SUV – Se udvalget af luksus SUV-biler fra Audi – Klik her
Audi Q SUV-modeller

SUV biler

SUV modeller fra Audi

SUV’en ligger i Audis DNA. Teknologien bag Audis mange luksus SUV'er i Q-serien stammer helt tilbage fra de første Audi quattro modeller med firehjulstræk.

En af de første Audi modeller med quattro teknologi så for første gang dagens lys i 1980’erne til det internationale Geneva Motor Show. Modellen var en Audi UR-quattro, som var udstyret med 200 hk og var teknologisk foran konkurrenterne i samme klasse. I 1984 tilføjede Audi herefter den eksklusive Audi Sport quattro til serien med imponerende 306 hk.

I dag er teknologien gennemgående i næsten alle Audis modeller og specielt i Q-serien, hvor Audis første SUV så dagens lys i 2006 i form af Audi Q7.

Audi e-tron elbils SUV

Hvad betyder SUV?

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle og kategoriseringen anvendes typisk om biler der er bygget på et større chassis end de traditionelle biltyper, og de fleste SUV-biler er ofte også udstyret med terrængående egenskaber.

SUV’en fusionerer karakteregenskaberne fra en traditionel Offroader med plads og komfort fra en moderne stationcar. Det gør de fleste SUV’er ideelle til både by- og let terrænkørsel.

Audi Q SUV-modeller

SUV-modeller fra Audi

Ønsker og behov til biler er forskellige. De mange egenskaber fra SUV’en gør biltypen velegnet til en lang række forskellige ønsker, opgaver og behov.

SUV-modellerne fra Audi er konstrueret med luksuriøse bekvemmeligheder, anvender topmoderne teknologier og sikkerhedsassistenter. Derudover, så er Q-serien udstyret med det legendariske quattro firehjulstræk som standard på mange af Q-modellerne. Audi Q-serien fås både med konventionelle turboladede benzin- og dieselmotorer, og som el- og plug-in-hybridmodeller.

Herunder kan du se vores mange Audi Q SUV-modeller. Hver SUV er indhyllet i luksuriøse materialer og udstyret med topmoderne teknologier.

Audi e-tron elbils SUV

Audi e-tron SUV

Uanset om du er til el- eller plug-in-hybridbiler, så kan du trygt vælge din næste SUV hos Audi. Herunder kan du finde de aktuelle priser og udforske Audi e-tron SUV-modellerne:

Audi Q2 SUV-modeller

Audi Q2 SUV-modeller

Herunder kan du finde de aktuelle priser og udforske Audi Q2 SUV-modellerne:

Audi Q3 SUV-modeller

Audi Q3 SUV-modeller

Herunder kan du finde de aktuelle priser og udforske Audi Q3 SUV-modellerne:

Audi Q5 SUV-modeller

Audi Q5 SUV-modeller

Herunder kan du finde de aktuelle priser og udforske Audi Q5 SUV-modellerne:

Audi Q7 SUV-modeller

Audi Q7 SUV-modeller

Herunder kan du finde de aktuelle priser og udforske Audi Q7 SUV-modellerne:

Audi Q8 SUV-modeller

Audi Q8 SUV-modeller

Herunder kan du finde de aktuelle priser og udforske Audi Q8 SUV-modellerne:

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad står SUV for?
SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle. Kategorien anvendes typisk om biler, som i funktion minder meget om en Offroader, men hvor chassiset minder om den fra en moderne stationcar.

De fuldelektriske SUV modeller består af Audi Q8 e-tron og Audi Q4 e-tron. Audi SUV modeller kan også fås som både plug-in hybrid (Audi Q3 TFSI e, Q5 TFSI e, Q7 TFSI e og Q8 TFSI e) og med konventionelle forbrændingsmotorer (Audi Q3, Q5, Q7, SQ7, Q8, SQ8 og RS Q8).
Hvilken Audi SUV er størst?
Den største Audi SUV er på nuværende tidspunkt vores Audi Q7. Modellen har en længde på 5.063 mm og måler i bredden 1.970 mm og i højden 1.741 mm inklusive tagantenne.
Hvilken Audi SUV har størst bagagerum?
SUV-modellen med størst bagagerumsvolumen er Audi Q7. Afhængigt af bagsæderyglænets position i Audi Q7, så byder bagagerummet i en femsæders variant på en volumen på mellem 865 og 2.050 liter – hvoraf sidstnævnte er med en plan lastflade.