Audi Functions on Demand | Ekstra funktioner til din Audi >
Functions on Demand

Functions on Demand

Ligeså fleksibelt som dit liv

Altid den perfekte bil til alle situationer: Functions on Demand giver dig mulighed for at reagere fleksibelt på skiftende behov ved at tilføje ekstra funktioner. Med Functions on Demand kan du på en enkel og nem måde tilkøbe udvalgte features via myAudi-appen. De bestilte features er tilgængelige med det samme, når du starter bilen igen. Sådan gør du din Audi til en fleksibel partner.

 
  • Til de spontane

  • 1 eller 6

  • måneder

  • Til planlæggerne

  • 1, 2, 3, 4

  • år

  • Til de beslutsomme

  • Livstid

  • Ubegrænset

Functions on Demand til din Audi

Få overblikket over de forskellige funktioner der findes til din Audi. På nuværende tidspunkt er Functions on Demand tilgængelig i A3 (fra modelår 2021), A4 (fra modelår 2021), A5 (fra modelår 2021), A6 (fra modelår 2021), A7 (fra modelår 2021), Q4 e-tron (fra modelår 2023), Q5 (fra modelår 2021), Q7 (fra modelår 2021), Q8 (fra modelår 2021), Q8 e-tron/e-tron (fra modelår 2020) og e-tron GT (fra modelår 2022). Se mere herunder.

Find din Audi

Overblik over funktionerne

Med Functions on Demand har du adgang til mange funktioner, der til enhver tid kan bestilles efter behov. Du har nem og hurtig adgang til de udvalgte funktioner via myAudi-appen. Og bedst af alt: Du kan nyde fleksibel komfort. Hvis du gerne vil lære udstyret lidt at kende, kan du vælge at teste det i én måned. De tilgængelige funktioner afhænger af den valgte model og det valgte udstyr.

Audi smartphone interface

Hvis du gerne vil holde dig opdateret, mens du kører, og have adgang til dine applikationer på din smartphone, kan du med Functions on Demand nemt bestille Audi smartphone interface, selv når du allerede har købt din Audi, og du kan selv vælge kontraktløbetiden. Så kan du holde øjnene på vejen, mens du kører, og stadig bruge dine velkendte smartphonefunktioner.

MMI Navigation plus

Planlægger du en byferie, og har du ikke alle detaljerne på plads endnu? Undgå at spilde kostbar tid på ukendte ruter, og lad navigationssystemet guide dig direkte til den ønskede destination. Men hvordan får du et navigationssystem, når du lige skal bruge det? Det er ikke længere noget problem med Functions on Demand. Du kan ganske enkelt tilføje det ønskede MMI Navigation plus med MMI touch inklusive Audi connect Navigation & Infotainment via myAudi-appen, og så er du klar til at køre.

Fjernlysassistent

Du kører på en ukendt strækning, det begynder at blive mørkt, og du skal køre et par timer endnu? Med Functions on Demand-funktionen fjernlysassistent (ekstraudstyr) kan du overlade rutinen med at blænde op og ned til fjernlysassistenten og koncentrere dig om den ukendte rute.

Matrix-LED-pakke

Har du valgt en velkendt lysfunktion, da du købte din e-tron, og vil du gerne afprøve en ny teknologi, fordi du nu skal køre længere distancer på motorvej eller landevej? Det er ikke noget problem: Med Functions on Demand kan du afprøve teknologier som fx LED-Matrix-pakken.

Parkeringsassistent

Befinder du dig i en fremmed by, hvor du har svært ved at finde en parkeringsplads? Enten er parkeringsbåsen for lille, eller den frie plads er foran en port, hvor du ikke må parkere. Kommer du længere og længere væk fra din destination? Takket være Functions on Demand bliver den slags situationer ikke stressende. Det er nemt, hurtigt og enkelt at bestille parkeringsassistenten, så du kan se de tilgængelige parkeringsmuligheder langs vejen. Så kan du bare slappe af og tage på din næste byferie.

Lysfunktionspakke

Planlægger du en længere køretur om natten, og vil du gerne have maksimalt lys på bilen i forhold til dit behov? Så kan du bare bestille lysfunktionspakken for den ønskede periode via myAudi-appen. Så får du blandt andet gavn af bedre udsyn om natten, fordi lyset er tilpasset til vejforholdene.

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de ofte stillede spørgsmål relateret til Functions on Demand herunder.

Forudsætninger

Kan jeg bruge Functions on Demand i min drømmebil?
Tilgængeligheden af Functions on Demand afhænger af modellen, og de modeller, hvor man på nuværende tidspunkt kan bruge Functions on Demand kan findes på www.audi.de/functions-on-demand.
Hvilken hardware eller software skal jeg bruge, før Functions on Demand kan fungere i min bil?
I biler med mulighed for Functions on Demand er den nødvendige hardware og software allerede integreret i bilen som standardudstyr.
Hvordan kan jeg være sikker på, at de valgte features fungerer i min bil?
Før købet tjekkes funktionen af de valgte features online.

