nu det rette tidspunkt til også at optage modellens navn i rækken af Audi modeller – Audi Q8 Sportback e-tron¹.

Opladning fra 10% og op til 80% på

31

min.³

ved maks. DC-opladning⁴

Rækkevidde (WLTP) op til

592

km

Maks. DC-opladning op til

170

kW⁴

Q8 Sportback e-tron

799.460 kr.*

Strømforbrug, ved blandet kørsel* 22,4 kWh/100 km

CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 0 g/km

Fortsæt konfiguration
Audi Q8 Sportback e-tron Euro NCAP

Audi Q8 Sportback e-tron Euro NCAP-test

Alle vores biler er Euro NCAP-testet. Dette inkluderer også Audi Q8 Sportback e-tron, som opnåede den højeste rating muligt: 5 ud af 5 stjerner. Du kan se den fulde testrapport fra Euro NCAP via linket herunder.

MMI-skærm i Audi Q8 Sportback e-tron
Clever ladeboks

Maks. ydelse

300

kW

Maks. moment: 664 Nm

Acceleration (0-100 km/t)

5,6

sek.¹⁷

Batterikapacitet (netto) op til

106

kWh

MMI-skærm i Audi Q8 Sportback e-tron

Note: Billedet viser Audi SQ8 Sportback e-tron²³.

