Plug-in hybrid SUV - Audi plug-in hybrid SUV - Se dem her >
Audi plug-in hybrid SUV modeller

Plug-in hybrid SUV

Går du med tankerne om en SUV, som både kan køre på ren el og tankes med benzin? Så finder du måske dit match i en Audi plug-in hybrid SUV.

Plug-in hybrid SUV modellerne fra Audi forener det bedste fra begge teknologier. Plug-in hybrid modellerne fra Audi er kendetegnet med TFSI e i modelnavnet. Plug-in hybrid SUV bilerne fra Audi fås i modelserien Q3, Q5, Q7 og Q8.

Fælles for alle modeller er, at de er komfortable, rummelige og udstyret med avancerede teknologier. Hovedparten af plug-in hybrid SUV modellerne kan bl.a. også fås med quattro firehjulstræk for bedre vejgreb og komfort på vejene.

Modellerne kan, ligesom elbiler, oplades derhjemme via en ladeboks eller på farten ved en af mange ladestationer.

Hvilken Audi Q8 TFSI e quattro eller Q7 TFSI e quattro plug-in hybrid SUV er den rigtige for dig?

 • audi-q8-tfsi-e-quattro-plug-in-hybrid-suv.jpg
  Audi Q8 TFSI e quattro

  Audi Q8 TFSI e quattro plug-in hybrid kombinerer styrke og komfort. Modellen er kraftfuld, progressiv og enorm effektiv under alle forhold.

  Oplev Audi Q8 TFSI e quattro
 • audi-q7-tfsi-e-quattro-plug-in-hybrid-suv.jpg
  Audi Q7 TFSI e quattro

  Audi Q7 TFSI e quattro plug-in hybrid er en innovativ familie-SUV med offroad-egenskaber. Modellen er rummelig og har plads til hele familien.

  Oplev Audi Q7 TFSI e quattro
 • audi-q5-tfsi-e-quattro-plug-in-hybrid-suv.jpg
  Audi Q5 TFSI e quattro

  Audi Q5 TFSI e quattro plug-in hybrid er en agil SUV med plads til det hele. Her kan du nyde kombinationen af en TFSI-forbrændingsmotor med en kraftfuld elmotor i en praktisk størrelse.

  Oplev Audi Q5 TFSI e quattro
 • audi-q5-sportback-tfsi-e-quattro-plug-in-hybrid-suv.jpg
  Audi Q5 Sportback TFSI e quattro

  Audi Q5 Sportback TFSI e quattro plug-in hybrid er både alsidig og sportslig. Her får du en premium-SUV med en dynamiske designlinjer.

  Oplev Audi Q5 Sportback TSFI e quattro
 • audi-q3-tfsi-e-plug-in-hybrid-suv.jpg
  Audi Q3 TFSI e

  Audi Q3 TFSI e plug-in hybrid SUV har masser af plads og en avanceret undervogn for bedre dynamik. Modellen er fremragende til både korte og lange køreture.

  Oplev Audi Q3 TFSI e
 • audi-q3-sportback-tfsi-e-plug-in-hybrid-suv.jpg
  Audi Q3 Sportback TFSI e

  Audi Q3 Sportback TFSI e plug-in hybrid SUV er både sportslig og elektrificerende. Modellen har skarpe linjer og en dynamisk udstråling.

  Oplev Audi Q3 Sportback TFSI e
Audi plug-in hybrid SUV modeller

Audi plug-in hybrid SUV til salg og leasing

Hos Audi har vi gjort det nemt at blive godt kørende i en plug-in hybrid SUV. Du kan selv vælge om du vil købe nyt, brugt eller lease din næste plug-in hybrid SUV fra Audi. Herunder kan du finde flere informationer om modeller til omgående levering, samt finde aktuelle lager- og leasingmodeller.

Hvis du vælger en Audi Approved :plus plug-in hybrid, er du garanteret en brugt Audi plug-in hybrid SUV i topklasse og Audi Vejhjælp med dækning i hele Europa.

Ofte stillede spørgsmål - Audi plug-in hybrid SUV
Hvilke plug-in hybrid modeller har Audi?
Du kan finde følgende Audi SUV-modeller med plug-in teknologi: Audi Q3 TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q7 TFSI e og Audi Q8 TFSI e.
Hvilken Audi plug-in hybrid SUV har størst bagagerum?
Det har Audi Q7 TFSI e. Modellen har en bagagerumsvolumen på hele 650 liter og kan udvides til 1.835 liter, når bagsæderne er lagt ned.