Audi e-tron S priser og modeller | Elbil | Udforsk modellen >
Audi e-tron S

Audi e-tron S

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi e-tron S set forfra

Elektrisk og hurtig

Oplev et nyt niveau af køredynamik i Audi e-tron S².

Systemydelse

370

kW (503 hk)

Acceleration (0–100 km/t)

4,5

sek.

Tophastighed

210

km/t

Opladning når og hvor det passer dig

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er - hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten og ved indkøbs- og shoppingcentre. Køber du en ny e-tron hos Audi, får du en skarp pris på installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement*. Abonnementet indeholder adgang til Danmarks største ladenetværk, og med en intelligent Clever-ladeboks installeret hjemme har du mulighed for at vågne til et fuldt opladet batteri.

Clever ladeboks

Overbevisende kraft

Audi e-tron S² er udstyret med tre elmotorer – to af dem bagest. Den tredje motor, som er placeret forrest, aktiveres lynhurtigt efter behov og leverer endnu mere drejningsmoment, og den kan også understøtte de forudseende systemer på isglatte veje eller i hurtige sving.

Synlige præstationer

Man ser straks, hvilket dynamiske potentiale Audi e-tron S² byder på.

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

 Audi e-tron S On Demand

Få rådgivning

Lav en aftale med din foretrukne Audi forhandler og få rådgivning af en af vores salgsrådgivere.

 Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S Sportback

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km: 25,1-26,3 (NEDC); 26,2-28,4 (WLTP); CO₂-emissioner ved blandet kørsel i g/km: 0.
3
På grund af de fysiske begrænsninger kan den maksimale ydelse til accelerationen gentages et antal gange, men ikke et ubegrænset antal gange i træk.
4
Det mest økonomiske tal er beregnet i efficiency-indstillingen med klimaanlæg og varmeanlæg afbrudt. Et andet krav er anvendelse i bytrafik ved temperaturer over 5° C og med 19” standarddæk.
5
Dinamica-mikrofiberstof er et åndbart mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af en andel af genanvendte polyesterfibre og bearbejdet PET.
6
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
7
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
8
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
9
Amazon, Amazon Music, Alexa og alle relaterede logoer er brands eller registrerede varemærker tilhørende Amazon.com Inc. eller tilknyttede virksomheder. Integrationen af Amazon Alexa er tilgængelig på følgende sprog: tysk, spansk, italiensk, fransk, engelsk og japansk. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
10
Amazon Alexa-funktioner og -indhold er underlagt Amazons ansvar. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi.
*
Abonnement udbydes ad Clever A/S uafhængigt af skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug x gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din elleverandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling. Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.2023: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr. kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg. Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.2022: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg.