Audi x FCK | Læs mere om partnerskabet her >
Audi og FCK partnerskab

Audi x F.C. København

Audi og F.C. København har været partnere siden 2012 og med forlængelsen i 2022 og foreløbigt frem til 2024, har samarbejdet rundet 10-års jubilæum. Læs mere om partnerskabet herunder, bliv klogere på kommende samt tidligere aktiviteter og på de muligheder, du som FCK-fan har, når du har din Audi til service hos Audi Gladsaxe.

FCK Champions League i Parken

Vind billetter til Champions League i Parken

Audi Home & Away bringer dig tættere på større stadionoplevelser. Lige nu har du muligheden for at 2 x VIP-billetter til kampen F.C. København mod Manchester United i Parken onsdag d. 8. november. Præmien inkluderer fuld forplejning, inkl. spisning og kørsel til og fra Parken i en Audi med privatchauffør.

Deltag i konkurrencen

Tak til jer der henter

Kamp efter kamp gør de deres til at holde tempoet oppe inde på banen: Boldhenterne. Normalt får de ikke meget opmærksomhed, men i samarbejde med F.C. København har vi gjort en undtagelse og hyldet FCK’s trofaste team af bolddrenge og -piger. Det synes vi, de fortjener.

Se mere i videoen herunder.

Download alle
00:00 | 00:00
audixfck-tak-til-jer-der-henter-thumbnail.jpg
audixfck-tak-til-jer-der-henter-thumbnail.jpg
 • Videoer

Tidligere FCK oplevelser

Tidligere oplevelser med FCK

Partnerskabet med FCK har hidtil gjort det muligt for heldige FCK-fans at overvære F.C. Københavns hjemmekampe fra Audi Executive Club og The Terrace 1992 i Parken, lånt en elektrisk Audi i en længere tidsperiode, vundet FCK merchandise, og kommet med på eksklusive udebaneture, når F.C. København har gæstet en række stadioner i Danmark.

Vi har f.eks. tidligere sendt to personer afsted på en fodboldrejse med overnatning til Sevillas hjemmebane, da F.C. København mødte Sevilla til gruppespillet i Champions League.

Audi og F.C. København forlænger samarbejdet

Audi og F.C. København forlænger partnerskabet, og det vil frem til udgangen af 2024 fortsat være Audi, der er Official Mobility Partner for F.C. København. Partnerskabet kommer dermed til at have strakt sig over mere end 10 år, siden den første aftale blev lavet tilbage i 2012.

Til forlængelsen af partnerskabet udtaler Jacob Thiesen, Head of Marketing hos Audi, ”Vi er yderst tilfredse med at kunne annoncere dette fornyede partnerskab med F.C. København. F.C. København er et godt match for Audi, og vi glæder os til sammen at styrke vores arbejde for øget fokus på elektrisk mobilitet i København, der i kraft af at være Danmarks hovedstad og største by er yderst betydningsfuld for mange mennesker og ikke mindst for Audi".

Se mere i videoen herunder.

Download alle
00:00 | 00:00
audi-fck-forlaenger-samarbejdet-thumbnail.jpg
audi-fck-forlaenger-samarbejdet-thumbnail.jpg
FCK holdet

Partnerskabet

Audi og F.C. København har forlænget det gode samarbejde frem til 2024. Partnerskabet betyder, at Audi er Official Mobility Partner for klubben og at parterne sammen har øget fokus på elektrisk mobilitet, som er et nøgleord i en by som København og som derfor skal komme så mange af klubbens fans til gode som muligt.


Til partnerskabet udtaler Jacob Thiesen, Head of Marketing, Audi Danmark:

"F.C. København er et godt match for Audi, og vi glæder os til sammen at styrke vores arbejde for øget elektrisk mobilitet i København, der i kraft af at være Danmarks hovedstad og største by er yderst betydningsfuld for mange mennesker og ikke mindst for Audi."

Audi Mobility Challenge

Download alle
00:00 | 00:00
audi-mobility-challenge.png
audi-mobility-challenge.png
 • Videoer

  Audi Mobility Challenge

Audi Talks

 • audi-fck-audi-talks-jonas-wind.jpg
  Podcast med Jonas Wind

  Stjerneangriberen Jonas Wind har været ude at køre Audi e-tron sammen med vært Jakob Aagaard Mortensen. Der bliver snakket fodbold, værdier, FCK og meget mere. Lyt til Audi Talks podcastafsnittet her

  Lyt nu
 • audi-fck-audi-talks-william-kvist.jpg
  Podcast med William Kvist

  Kom på tur med bestyrelsesmedlem fra F.C. København, William Kvist, i en snak om livet med KB, F.C. København og landsholdet - og tiden efter fodbold. Lyt til Audi Talks podcastafsnittet her.

  Lyt nu

Bliv klogere på Audi

Find vejen til en ny Audi, hvad end du ønsker at lease, købe eller finansiere. Læs mere om vores elektriske modeller eller muligheden for at privatlease din næste Audi.