holoride i Audi Q8 Sportback e-tron
Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
3
Varigheden af opladningen af batteriet kan variere afhængigt af forskellige faktorer som fx omgivelsestemperaturen, anvendelsen af andre landespecifikke stik og anvendelsen af fortilpasningsfunktionen (fx en fjernstyret klimaregulering af bilen). Ved anvendelse af husholdningsstik er opladningseffekten via e-tron-opladningssystemet begrænset.
4
Gælder for Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro; angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen ved en ladeeffekt på op til 170 kW.
5
På www.audi.dk/connect og hos din Audi forhandler kan du få flere informationer om Audi connect.
6
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
7
I Range-indstillingen bliver tophastigheden fx begrænset til ca. 90 km/t, komfortfunktioner som fx klimaanlægget reduceres, og sædevarmen deaktiveres.
8
En del af Audi connect Navigation & Infotainment. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
9
Audi Q8 55 e-tron quattro. Angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
10
Tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge er ligesom e-tron Charging Service tilgængelig i følgende lande: Belgien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet og Ungarn. I første omgang fungerer tjenesten i Europa (ECE) kun ved ladestandere med Plug & Charge-afmærkning fra IONITY-netværket. Udbygningen med flere udbydere af ladestandere (CPO’er) sker landespecifikt. I de nordamerikanske lande (NAR) er tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge tilgængelig ved landestandere, der drives af Electrify America og er forsynet med Plug & Charge-afmærkning.
11
e-tron-ladesystemet kompakt har en ladeeffekt på op til 11 kW. e-tron-ladesystemet connect har en ladeeffekt på op til 22 kW (kun i forbindelse med et onboard-ladeapparat på op til 22 kW, som er ekstraudstyr). Ladeeffekten afhænger af den anvendte type nettilslutningsstik, den landespecifikke spænding og antallet af tilgængelige faser i elnettet og kundens husinstallation. Den kan derfor være lavere i praksis. Nettilslutningskablet med industristik og opladningssystemets betjeningsenhed er afstemt efter hinanden og giver mulighed for en bestemt opladningseffekt. Et senere skift af nettilslutningskablet til et andet industristik er teknisk set mulig, men vil føre til en lavere opladningseffekt.
12
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
13
Vær opmærksom på følgende: De to AC-ladetilslutninger kan ikke bruges samtidig. En samtidig anvendelse af de to AC-ladetilslutninger forhindres af et låsekoncept i ladeklapperne.
14
Til opladning med 22 kW derhjemme er det nødvendigt med e-tron-ladesystemet connect (ekstraudstyr) eller en alternativ ladeløsning derhjemme, som understøtter opladning med 22 kW. Det standardmæssige e-tron-opladningssystem kompakt er begrænset til 11 kW.
15
Anvendelsen af Plug & Charge kræver en Plug & Charge-kompatibel takst (basic, plus, pro) samt en Plug & Charge-kompatibel bil. Anvendelsen af Plug & Charge forventes at være tilgængelig fra 2. kvartal 2023 til følgende modeller: Audi e-tron 50, Audi e-tron 55, Audi e-tron S, Audi e-tron Sportback 50 quattro, Audi e-tron Sportback 55 quattro, Audi e-tron S Sportback, Audi Q8 50 e-tron quattro, Audi Q8 55 e-tron quattro, Audi SQ8 e-tron, Audi SQ8 e-tron Sportback, Audi Q8 Sportback 50 e-tron, Audi Q8 Sportback 55 e-tron, Audi SQ8 Sportback e-tron, Audi Q4 35 e-tron, Audi Q4 40 e-tron, Audi Q4 45 e-tron quattro, Audi Q4 50 e-tron quattro, Audi Q4 Sportback 35 e-tron, Audi Q4 Sportback 40 e-tron, Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro, Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro med produktionsdato fra uge 48/2021. Plug & Charge er blandt andet tilgængeligt ved alle IONITY-ladestationer.
16
Audi charging tilbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, D-10178 Berlin Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter udvikler sig hele tiden. Audi charging kan kun anvendes til elektrificerede modeller fra Audi (kræver et stelnummer). Adgang over hele Europa: Audi charging vil være tilgængeligt i følgende lande fra den 01.01.2023 (i henhold til informationerne fra den 01.01.2023): Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Antallet af tilbudte ladestationer udvikler sig hele tiden, men varierer fra land til land og afhænger af udviklingsniveauet for den tilgængelige infrastruktur. Man har ikke krav på at kunne tilgå alle ladepunkter i et land. AUDI AG kan ikke garantere for funktionen, tilgængeligheden, opladningskapaciteten eller andre former for egenskaber ved opladningsinfrastrukturen. Information om placeringen af de tilgængelige ladestationer opdateres jævnligt, men man kan ikke gøre krav på fuldstændighed. Autentificering via myAudi-appen (QR-kode på ladestationen) kræver en aktiv radio- og internetforbindelse. Det er ikke alle autentificeringsmetoder, der er tilgængelige ved alle ladepunkter. Priserne i de enkelte europæiske lande er ensartede, men de kan afvige fra priserne i Tyskland.
17
Grundet fysiske begrænsninger kan den angivne accelerationstid gentages flere gange, men ikke et ubegrænset antal gange i træk.
18
Vær opmærksom på, at systemerne altid kun arbejder inden for de systemmæssige grænser og fungerer som en hjælp under kørslen. Ansvaret og den nødvendige opmærksomhed i trafikken påhviler fortsat føreren.
19
Et tilbud fra Audi Sport GmbH.
20
Glanspolerede, polerede eller delvis polerede letmetalfælge må ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke en tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive varigt beskadiget af vejsalt eller lignende.
21
Mikrofiber Dinamica Frequenz er et åndbart mikrofibermateriale med et sportsligt præg, der er delvis fremstillet af genanvendte polyesterfibre og behandlet PET.
22
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om tilgængeligheden. Apple og alle tilknyttede logoer er registrerede varemærker, der tilhører Apple Inc. eller en tilknyttet virksomhed. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Tilgængeligheden af Apple Music afhænger af det enkelte land. Anvendelsen kræver datavolumen og en brugerkonto hos Apple Music, hvilket kan medføre ekstra udgifter. Apple Music forbeholder sig ret til til enhver tid at deaktivere tjenesten. Kontakt din Audi forhandler for nærmere information.
23
Audi SQ8 Sportback e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
24
En del af Audi connect Navigation & Infotainment.
25
-
26
Brugen af holoride er begrænset til anden sæderække. Brugen af 3D-Virtual-Reality-briller under kørslen: er kun tilladt på de yderste bagsædepladser, er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m, er kun tilladt, hvis den person, som bruger 3D-Virtual-Reality-brillerne, med strakte arme (og strakte fingre) ikke kan nå genstande foran vedkommende (fx forsæderyglænet), er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger (fx holderen) er sat på 3DVirtual- Reality-brillerne. Du kan se flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
27
Audi Original Tilbehør er et tilbud fra AUDI AG.
28
CO2-emissioner, der på nuværende tidspunkt ikke kan undgås rent teknisk, udlignes med Carbon Credits.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation