Audi x FCK | Læs mere om partnerskabet her >
Audi og FCK partnerskab

Audi x F.C. København

Audi og F.C. København har været partnere siden 2012 og med forlængelsen i 2020, har samarbejdet snart 10-års jubilæum. Læs mere om partnerskabet herunder, bliv klogere på kommende samt tidligere aktiviteter og på de muligheder, du som FCK-fan har, når du har din Audi til service hos Audi Gladsaxe.

Audi Home & Away

Snart har du mulighed for at vinde adgang til en række unikke FCK-oplevelser i samarbejde med Audi. Oplevelserne bliver fysiske såvel som digitale og vil give dig som FCK-fan en anderledes og enestående indblik. Du kan f.eks. vinde pladser i Audi Lounge til hjemmekampe og komme med, når F.C. København gæster en række stadions i Danmark via Audi Away. Hold øje her på sitet, når der åbnes op for konkurrencer eller følg med på FCK’s sociale medie kanaler, hvor aktiviteterne også meldes ud.

Audi Mobility Challenge
Download alle
00:00 | 00:00
audi-mobility-challenge.png
audi-mobility-challenge.png
 • Videoer

  Audi Mobility Challenge

FCK holdet

Partnerskabet

Audi og F.C. København har forlænget det gode samarbejde frem til 2021. Partnerskabet betyder, at Audi er Official Mobility Partner for klubben og at parterne sammen har øget fokus på bæredygtig mobilitet, som er et nøgleord i en by som København og som derfor skal komme så mange af klubbens fans til gode som muligt.

Audi Talks

 • audi-fck-audi-talks-jonas-wind.jpg
  Podcast med Jonas Wind

  Stjerneangriberen Jonas Wind har været ude at køre Audi e-tron sammen med vært Jakob Aagaard Mortensen. Der bliver snakket fodbold, værdier, FCK og meget mere. Lyt til Audi Talks podcastafsnittet her

  Lyt nu
 • audi-fck-audi-talks-william-kvist.jpg
  Podcast med William Kvist

  Kom på tur med bestyrelsesmedlem fra F.C. København, William Kvist, i en snak om livet med KB, F.C. København og landsholdet - og tiden efter fodbold. Lyt til Audi Talks podcastafsnittet her.

  Lyt nu

"F.C. København er et godt match for Audi, og vi glæder os til sammen at styrke vores arbejde for øget bæredygtighed og mobilitet i København, der i kraft af at være Danmarks hovedstad og største by er yderst betydningsfuld for mange mennesker og ikke mindst for Audi."

- Morten Friis-Olsen, Head of Marketing, Audi Danmark

 • audi-og-aab-fodbold-8-stage.jpg
  Audi x AaB

  Læs mere om vores samarbejde med AaB.

  Læs mere
 • audi-agf-header-1920x1080.png
  Audi x AGF

  Læs mere om vores samarbejde med AGF.

  Læs mere
 • audi-ob-1920x1080.png
  Audi x OB

  Læs mere om vores samarbejde med OB.

  Læs mere

Bliv klogere på biler med stik fra Audi

Audi har et bredt udvalg af modeller der tilbyder moderne og elektrisk mobilitet. Læs mere om vores plug-in hybridmodeller og 100% elektrisk modeller.

Audi Gladsaxe

Hos Audi Gladsaxe finder ud de nyeste Audi modeller og et bredt sortiment af nyere brugte biler, autoriseret serviceværksted, café- og børneområde samt flotte konferencefaciliteter. Medarbejderne er kompetente og veluddannede personer, som sætter en ære i at gøre hele din oplevelse til noget særligt både før, under og efter dit køb.