Audi vejhjælp | Har du brug for vejhjælp? | Læs mere her >
Audi Vejhjælp

Audi Vejhjælp

Hvis en Audi bliver ramt af driftstop eller anden teknisk skade, der hindrer, at bilen kan køre videre ved egen hjælp, træder reglerne om Audi Vejhjælp i kraft.

Audi Vejhjælp kan bestå i reparation af bilen på stedet, såfremt dette er teknisk muligt. Kan bilen ikke gøres køreklar gennem reparation på stedet, omfatter Audi Vejhjælp bugsering af bil og passagerer til nærmeste Audi Servicepartner i Danmark efter eget ønske til hjemmeforhandleren.

Kan bilen ikke indenfor 24 timer bringes i køreklar stand, ydes gennem Audi Vejhjælp gratis lånebil med fri km excl. brændstof i op til maksimalt 5 døgn.

Til sikkerhed for brændstofforbrug skal der ved bilens udlevering stilles et nærmere bestemt depositum, der bliver refunderet ved aflevering af bil med fyldt brændstoftank. Bilen skal efter endt brug afleveres på det af udlejeren anviste sted.

Benyt Audi Vejhjælp

Har du brug for Vejhjælp, kan du ringe på følgende numre.

Danmark: 80203060 Resten af EU: +4580203060

Alle Audi modeller, som opfylder betingelserne, er omfattet af Audi Vejhjælp, som i samarbejde med Dansk Autohjælp sikrer dig gratis bistand i døgnets 24 timer i tilfælde af driftstop, hvad enten dette sker i Danmark eller i de fleste europæiske lande.

Audi Vejhjælp