Audi SQ8 e-tron priser og modeller | Elbil | Udforsk modellen >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Strømforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 28,0–25,2 kWh/100 km

Rækkevidde op til

454

km

Batterikapacitet (netto) op til

106

kWh

Maks. DC-opladning op til

170

kW

Audi SQ8 e-tron set bagfra

Elektrisk. Og fuld af pragtfulde detaljer

Audi e-tron har levet op til sin førerposition som rent elektrisk bil. Derfor er det nu det rette tidspunkt til også at optage modellens navn i rækken af Audi modeller – som Audi SQ8 e-tron¹.

Maks. ydelse

370

kW

Acceleration (0-100 km/t)

4,5

sek.

Rækkevidde (WLTP) op til

454

km

SQ8 e-tron

938.991 kr.*

Blandet kørsel*: 25,4 kWh/100 km

CO₂-emissioner ved blandet kørsel*: 0 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

Større køreoplevelse

Sæt dig ind, og oplev den næsten lydløse acceleration fra elmotorerne. Nyd godt af øget vejgreb og stabilitet takket være det fuldelektriske quattro-firehjulstræk. Forbedret køredynamik med adaptive air suspension sport og talrige assistentsystemer. Som ekstraudstyr fås et aftageligt anhængertræk.

Elektrificering visualiseret

Audi SQ8 e-tron¹ med ny optik og specifik dagskørelyssignatur og S-emblemer afspejler også bilens sportslighed på bilens eksteriør. Og lakeringen i mythossort metallak fremhæver bilens sportslige karakter, mens den stærkt skulpturerede skulderlinje afspejler quattro-konstruktionen.

Audi SQ8 e-tron

Et lysende design: Audi SQ8 e-tron¹ sætter standarden for fremtidsorienteret elektrisk mobilitet: med de progressive detaljer fra den nye Audi betegnelsesstrategi fx med Audi ringene i 2D-optik, et revideret frontdesign og singleframe med projektionslys (ekstraudstyr).

Rigelig rækkevidde

Højvoltsbatteriet med en kapacitet på 106 kWh (netto) og en maksimal rækkevidde på op til 454 km. Når batteriopladningen er lav, kan du udnytte ekstra potentiel rækkevidde ved fx at aktivere Range-indstillingen⁶ i MMI-systemet.

Audi Q8 e-tron

Note: Billedet viser Audi Q8 Sportback e-tron⁴.

Audi SQ8 e-tron i tal²

Opladning fra 10% og op til 80% på

31

min.⁹

ved maks. DC-opladning

Batterikapacitet (netto) op til

106

kWh

Maks. DC-opladning op til

170

kW

Komfortabel kørsel

Du kan oplade din Audi SQ8 e-tron¹ med mange forskellige opladningsløsninger – derhjemme og undervejs. Med Plug & Charge¹⁰ er det endnu nemmere at oplade bilen. Og takket være den øgede batterikapacitet og de omfattende lademuligheder kan du også nyde elektrisk kørsel over lange afstande.

Audi SQ8 e-tron

Opladning derhjemme: Til opladning derhjemme kan du som ekstraudstyr vælge e-tron-opladningssystem¹¹ kompakt eller connect. Og du kan oplade endnu mere komfortabelt med Audi Wallbox-modellerne¹².

Sportslighed på første klasse

Når du sætter dig ind i bilen, venter der dig et førsteklasses, sportsligt ambiente, som understreges af sportssæder plus foran (ekstraudstyr) med S-logo. Nyd den overdådige pladsfornemmelse og den fremragende komfort i Audi SQ8 e-tron¹.

Med integreret Apple Music¹⁸ kan du streame din yndlingsmusik

Nyd den ultimative musikoplevelse i din bil med Apple Music¹⁸. Stream over 100 millioner sange helt enkelt og uden reklamer – direkte fra bilens MMI-system. Find dine yndlingssange, og find endnu mere musik, som du vil elske at lytte til. Vælg mellem tre internationale live-radiostationer med kendte kunstnere som værter, der spiller aktuelle hits, klassikere og country. Desuden har du adgang til dit personlige musikbibliotek, hvor du kan søge efter kunstnere, numre, albums og playlister.

MMI-skærm i Audi SQ8 e-tron

Note: Billedet viser Audi SQ8 Sportback e-tron¹⁹.

