Audi e-tron S > tron > Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S

Elektrisk og hurtig.
Audi e-tron S.

Enhver køretur i den nydesignede komplet eldrevne Audi e-tron S er fascinerende takket være den dynamik, som kun en kraftfuld elbil kan byde på. Takket være den ekstremt hurtigt reagerende speeder sprinter Audi e-tron S næsten lydløst fra 0-100 km/h på 4,5 sek. Bilens rækkevidde på 364 km (WLTP) på en enkelt opladning er imponerende, og det samme gælder bilens fremragende adræthed og vejgreb.

Overbevisende kraft

Audi e-tron S er udstyret med tre elmotorer – to af dem bagest. Den tredje motor, som er placeret forrest, aktiveres lynhurtigt efter behov og leverer endnu mere drejningsmoment, og den kan også understøtte de forudseende systemer på isglatte veje eller i hurtige sving. Bilen har en samlet systemydelse på 503 hk.

Præstationerne i tal

Systemydelse

370

kW

(503 hk)

Acceleration

4.5

s

0 to 100 km/t

Tophastighed

210

km/t

Begrænset

Front view Audi e-tron S

E-volutionerende kørsel

Alle dine køreture i Audi e-tron S optimeres af elektrisk torque vectoring. Du kan nyde sportslige køreegenskaber og kontrol på et helt nyt niveau i næsten alt terræn og i stort set al slags vejr. Sensorer overvåger konstant kørselsforholdene og fordeler trækkraften mellem baghjulene afhængigt af din individuelle kørestil. Desuden understøtter systemet torque vectoring: I sving bremses det inderste forhjul næsten umærkeligt, så du undgår manglende vejgreb og opnår mere adrætte og neutrale køreegenskaber.

Visuel performance

Man ser straks, hvilket dynamiske potentiale Audi e-tron S byder på. Med den imponerende forreste stødfanger, hjulkasser, der er 23 mm bredere, og en diffusorindsats, som dækker næsten hele bagendens bredde og er integreret som en del den bageste stødfanger. Sølvfarvede elementer giver et særligt touch – fra frontspoilerkanten til singleframe-kølergrillen og diffusorindsatsen.

Sportsligt hele vejen: interiøret

Interiøret i Audi e-tron S afspejler også eksteriøret: sportsligt og elegant. Med elektrisk indstillelige sportssæder med indtræk i læder og Alcantara med S-logo og diamantformet design. Samme logo kan findes på panellisterne og på rattet. Takket være den rummelige kabine er der masser af plads til en komfortabel køreoplevelse.

Farver og fælge

Du kan kombinere forskellige lakfarver og fælge og skabe en ny Audi e-tron S, som afspejler din egen personlighed.
6Y6Y_CA0-Pyramid_AU51x_etron_001_00.jpg
Daytonagrå, perleeffekt Daytonagrå, perleeffekt
Antiguablå, metallak Antiguablå, metallak
Navarrablå, metallak Navarrablå, metallak
Catalunyarød, metallak Catalunyarød, metallak
Glatsjerhvid, metallak Glatsjerhvid, metallak
20" aluminiumsfælge, 5-eget V-design (S-design) 20" aluminiumsfælge, 5-eget V-design (S-design)
21" aluminiumsfælge, 5-eget stjernedesign (S-design), Graphite Gray, diamantslebne 21" aluminiumsfælge, 5-eget stjernedesign (S-design), Graphite Gray, diamantslebne
21" Audi Sport-aluminiumsfælge, 5-Y-eget rotordesign, sorte, diamantslebne 21" Audi Sport-aluminiumsfælge, 5-Y-eget rotordesign, sorte, diamantslebne

Lynopladning. Og afslapning

Din Audi e-tron S er ikke kun hurtig, når du kører i den, du kan også hurtigt lade den op. Komfortabelt derhjemme med e-tron-opladningssystem compact eller på farten ved op til 155.000 ladestationer rundt om i Europa takket være e-tron Charging Service. Ved ladestationer med høj strømstyrke (HPC) kan e-tron S oplades fra 5-80 % på ca. en halv time. Med det topmoderne rekuperationssystem har den komplet eldrevne SUV en rækkevidde på op til 364 km (WLTP) på en enkelt opladning.