Plug-in-hybrid: en kombination af en elektrisk drivlinje og en klassisk drivlinjeteknologi.

En plug-in-hybrid kombinerer fordelene ved en elektrisk drivlinje og klassiske drivlinjeteknologier. Hos Audi kalder vi dem TFSI e.

Et nyt motorprogram med TFSI e

Betegnelsen e-tron anvendes til alle komplet eldrevne biler fra Audi. Plug-in-modellerne har betegnelsen “TFSI e”. Betegnelsen viser tydeligt, at bilen har to drivlinjer. Bilen har en elektrisk drivlinje med et kompakt batteri til de korte distancer og desuden en forbrændingsmotor til de længere distancer.


Ultrastøjsvag kørsel i byen

Hvis du dagligt kører i byen, vil du nok foretrække at bruge elmotoren. Så kan du nyde alle fordelene ved en elbil. I eldrift er kabinen ultrastille, og udefra høres næsten kun lyden fra vind og dæk ved højere hastigheder.

Rækkevidden er ikke noget problem

Hvis rækkevidden ikke er tilstrækkelig til din rute, aktiveres forbrændingsmotoren i første omgang som hjælpemotor, hvorefter den overtager fremdriften helt. Det øger rækkevidden markant. Så kan du fylde brændstof på som normalt, når du holder pause, og så kan du straks køre videre. Hvis du har lidt mere tid, kan du også vælge at oplade batterierne ved en ladestation.