Audi service- og reparationsabonnement | Læs mere her >
Service- og Reparationsabonnement

Service- og
Reparationsabonnement

Har din bil endnu ikke været til første service?

Mens din Audi er ung, kan vi tilbyde dig et abonnement, som kan blive mere og mere værd, efterhånden som bilen bliver ældre. For nogle få hundrede kroner om måneden kan du sikre dig mod værkstedsregninger. På kort – og ikke mindst på langt sigt. Med et Service- og Reparationsabonnement betaler du et fast beløb hver måned. Til gengæld slipper du for regninger, når din Audi har været på værksted.

Fast beløb hver måned.

Med et Service- og Reparationsabonnement fra Audi, betaler du et fast beløb hver måned. Til gengæld får du glæde af serviceabonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Audi-teknikere, men regningen udebliver. Alle dine serviceeftersyn er allerede betalt via dit abonnement. Jo ældre bilen bliver, jo mere værdifuldt bliver abonnementet. Din bil er bygget til at holde i mange, mange år. Men selv for en Audi kan det ikke undgås, at dele bliver slidt og skal udskiftes eller repareres efterhånden, som bilen bliver ældre og ældre. Den slags kan ofte komme som en overraskelse, der griber forstyrrende ind i privatøkonomien. Men ikke for dig.

For reparationer er dækket af dit abonnement. Beslutter du dig for at sælge bilen inden for den periode, hvor aftalen dækker, kan den nye ejer overtage abonnementet. Det giver køberen sikkerhed for, at bilen er blevet passet på et autoriseret Audi-værksted – og øger både bilens værdi og køberens tryghed. Du kan tegne abonnementet i perioden fra du køber bilen og frem til første serviceeftersyn. Aftalen løber som udgangspunkt i mindst 1 og højest 6 år eller 300.000 km., men den kan naturligvis reguleres henad vejen, hvis dit kørselsbehov ændrer sig.

Service- og Reparationsabonnement

Hvad koster det?

Når du køber en fabriksny bil, så kan du med fordel tegne et Service- og Reparationsabonnement. Abonnementet løber som udgangspunkt i mindst 1 og højest 6 år eller 300.000 km., men den kan naturligvis reguleres henad vejen, hvis dit kørselsbehov ændrer sig.

Model
45.000 km/3 år Samlet min. pris i bindingsperioden
A1 Fra 219 kr./md. 438 kr.
A3 Fra 219 kr./md. 438 kr.
A4 Fra 239 kr./md. 478 kr.
A5 Fra 239 kr./md. 478 kr.
A6 Fra 279 kr./md. 558 kr.
A7 Fra 279 kr./md. 558 kr.
Q2 Fra 219 kr./md. 438 kr.
Q3 Fra 239 kr./md. 478 kr.
Q5 Fra 239 kr./md. 478 kr.
Q7 Fra 279 kr./md. 558 kr.
S4 Fra 375 kr./md. 750 kr.
Den oplyste pris er baseret på tegning af abonnement i forbindelse med køb af fabriksny bil, eller inden for 30 dage efter første indregistreringsdato. Abonnementet kan opsiges med 1 måneds varsel til den 1. i en måned. Abonnementet kan dog tegnes frem til bilens første serviceeftersyn (efter producentens foreskrifter). Hvis abonnement tegnes 30 dage efter første indregistreringsdato, vil prisen være en anden, og bindingsperioden vil være 6 måneder, vælg istedet “brugt bil” og udfyld kontaktformularen så sender vi dig et uforpligtende tilbud. Der er 14 dages fortrydelsesret.

Hvordan er jeg dækket?

Hvad er dækket af et Service - og Reparationsabonnement?

Hvad er ikke dækket?

Service inkl. arbejdsløn, reservedele og olie, der skal skiftes i forbindelse med producentens foreskrevne service og vedligeholdelsesplaner. Udbedringer af fejl, som er forårsaget af mekaniske svigt og/eller normalt slid på:

- Motor, gearkasse og differentiale

- Elektronik, computere, instrumenter

- Bremser, inklusiv slid

- Turbo, udstødning og katalysator

- Kobling

- Drivaksler, støddæmpere og ophæng

- Viskerblade

- Pærer

- Batteri og generator

- Efterfyldning af forbrugsvæsker mellem serviceeftersyn (undtagen efterfyldning af Adblue mellem service, der kræver et tilvalg)*


Sommer- og vinterdæk, erstatningsbil ved service, hente- bringeservice, klima -og ekstra varmeanlæg og navigation er alle optioner, som kan tilkøbes aftalen.
* Efterfyldning af forbrugsvæsker skal ske hos en autoristeret Audi partner.

Se øvrige vilkår >>

Reparationer, som eksempelvis vil være omfattet af en normal dansk kaskoforsikring.

- Lygter, spejle og glas

- Karosseri og lak

- Indtræk, interiør og sæder

- Eftermonteret udstyr

- Dæk (som dog kan tilbydes mod en merpris)

- Udefra kommende skader (tyveri, hærværk punkteringer og lignende)