Løbetid

Kan jeg vælge mellem forskellige løbetider?
Du kan vælge mellem forskellige løbetider, der passer til dine individuelle behov. Du kan vælge en løbetid på 1 eller 6 måneder, 1, 2, 3 eller 4 år eller permanent aktivering af den valgte feature.
Kan jeg forlænge løbetiden for de features, jeg har bestilt via Functions on Demand?
Du kan bestille de samme Functions on Demand igen (som en fornyelse) via myAudi-appen.
› 10 dage før den eksisterende bestilling udløber (hvis den eksisterende bestilling har en løbetid på ≤ 12 måneder)
› 20 dage før den eksisterende bestilling udløber (hvis den eksisterende bestilling har en løbetid på > 12 måneder)
Kan jeg prøve de forskellige features, før jeg køber dem?
Du har mulighed for at bestille en prøvemåned. For 10 kr. kan hver enkelt funktion afprøves en gang pr. valgt primær bruger i 1 måned. Det gælder for maksimalt to primære brugere pr. år og pr. bil. Du kan allerede forlænge din bestilling i løbet af den måned.
Aktivering af en prøvemåned er kun mulig i op til maksimalt 6 måneder efter valget af den primære bruger.
Hvordan bestiller man udstyr via Functions on Demand?
Du har mulighed for at bestille en prøvemåned. Hver primær bruger kan afprøve hver enkelt funktion en gang i 1 måned til en pris på 1 euro. Dette tilbud er begrænset til maksimalt to primære brugere pr. år og pr. bil. Du vil allerede kunne forlænge løbetiden for den valgte funktion i løbet af prøvemåneden.
Prøveperioden på 1 måned kan kun aktiveres inden for de første 6 måneder efter valget af de primære brugere.

Bestilling og aktivering

Hvordan bestiller jeg features via Functions on Demand?
På nuværende tidspunkt kan du kun bestille features med Functions on Demand via myAudi-appen.
Hvordan aktiverer jeg de features, jeg har bestilt med Functions on Demand?
De features, du har bestilt via Functions on Demand, bliver aktiveret online efter bestillingen.
Forudsætning: Bilen skal være online, før dine features kan aktiveres (bilen skal have adgang til det mobile netværk, og privat tilstand må ikke være aktiveret). Når din bestilling er klar, skal din bil startes på ny.
Hvor lang tid tager det at få adgang til de ekstra features?
Som hovedregel aktiveres de valgte features i bilen straks efter købet (inden for nogle minutter). I enkelte tilfælde kan det tage lidt længere tid (1-2 timer). Funktionen vil være fuldt tilgængelig for dig i din Audi næste gang, du starter bilen.
Hvordan og hvor kan jeg tjekke, om min Functions on Demand-bestilling er gået igennem?
1) myAudi: Brugerkontoindstillinger >> Bestillinger
2) I bilens MMI: Den bestilte funktion er synlig i feltet "Køb"
Forudsætning: Din bil skal være online, og tændingen skal tilsluttes på ny. I MMI vises en meddelelse om downloadning i forbindelse med aktivering af funktionen. Derefter kan funktionen ses i feltet "Køb".
Hvor kan jeg se de features, jeg har bestilt med Functions on Demand?
Du kan se de features, du har bestilt via Functions on Demand, i myAudi-appen under Brugerkontoindstillinger >> Bestillinger >> Køb i bilens MMI.

Vilkår og betingelser for brug

Er de features, der er bestilt via Functions on Demand, knyttet til myAudi-brugeren eller til bilen?
De bestilte Functions on Demand-features er altid knyttet til den pågældende bils stelnummer, og ikke til myAudi-brugeren.
Har en ændring af den primære Audi connect-bruger indflydelse på Functions on Demand-bestillinger og løbetiderne?
En ændring af den primære Audi connect-bruger påvirker ikke aktive Functions on Demand-bestillinger eller løbetiderne.
Jeg ønsker at sælge min bil. Hvad sker der med aktive Functions on Demand-bestillinger, hvis jeg sælger min bil?
Functions on Demand-features er bestilt til bilen og er således knyttet til den enkelte bils stelnummer i hele løbetiden. Når en bil sælges, vil de bestilte funktioner og den resterende løbetid stadig være gældende og kan således sælges sammen med bilen.

Fortrydelsesret

Har jeg fortrydelsesret?
Når du køber Functions on Demand-features, har du i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret.

Betaling og fakturering

Hvordan faktureres de features, jeg har bestilt via Functions on Demand?
Du modtager en separat faktura for hver enkelt feature, som du har bestilt via Functions on Demand.
Hvad er momssatsen ved køb af features via Functions on Demand?
Momssatsen svarer til momssatsen i det land, som du har angivet i din faktureringsadresse.

Functions on Demand support

Audi Digital Support kan til hver en tid hjælpe dig, hvis du oplever problemer med Functions on Demand. De har åbent 24 timer i døgnet fra mandag til søndag. Mandag til fredag kl. 8-20 vil hjælpen foregå på dansk og fra 20-08 samt weekend- og helligdage vil hjælpen foregå på engelsk. Kontaktinformationer: digitalsupport.dk@audi.de | Tlf. 80 25 22 26