Digitale tjenester

Det digitale univers inden for mobilitet åbner sig for dig med talrige Audi connect-tjenester²⁰ som fx altid opdaterede onlinetrafikinformationer²¹ eller muligheden for fleksibelt at bestille udstyr via Functions on Demand og myAudi-appen¹⁷, som giver dig detaljerede oplysninger om din Audis kørselsdata.

Audi virtual cockpit plus i Audi SQ8 e-tron

Perfekt udsyn: Det 12,3” komplet digitale kombiinstrument Audi virtual cockpit, som er standardudstyr, kan tilpasses ved hjælp af tre forskellige visningsmuligheder. Betjeningen foretages via multifunktionsrattet og viser fx rækkevidden på navigationskortet.

Kør med, og fordyb dig i et virtuelt univers

Tag plads på bagsædet, tag VR-brillerne på, og nyd en enestående oplevelse. For Audi bringer Virtual-Reality-Entertainment fra holoride²³ ind i din bil. Denne innovative teknik sammenkobler kørebevægelserne med virtuelle universer. Når din Audi kører gennem sving, kan det mærkes på bagsædet. Men også rent visuelt bliver retningsændringen tydelig, fordi du med de virtuelle briller på eksempelvis også drejer i et tredimensionelt rumskib.

People playing virtual games with Holoride in the rear of the Audi Q8 e-tron

For en bedre fremtid

Til de fremtidsorienterede løsninger hos Audi hører også den bevidste omgang med ressourcerne, en miljøvenlig produktion og den CO2-neutrale udlevering af biler.²⁴ Vi bruger eksempelvis grøn strøm fra blandt andet solcelleanlæg på produktionshallernes tag til varmeforsyning og produktion af batterier.

