Audi e-tron S priser og modeller | Elbil | Udforsk modellen >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel*: 0–0 g/km

Strømforbrug, ved blandet kørsel*: 283,7–261,2 Wh/km

Strømforbrug¹ ved blandet kørsel i kWh/100 km: 25,1-26,3 (NEDC); 26,2-28,4 (WLTP); CO₂ emissioner¹ ved blandet kørsel i g/km: 0. Strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.

Privatleasingpriserne starter fra 7.995 kr./md. med en førstegangsydelse på 60.000 kr. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information omkring levering og udstyrsmuligheder.

Audi e-tron S set forfra

Elektrisk og hurtig

Oplev et nyt niveau af køredynamik i Audi e-tron S².

Systemydelse

370

kW (503 hk)

Acceleration (0–100 km/t)

4,5

sek.

Tophastighed

210

km/t

Opladning når og hvor det passer dig

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er - hjemme, på arbejdet, i byerne og på farten. Køber du en ny e-tron hos Audi, får du en skarp pris på installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement*. Abonnementet indeholder ubegrænset opladning på Danmarks største ladenetværk, og med en Clever-ladeboks installeret hjemme kan du vågne til et fuldt opladet batteri.

Clever ladeboks

Overbevisende kraft

Audi e-tron S² er udstyret med tre elmotorer – to af dem bagest. Den tredje motor, som er placeret forrest, aktiveres lynhurtigt efter behov og leverer endnu mere drejningsmoment, og den kan også understøtte de forudseende systemer på isglatte veje eller i hurtige sving.

Synlige præstationer

Man ser straks, hvilket dynamiske potentiale Audi e-tron S² byder på.

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

 Audi e-tron S On Demand

CO2-emissioner, ved blandet kørsel*: 0–0 g/km

Strømforbrug, ved blandet kørsel*: 283,7–261,2 Wh/km

Få rådgivning

Lav en aftale med din foretrukne Audi forhandler og få rådgivning af en af vores salgsrådgivere.

 Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S Sportback

Strømforbrug, ved blandet kørsel*: 283,7–261,2 Wh/kmCO₂-emissioner, ved blandet kørsel*: 0–0 g/km

Strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km: 25,1-26,3 (NEDC); 26,2-28,4 (WLTP); CO₂-emissioner ved blandet kørsel i g/km: 0.
3
På grund af de fysiske begrænsninger kan den maksimale ydelse til accelerationen gentages et antal gange, men ikke et ubegrænset antal gange i træk.
4
Det mest økonomiske tal er beregnet i efficiency-indstillingen med klimaanlæg og varmeanlæg afbrudt. Et andet krav er anvendelse i bytrafik ved temperaturer over 5° C og med 19” standarddæk.
5
Dinamica-mikrofiberstof er et åndbart mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af en andel af genanvendte polyesterfibre og bearbejdet PET.
6
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
7
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
8
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
9
Amazon, Amazon Music, Alexa og alle relaterede logoer er brands eller registrerede varemærker tilhørende Amazon.com Inc. eller tilknyttede virksomheder. Integrationen af Amazon Alexa er tilgængelig på følgende sprog: tysk, spansk, italiensk, fransk, engelsk og japansk. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
10
Amazon Alexa-funktioner og -indhold er underlagt Amazons ansvar. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi.
*
*Midlertidigt energitillæg pga. høje strømpriser: Genberegnes hver 4. måned. (også i bindingsperioden) med udgangspunkt i de aktuelle strømpriser. Næste genberegning gælder fra 01.10.2022. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her: clever.dk/energitillaeg. **Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Mini: Inkl. 120 kWh pr. md. Ekstraforbrug afregnes til: 3,85 kr./kWh. Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK); ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. *** Særlige vilkår gælder ift. tilbagebetaling: Hver måned tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen. Tilbagebetalingssatsen beregnes som et gennemsnit af pågældende måneds spotpris i Danmark kl. 23-06. Tilbagebetalingen vil dermed afvige fra dine faktiske strømomkostninger. Se beregningseksempler på clever.dk/tilbagebetaling.