Audi Original Reservedele | Originale reservedele | Se mere her >
Audi reservedele

Originale Audi reservedele - når kun det bedste er godt nok til din Audi

Originale Audi-reservedele er pålidelige komponenter i solide og slidstærke materialer, der er specialfremstillet til at opretholde kvaliteten og driftssikkerheden af din Audi. De giver din Audi de bedste betingelser for en lang levetid uden komplikationer og sikkerhedsproblemer. Kontakt dit lokale Audi-værksted, og få dine reservedele monteret inden for få dage.

Audi reservedele

Originale Audi-reservedele

Originale reservedele er gennemtestede og godkendte reservedele, der sikrer, at din Audi kører pålideligt, sikkert og økonomisk. Vi garanterer, at reservedelene har den perfekte pasform og kompatibilitet til netop din Audi, så risikoen for uforudsete problemer og skader minimeres.

Hos Audi finder du ingen universelle standardløsninger, for vi vil ikke gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Hver enkelt reservedel er specialfremstillet til din bilmodel, så reservedelen overholder de samme strenge krav, som vi stiller til vores nye biler. Vedligeholdelse og reparation har aldrig været sikrere.

Der følger 2 års garanti med alle originale reservedele til Audi. Garantien dækker både de anvendte reservedele og det udførte arbejde i forbindelse med monteringen, såfremt monteringen er foretaget på et autoriseret Audi-værksted. Når du bruger originale reservedele, bevarer du naturligvis garantien på din nye bil.

Audi Original Dæk

Audi Originale Dæk

Et dæk er ikke bare et dæk. Langtfra. Det er bilens absolut vigtigste komponent til at sikre vejgreb i al slags vejr. Sammen med de største dækproducenter udvikler mærket med de fire ringe dæk, som er særligt tilpasset din Audi. De er kvalitetsstemplet "AO".

Vidste du, at et dæk består af mere end 200 individuelle dele, og at et dæk, uanset antal kørte kilometer, har en begrænset holdbarhed på seks år – og at gummiblandingen, der også refereres til som ”compound”, består af op til 1.500 ingredienser?

Certificerede Audi e-tron dæk for øget rækkevidde. Rækkevidden på elbilerne er essentiel, og derfor tager de særlige Audi Original e-tron dæk særlig hensyn til trækkoefficienten, samtidig med at dækkets rullemodstand er optimeret.

Audi reservedele

Tysk ingeniørkunst, når det er bedst

En Audi er et stykke tysk, kompromisløst ingeniørkunst baseret på avanceret og innovativ teknologi, og vores reservedele er ingen undtagelse. Reservedelene er fremstillet med samme høje præcision og slidstyrke, som du kender fra vores nye biler. Det betyder, at reservedelene har en usædvanlig lang holdbarhed og mange gode kilometer i sig. Alle vores reservedele er fabriksoriginale – de fås med andre ord ikke bedre.

Vi er lagerførende i reservedele til alle nuværende bilmodeller, og vi kan derfor fremskaffe reservedele til blandt andet Audi A1, A3, A4, A5, A6, A7 og A8, Audi Q2, Q3, Q5 og Q7 samt Audi R8 og Audi TT. Derudover har vi naturligvis reservedele til en lang række ældre Audi-modeller. Vores lagerføring gør os i stand til at tilbyde hurtig montering i hele Danmark.

Audi reservedele

Sikker montering hos et autoriseret Audi-værksted

Kontakt dit lokale Audi-værksted, og få dine reservedele monteret på din Audi inden for få dage. Vores specialuddannede og autoriserede Audi-teknikere har den viden, teknologi og erfaring, der kræves for at kunne montere reservedele sikkert og korrekt i henhold til fabrikkens forskrifter.

Hvis du har brug for råd og vejledning til køb af dine reservedele, står vores teknikere klar til at hjælpe dig. Find din lokale servicepartner her, og få en uforpligtende snak om dine behov. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Audi!

Find Audi Servicepartner