Audi e-tron S priser og modeller | Elbil | Udforsk modellen >

CO2-emissioner ved blandet kørsel*: 0–0 g/km

Blandet kørsel*: 283,6–262,3 Wh/km

Strømforbrug¹ ved blandet kørsel i kWh/100 km: 25,1-26,3 (NEDC); 26,2-28,4 (WLTP); CO₂ emissioner¹ ved blandet kørsel i g/km: 0. Strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.

Audi e-tron S set forfra

Elektrisk og hurtig

Oplev et nyt niveau af køredynamik i Audi e-tron S².

Systemydelse

370

kW (503 hk)

Acceleration (0–100 km/t)

4,5

sek.

Tophastighed

210

km/t

Overbevisende kraft

Audi e-tron S² er udstyret med tre elmotorer – to af dem bagest. Den tredje motor, som er placeret forrest, aktiveres lynhurtigt efter behov og leverer endnu mere drejningsmoment, og den kan også understøtte de forudseende systemer på isglatte veje eller i hurtige sving.

Synlige præstationer

Man ser straks, hvilket dynamiske potentiale Audi e-tron S² byder på.

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

 Audi e-tron S On Demand

CO2-emissioner ved blandet kørsel*: 0–0 g/km

Blandet kørsel*: 283,6–262,3 Wh/km

Få rådgivning

Lav en aftale med din foretrukne Audi forhandler og få rådgivning af en af vores salgsrådgivere.

 Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S Sportback

Blandet kørsel*: 283,6–262,3 Wh/kmCO₂-emissioner ved blandet kørsel*: 0–0 g/km

Strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen.

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km: 25,1-26,3 (NEDC); 26,2-28,4 (WLTP); CO₂-emissioner ved blandet kørsel i g/km: 0.
3
På grund af de fysiske begrænsninger kan den maksimale ydelse til accelerationen gentages et antal gange, men ikke et ubegrænset antal gange i træk.
4
Det mest økonomiske tal er beregnet i efficiency-indstillingen med klimaanlæg og varmeanlæg afbrudt. Et andet krav er anvendelse i bytrafik ved temperaturer over 5° C og med 19” standarddæk.
5
Dinamica-mikrofiberstof er et åndbart mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af en andel af genanvendte polyesterfibre og bearbejdet PET.
6
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
7
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
8
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
9
Amazon, Amazon Music, Alexa og alle relaterede logoer er brands eller registrerede varemærker tilhørende Amazon.com Inc. eller tilknyttede virksomheder. Integrationen af Amazon Alexa er tilgængelig på følgende sprog: tysk, spansk, italiensk, fransk, engelsk og japansk. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
10
Amazon Alexa-funktioner og -indhold er underlagt Amazons ansvar. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi.