Audi e-tron - Fuldelektrisk køreglæde i en sporty SUV - Se her! > tron > Audi

Fuldelektrisk køreglæde.
Audi e-tron.

Personligt frirum og elektrisk mobilitet er ikke modsætninger med den fuldelektriske SUV fra Audi. Uanset om du kører i byen eller er på landet, er Audi e-tron din trofaste ledsager. Den første fuldelektriske SUV er ikke bare sportslig, men også anvendelig i hverdagen. Dens to elmotorer sørger i samspil med det elektriske firehjulstræk for imponerende præstationer og adrætte køreegenskaber.

Audi e-tron
Download alle
00:00 | 00:00
 • Du kan allerede i dag reservere den første fuldelektriske SUV fra Audi.

 • quattro-firehjulstrækket kan tilkobles efter behov, og det giver køreglæde med Audi e-tron i al slags terræn.

 • Vi tilbyder bæredygtige strømtilbud til opladning derhjemme. På den måde er det ikke blot kørslen i Audi e-tron, der er miljøvenlig, men også den komplette opladningsproces.

 • Det store højvoltsbatteri i Audi e-tron er grundlaget for tilstrækkelig rækkevidde.

 • Som det er typisk for vores SUV’er, har Audi e-tron en singleframe i ottekantet design med lodrette lameller.

 • Den første fuldelektriske SUV er ikke bare sportslig, men også anvendelig i hverdagen.

 • Vandrette linjer giver en sportslige karakter, og denne understreges netop på den skulpturelt udformede bagende af den lange tagkantspoiler og den brede diffusor.

 • Panoramaglastaget (ekstraudstyr) giver en lys atmosfære i kabinen og forstærker indtrykket af lethed og rummelighed.

 • Med et helhedskoncept til opladning derhjemme og på farten kan du køre rent elektrisk med Audi e-tron, uden begrænsninger.

 • De virtuelle sidespejle (ekstraudstyr) er et designhighlight på Audi e-tron.

 • e-tron-logoet på den elektriske ladeklap samt på bremsesadlerne (ekstraudstyr) lyser i højspændingssignalfarven orange.

 • Både kabinen og komfortudstyret i Audi e-tron svarer til en typisk luksusklassemodel fra Audi.

 • Hele cockpittet er rettet mod føreren, og det nederste display er integreret i den brede midterkonsol.

 • Med Audi virtual cockpit har du altid overblik over de vigtigste data og kan få vist e-tron-specifikke tjenester.

 • På siden af Audi e-tron fungerer skulderlinjen, der forløber hele vejen rundt, som et vigtigt designelement.

 • Et lysbånd forbinder LED-baglygterne med hinanden og er et typisk kendetegn på topmodellerne fra Audi.

 • Audi e-tron er ikke kun anvendelig i hverdagen, men er kvik og adræt i al slags terræn.

 • Uanset om du kører i byen eller er på vej på sommerferie med familien er Audi e-tron din perfekte ledsager.

Kraftfuld dynamik med elektrisk drivlinje

To kraftfulde elmotorer driver Audi e-tron fremad, og det elektriske firehjulstræk, der er en ny generation af quattro-firehjulstrækket, giver optimalt vejgreb og dynamik. Dermed er Audi e-tron ikke kun anvendelig i hverdagen, den er også kvik og adræt i terræn. quattro-firehjulstrækket tilkobles efter behov og giver køreglæde i al slags terræn.

Køreegenskaber
Mere om køredynamik
Rækkevidde

”For mig er spontane udflugter en del af livet.”

Mere om rækkevidde

Den perfekte ledsager til hver eneste dag

Et opladningskoncept kobler Audi e-tron op med dit hjem, hvor intelligente funktioner og et omfattende udbud af tjenester letter din opstart med elektromobiliteten. Og når du har samlet kræfter derhjemme, så sørger de usædvanligt gode pladsforhold og komforten i den eldrevne SUV for, at du føler dig lige så tryg på farten som inden for hjemmets fire vægge.

charging concepts
Pålidelighed

”Èn ting mindre at bekymre sig om.”

Mere om sikkerhed og kvalitet

Elektrisk ladeklap

Den elektriske ladeklap åbner nedad for at spare plads. Efter opladningen lukker den automatisk 5 sek. efter, at ladestikket er taget ud.

Fast charging
Mere om opladning
Lys kabine med førsteklasses luftkvalitet

Kabinen og komfortudstyret i Audi e-tron svarer til en typisk luksusklassemodel fra Audi. Panoramaglastaget (ekstraudstyr) giver en lysere atmosfære i kabinen og forstærker indtrykket af lethed og rummelighed. Som alternativ til det standardmonterede 2-zoners klimaanlæg tilbyder Audi et 4-zoners klimaanlæg og Air Quality-pakken som ekstraudstyr. Sidstnævnte sørger for en førsteklasses luftkvalitet ved hjælp af en ionisator og en aromatisering, der kan reguleres i flere trin. Derudover kan luftsensoren registrere skadelige gasser og efterfølgende aktivere recirkulationsfunktionen.

Mere om pladskoncept

Detaljerne gør forskellen

Audi e-tron fører Audis grundlæggende formsprog ind i den elektroniske tidsalder – både hvad angår interiør og eksteriør. Stilskabende detaljer viser tydeligt, at Audi e-tron kører rent elektrisk. Blandt andet med den specifikke dagskørelyssignatur, den elektriske ladeklap, sædesyninger, som er inspireret af elektriske kredsløb, og de manglende afgangsrør. De virtuelle sidespejle (ekstraudstyr) er et designhighlight på Audi e-tron.

Virtuelle sidespejle
Mere om virtuelle sidespejle
detaljer

”Det er ikke alle destinationer, der er attraktive. Men det er alle veje derhen.”

Præstationer, intelligens og lethed

Design og teknik udgør én samlet enhed i Audi e-tron. En stor bue, den såkaldte ”wrap-around”, er spændt uden om det kaskadeformede instrumentpanel med udprægede vandrette linjer og over i de skulpturelt udformede dørbeklædninger. Den integrerer på harmonisk vis instrumentkappen over Audi virtual cockpit, hvor displayet rent optisk virker fritstående, samt skærmene til de virtuelle sidespejle (ekstraudstyr). Audi e-tron er som standard udstyret med topinfotainmentsystemet MMI Navigation plus inklusive LTE Advanced og Wi-Fi-hotspot. Navigationssystemet kommer med intelligente forslag til destinationer på baggrund af tidligere kørte strækninger – så er alle destinationer attraktive.

cockpit
Mere om førerassistentsystemer
Mere om designhighlights
Audi e-tron Manifesto
Audi e-tron outro