Købers Guide | Indfri dine drømme om en ny Audi | Se her >

Købers Guide | Indfri dine drømme om en ny Audi

Danskerne drømmer om Audi

Læs her om alle de muligheder du har, for at indfri drømmen om en Audi.

Hos Audi har vi utallige muligheder for, hvordan du kan erhverve dig din drømmebil. I denne guide giver vi dig et samlet overblik over de muligheder, der findes hos mærket med de fire ringe - uanset om du ønsker en ny eller brugt Audi, lease eller købe, så har vi et gennemarbejdet koncept, der passer til dig. Klik dig rundt blandt nedenstående sider og læs om koncepterne, så du kan træffe et velinformeret valg.

Vores autoriserede Audi-forhandlere står altid klar til at rådgive dig om priser, leasingmuligheder og kampagner.
Find forhandler- eller servicepartner
 • 320x160_AA6_141024_3.jpg
  Køb din Audi

  Ønsker du at eje din bil? Så er vores købsmulighed noget for dig. På vores hjemmeside finder du komplette prislister på alle vores modeller, og mange af dem kan konfigureres efter dine ønsker, for at du på den måde kan se din bil i den ønskede farve og med det ønskede udstyr. Da de nye afgifter trådte i kraft i efteråret 2017, blev det endnu mere attraktivt at købe en Audi, da biler med højere sikkerhed og bedre brændstoføkonomi favoriseredes i lovgivningen. Siden er afgiften også tilpasset, så den tilgodeser el-biler med en afgift på 20%, hvilket er godt nyt for købere, der er interesseret i vores elektriske model - Audi e-tron.

  Se modeller
 • 320x16_0005_AQ2_D_161007.jpg
  Audi privatleasing

  Hvis du ønsker at lease din bil, har vi også her mange muligheder. Privatleasing gennem Audi giver dig fuldt overblik over dine udgifter samt fleksibiliteten i at vælge ny bil, oftere. Ofte kan du gå en bilklasse op i forhold til et traditionelt billån, blandt andet fordi vi påtager os størstedelen af risikoen ved at eje bilen på dine vegne. Via linket herunder, kan du gå på opdagelse i vores leasing-univers, hvor du bl.a. kan beregne din månedlige ydelse samt læse de oftest stillede spørgsmål.

  Læs mere
 • 320x160_0012_AQ5_161010.jpg
  Audi erhvervsleasing

  Hvis du er på udkig efter din næste firmabil, er du havnet det rigtige sted. I vores firmabilsunivers får du et overblik over dine muligheder og vores leasingrådgivere kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning ud fra en månedlig ydelse, dit maksimale firmabilsbeskatningsgrundlag og dine ønsker om udstyr.

  Læs mere
 • Audi-approved-plus-stage-320-160.jpg
  Audi Approved :plus

  Audi Approved :plus er vores eget brugtbilskoncept og dermed din garanti for en brugt Audi i topklasse. Bilerne er alle lettere brugte og gennemtjekket fra A-Z inden de sættes til salg. En Audi Approved :plus indeholder kun originale Audi-dele, og hvis vi finder uoriginale dele i vores omfattende tjek af bilen, så skifter vi dem, og det betyder både noget for både kvaliteten og gensalgsværdien, hvis du en dag vil sælge videre. Du kan læse meget mere om konceptet og søge i vores brugtbilsdatabase via linket herunder.

  Se Audi Approved :plus udvalget
 • 320x160_ADIV_121026.jpg
  Audi Approved :flexleasing

  Audi Approved :flexleasing er en attraktiv mulighed for privat- og erhvervskunder, der ønsker en helt særlig bil med en del flere hestekræfter end gennemsnittet. Hvis ikke drømmebilen findes hos Audi i Danmark, så ledes der videre på Audi AGs enorme lager i Tyskland. Du kan søge efter tilgængelige biler i vores store database.

  Se Audi Approved :flexleasing udvalget
 • 320x160_0003_ACA_161012_1.jpg
  Audi select

  Med Audi select kan du sammensætte din helt egen pakke bestående af to biler fra Audi, som du har i hver seks måneder til en fast ydelse fordelt ud over 12 måneder. Kør f.eks. Audi Q5 i vinterhalvåret og start sommeren i en Audi A5 Cabriolet. Audi select er på den måde den ultimative frihed for dig, der vil køre Audi.

  Se udvalget
 • 1300x551_0010_AQ5_161014.jpg
  Lagerliste

  Er du interesseret i at gøre en god handel blandt vores lagermodeller? Vi har samlet en komplet liste over alle de Audi-modeller, vi har på lager og derfor kan levere inden for kort tid.

  Se udvalget af lagerbiler
 • 1300x551_ADIV_P_10386.jpg
  Find din nærmeste forhandler

  Har du spørgsmål til de nye afgifter, kan du få svar hos en af vores otte Audi-forhandlere.

  Kontakt Audi-forhandler