Audi e-tron > tron > Audi
 • stage_exterior_front.jpg
100% elektrisk. 100% Audi. Den nye Audi e-tron.

Fuldelektrisk køreglæde.
Audi e-tron.

Mere personligt frirum til selvvalgt mobilitet: Det er ingen modsætning med den fuldelektriske SUV fra Audi. Uanset om du kører i byen eller er på vej på sejltur med vennerne – Audi e-tron er din ledsager. Den første fuldelektriske SUV er ikke bare sportslig, men også anvendelig i hverdagen. Dens to elmotorer sørger i samspil med det elektriske firehjulstræk for imponerende præstationer og adrætte køreegenskaber.

Audi e-tron
Download alle
00:00 | 00:00
 • Snart kan du forudbestille Audi e-tron. Følg med på siden her.

 • quattro-firehjulstrækket kan tilkobles efter behov – og det giver køreglæde med Audi e-tron i al slags terræn.

 • Der findes bæredygtige strømtilbud til opladning derhjemme. Så er det ikke kun kørslen i Audi e-tron, der er miljøvenlig, men også den komplette opladningsproces.

 • Det store højvoltsbatteri i Audi e-tron udgør grundlaget for en tilstrækkelig rækkevidde.

 • Som det er typisk for mærkets SUV’er har Audi e-tron en singleframe i ottekantet design med lodrette lameller.

 • Den første fuldelektriske SUV er ikke bare sportslig, men også anvendelig i hverdagen.

 • På den skulpturelt udformede bagende understreger den lange tagkantspoiler og den brede diffusor de vandrette linjer og dermed den eldrevne SUV's sportslige karakter.

 • Panoramaglastaget (ekstraudstyr) giver en endnu mere lys atmosfære i kabinen og forstærker indtrykket af lethed og rummelighed.

 • Med et helhedskoncept til opladning derhjemme og på farten kan du køre rent elektrisk med Audi e-tron, uden at du behøver at begrænse dig.

 • De virtuelle sidespejle (ekstraudstyr) er et designhighlight på Audi e-tron.

 • e-tron-logoet på den elektriske ladeklap samt som ekstraudstyr på bremsesadlerne lyser i højspændingssignalfarven orange.

 • Ud over kabinen svarer komfortudstyret i Audi e-tron også til en typisk luksusklassemodel fra Audi.

 • Hele cockpittet er rettet mod føreren, og det nederste display er integreret i den brede midterkonsol.

 • Med Audi virtual cockpit har du altid overblik over de vigtigste data og kan få vist e-tron-specifikke tjenester.

 • På siden af Audi e-tron fungerer skulderlinjen, der forløber hele vejen rundt, som et vigtigt designelement.

 • Et lysbånd, som er et typisk kendetegn på topmodellerne fra Audi, forbinder LED-baglygterne på Audi e-tron med hinanden.

 • Audi e-tron er ikke kun anvendelig i hverdagen, den kører også meget kvikt og adræt i terrænet.

 • Uanset om du kører i byen eller er på vej på sejltur med vennerne – Audi e-tron er din ledsager.

Kraftfuld dynamik med elektrisk drivlinje

To elmotorer driver Audi e-tron kraftfuldt fremad. De accelererer den eldrevne SUV hurtigt fra 0 til 100 km/h. Igangsætningspræstationerne er sammenlignelige med en sportsvogn. Optimalt vejgreb og dynamik takket være en ny generation af quattro-firehjulstrækket: det elektriske firehjulstræk. Dermed er Audi e-tron ikke kun anvendelig i hverdagen, den kører også meget kvikt og adræt i terrænet. quattro-firehjulstrækket kan tilkobles efter behov – og skaber en situationstilpasset drejningsmomentfordeling, en fleksibel styring af akselmomenterne og køreglæde i al slags terræn.

Køreegenskaber
Rækkevidde

”Spontane udflugter er for mig en del af livet.”

Den perfekte ledsager til hver eneste dag

Et helhedsopladningskoncept kobler Audi e-tron op med dit hjem. Intelligente funktioner og et omfattende udbud af tjenester letter i den forbindelse din opstart med elektromobiliteten. Og når du på afslappet vis har samlet kræfter derhjemme, så sørger de usædvanlige pladsforhold og komforten i den eldrevne SUV for, at du føler dig lige så tryg på farten som inden for hjemmets fire vægge.

charging concepts
Pålidelighed

”En ting mindre at bekymre sig om.”

Hurtig opladning

Langs med motorvejene er der tilstrækkeligt med ladestandere til rådighed til hurtig opladning. Der findes bæredygtige strømtilbud til opladning derhjemme. Så er det ikke kun kørslen i Audi e-tron, der er miljøvenlig, men også den komplette opladningsproces. Den elektriske ladeklap åbner nedad for at spare plads. Efter opladningen lukker den automatisk 5 sek. efter, at ladestikket er taget ud.

Fast charging
Lys kabine med førsteklasses luftkvalitet

Ud over kabinen svarer komfortudstyret i Audi e-tron også til en typisk luksusklassemodel fra Audi. Panoramaglastaget (ekstraudstyr) giver en endnu mere lys atmosfære i kabinen og forstærker indtrykket af lethed og rummelighed. Som alternativ til det standardmonterede 2-zoners klimaanlæg tilbyder Audi et 4-zoners klimaanlæg og Air Quality-pakken som ekstraudstyr. Sidstnævnte sørger med en ionisator og en aromatisering, der kan reguleres i flere trin, for en førsteklasses luftkvalitet. Derudover registrerer luftsensoren skadelige gasser og aktiverer efterfølgende recirkulationsfunktionen.

Detaljer gør forskellen

Med Audi e-tron fører Audi mærkets grundlæggende formsprog ind i den elektroniske tidsalder – både hvad angår interiør og eksteriør. Stilskabende detaljer viser tydeligt, at Audi e-tron kører rent elektrisk, herunder den specifikke dagskørelyssignatur, den elektriske ladeklap, sædesyninger, som er inspireret fra elektriske lyslederbaner, og de manglende afgangsrør. De virtuelle sidespejle (ekstraudstyr) er et designhighlight på Audi e-tron.

Virtuelle sidespejle
detaljer

”Det er ikke alle aftaler, der er lovende. Men det er alle veje derhen.”

Præstationer, intelligens og lethed

Design og teknik udgør en samlet enhed: En stor bue, den såkaldte ”wrap-around”, er spændt uden om det kaskadeformede instrumentpanel med udpræget vandrette linjer og over i de skulpturelt udformede dørbeklædninger. Den integrerer på harmonisk vis instrumentkappen over Audi virtual cockpit med det slanke display, som rent optisk virker fritstående, samt skærmene til de virtuelle sidespejle (ekstraudstyr). Audi e-tron er som standard udstyret med topinfotainmentsystemet MMI Navigation plus inklusive LTE Advanced og Wi-Fi-hotspot til passagererne. Navigationssystemet kommer med intelligente forslag til destinationer på grundlag af de tidligere kørte strækninger – så bliver alle aftaler en succes.

cockpit
Audi e-tron Manifesto
Audi e-tron outro