Audi Q8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Audi SQ8 e-tron: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
3
Due to physical constraints, the maximum output for the acceleration figures given can be repeated multiple but not an unlimited number of times in a row.
4
Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
5
Vær opmærksom på, at systemerne altid kun arbejder inden for de systemmæssige grænser og fungerer som en hjælp under kørslen. Ansvaret og den nødvendige opmærksomhed i trafikken påhviler fortsat føreren.
6
I Range-indstillingen bliver tophastigheden fx begrænset til ca. 90 km/t, komfortfunktioner som fx klimaanlægget reduceres, og sædevarmen deaktiveres.
7
En del af Audi connect Navigation & Infotainment. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
8
Audi Q8 55 e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
9
Varigheden af opladningen af batteriet kan variere afhængigt af forskellige faktorer som fx omgivelsestemperaturen, anvendelsen af andre landespecifikke stik og anvendelsen af fortilpasningsfunktionen (fx en fjernstyret klimaregulering af bilen). Ved anvendelse af husholdningsstik er opladningseffekten via e-tron-opladningssystemet begrænset.
10
Tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge er ligesom e-tron Charging Service tilgængelig i følgende lande: Belgien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet og Ungarn. I første omgang fungerer tjenesten i Europa (ECE) kun ved ladestandere med Plug & Charge-afmærkning fra IONITY-netværket. Udbygningen med flere udbydere af ladestandere (CPO’er) sker landespecifikt. I de nordamerikanske lande (NAR) er tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge tilgængelig ved landestandere, der drives af Electrify America og er forsynet med Plug & Charge-afmærkning.
11
e-tron-ladesystemet kompakt har en ladeeffekt på op til 11 kW. e-tron-ladesystemet connect har en ladeeffekt på op til 22 kW (kun i forbindelse med et onboard-ladeapparat på op til 22 kW, som er ekstraudstyr). Ladeeffekten afhænger af den anvendte type nettilslutningsstik, den landespecifikke spænding og antallet af tilgængelige faser i elnettet og kundens husinstallation. Den kan derfor være lavere i praksis. Nettilslutningskablet med industristik og opladningssystemets betjeningsenhed er afstemt efter hinanden og giver mulighed for en bestemt opladningseffekt. Et senere skift af nettilslutningskablet til et andet industristik er teknisk set mulig, men vil føre til en lavere opladningseffekt.
12
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
13
Vær opmærksom på følgende: De to AC-ladetilslutninger kan ikke bruges samtidig. En samtidig anvendelse af de to AC-ladetilslutninger forhindres af et låsekoncept i ladeklapperne.
14
Til opladning med 22 kW derhjemme er det nødvendigt med e-tron-ladesystemet connect (ekstraudstyr) eller en alternativ ladeløsning derhjemme, som understøtter opladning med 22 kW. Det standardmæssige e-tron-opladningssystem kompakt er begrænset til 11 kW.
15
Aktiveringen er betinget af en eksisterende aftale med e-tron Charging Service. Derefter kan tjenesten aktiveres via myAudi-appen, og det tilhørende elektroniske Plug and Charge-certifikat til brug af tjenesten overføres over-the-air til den pågældende bil med Plug & Charge. Tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge er ligesom e-tron Charging Service tilgængelig i følgende lande: Belgien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Storbritannien, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet og Ungarn. I første omgang fungerer tjenesten i Europa (ECE) kun ved ladestandere med Plug & Charge-afmærkning fra IONITY-netværket. Udbygningen med flere udbydere af ladestandere (CPO’er) sker landespecifikt. I de nordamerikanske lande (NAR) er tjenesten til brug af funktionen Plug & Charge tilgængelig ved landestandere, der drives af Electrify America og er forsynet med Plug & Charge-afmærkning.
16
Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles kontinuerligt. e-tron Charging Service kan kun anvendes til elektrificerede modeller af mærket Audi (forudsætningen er et stelnummer). Adgang over hele Europa: e-tron Charging Service er til rådighed i 26 europæiske lande, og der er planer om at tilbyde den i flere lande. Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles hele tiden, men er landespecifikt og afhænger af udbygningsgraden af den tilgængelige infrastruktur. Der kan ikke gøres krav på at få adgang til alle ladepunkter i et land. AUDI AG giver ingen garanti for driften, tilgængeligheden, opladningseffekten og øvrige egenskaber ved ladeinfrastrukturen. Lokationsinformationerne om antallet af ladepunkter opdateres regelmæssigt, og der kan ikke gøres krav på fuldstændighed. e-tron Charging Service-kundekortet kan først anvendes i netværket 24 timer efter aktivering af kortet. Inden for de første 24 timer kan kortet muligvis anvendes med lokale begrænsninger. Autentificeringen ved hjælp af myAudi-appen (QR-kode på ladepunktet) kræver en aktiv mobilnet- og internetforbindelse. Denne autentificeringsmetode er ikke til rådighed ved alle ladepunkter. Priserne inden for de enkelte europæiske lande er ensartede, men kan afvige fra prisen i Danmark. Du kan se de aktuelle takst- og aftaleoplysninger for dit land på www.e-tron.chargingservice. audi. Audi e-tron Charging Service udbydes af Digital Charging Solutions GmbH (Mies-van-der-Rohe-Straße 6, D-80807 München, Tyskland).
17
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemet fremgår af beskrivelsen til myAudi-appen i den pågældende app-store. Forudgående registrering på www.my.audi.com er nødvendig.
18
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om tilgængeligheden. Apple og alle tilknyttede logoer er registrerede varemærker, der tilhører Apple Inc. eller en tilknyttet virksomhed. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Tilgængeligheden af Apple Music afhænger af det enkelte land. Anvendelsen kræver datavolumen og en brugerkonto hos Apple Music, hvilket kan medføre ekstra udgifter. Apple Music forbeholder sig retten til enhver tid at deaktivere tjenesten. Kontakt din Audi forhandler for nærmere information.
19
Audi SQ8 Sportback e-tron quattro: angivelser vedrørende strømforbrug og CO2-emissioner i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
20
Please visit www.audi.com/connect or contact your Audi partner for more detailed information about Audi connect.
21
På www.audi.dk/connect og hos din Audi forhandler kan du få flere informationer om Audi connect.
22
-
23
Brugen af holoride er begrænset til anden sæderække. Brugen af 3D-Virtual-Reality-briller under kørslen: er kun tilladt på de yderste bagsædepladser, er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m, er kun tilladt, hvis den person, som bruger 3D-Virtual-Reality-brillerne, med strakte arme (og strakte fingre) ikke kan nå genstande foran vedkommende (fx forsæderyglænet), er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger (fx holderen) er sat på 3DVirtual- Reality-brillerne. Du kan se flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
24
CO2-emissioner, der på nuværende tidspunkt ikke kan undgås rent teknisk, udlignes med Carbon Credits.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation