Audi x FCK | Læs mere om partnerskabet her >
Audi og FCK partnerskab

Audi x F.C. København

Audi og F.C. København har været partnere siden 2012 og med forlængelsen i 2022 og foreløbigt frem til 2024, har samarbejdet rundet 10-års jubilæum. Læs mere om partnerskabet herunder, bliv klogere på kommende samt tidligere aktiviteter og på de muligheder, du som FCK-fan har, når du har din Audi til service hos Audi Gladsaxe.

Audi Home&Away konkurrencesite

Audi Home & Away

Konceptet giver dig mulighed for at vinde adgang til en række unikke FCK-oplevelser.

Du kan lige nu vinde billetter til den udsolgte kamp mellem F.C. København og Randers IF. En privat chauffør vil transportere dig til og fra kampen i den nye Audi Q8 e-tron. Læs mere nedenfor og deltag i konkurrencen.

Deltag her

Audi og F.C. København forlænger samarbejdet

Audi og F.C. København forlænger partnerskabet, og det vil frem til udgangen af 2024 fortsat være Audi, der er Official Mobility Partner for F.C. København. Partnerskabet kommer dermed til at have strakt sig over mere end 10 år, siden den første aftale blev lavet tilbage i 2012.

Til forlængelsen af partnerskabet udtaler Jacob Thiesen, Head of Marketing hos Audi, ”Vi er yderst tilfredse med at kunne annoncere dette fornyede partnerskab med F.C. København. F.C. København er et godt match for Audi, og vi glæder os til sammen at styrke vores arbejde for øget fokus på elektrisk mobilitet i København, der i kraft af at være Danmarks hovedstad og største by er yderst betydningsfuld for mange mennesker og ikke mindst for Audi".

Se mere i videoen herunder.

Download alle
00:00 | 00:00
audi-fck-forlaenger-partnerskab-2022.jpg
audi-fck-forlaenger-partnerskab-2022.jpg
FCK holdet

Partnerskabet

Audi og F.C. København har forlænget det gode samarbejde frem til 2024. Partnerskabet betyder, at Audi er Official Mobility Partner for klubben og at parterne sammen har øget fokus på elektrisk mobilitet, som er et nøgleord i en by som København og som derfor skal komme så mange af klubbens fans til gode som muligt.


Til partnerskabet udtaler Jacob Thiesen, Head of Marketing, Audi Danmark:

"F.C. København er et godt match for Audi, og vi glæder os til sammen at styrke vores arbejde for øget elektrisk mobilitet i København, der i kraft af at være Danmarks hovedstad og største by er yderst betydningsfuld for mange mennesker og ikke mindst for Audi."

Audi Mobility Challenge
Download alle
00:00 | 00:00
audi-mobility-challenge.png
audi-mobility-challenge.png
 • Videoer

  Audi Mobility Challenge

Tidligere FCK oplevelser

Tidligere oplevelser med FCK

Partnerskabet med FCK har hidtil gjort det muligt for heldige FCK-fans at overvære F.C. Københavns hjemmekampe fra Audi Executive Club i Parken, lånt en elektrisk Audi, vundet FCK merchandise, og kommet med på eksklusive udebaneture, når F.C. København har gæstet en række stadioner i Danmark.

Vi har f.eks. tidligere sendt to personer afsted på en fodboldrejse med overnatning til Sevillas hjemmebane, da F.C. København mødte Sevilla til gruppespillet i Champions League.

Audi Talks

 • audi-fck-audi-talks-jonas-wind.jpg
  Podcast med Jonas Wind

  Stjerneangriberen Jonas Wind har været ude at køre Audi e-tron sammen med vært Jakob Aagaard Mortensen. Der bliver snakket fodbold, værdier, FCK og meget mere. Lyt til Audi Talks podcastafsnittet her

  Lyt nu
 • audi-fck-audi-talks-william-kvist.jpg
  Podcast med William Kvist

  Kom på tur med bestyrelsesmedlem fra F.C. København, William Kvist, i en snak om livet med KB, F.C. København og landsholdet - og tiden efter fodbold. Lyt til Audi Talks podcastafsnittet her.

  Lyt nu