Audis partnerskab med Jesper Buch > Livsstil > Audi
Audi Livsstil
Audis partnerskab med Jesper Buch

Audi x Jesper Buch

Et partnerskab med fælles passion.

Tekst: Audi Danmark - Billeder: Massimo Righetti Læsetid: 5 min.

Audi x Jesper Buch close-upAudi x Jesper Buch close-up

Partnerskabet

Partnerskabet med Jesper Buch bygger på en fælles tro på, at to stærke brands med noget på hjertet tilsammen kan gøre en forskel. De to parter deler en fælles passion for Audi-brandet, hvor Jesper Buch igennem de sidste mange år selv har kørt Audi. Derudover bygger partnerskabet på en fælles passion for fremdrift og udvikling - for derigennem at skabe et bedre i morgen for os alle.

Audi x Jesper Buch i bilAudi x Jesper Buch i bil

Kør godt hjem

I en verden hvor der er fokus på udvikling, karriere og at nå milepælene i livet, er det vigtigt samtidigt at huske sig selv og sine nærmeste. For udvikling skal ikke ske blot for udviklingens skyld – det er der rigeligt af i verden omkring os, hvilket mange mennesker bliver mentalt forpustede af at befinde sig midt i. Derfor er det vigtigt nogen gange at slå fra - helt fra.

Kør godt hjem

Jespers nye RS 6 Avant

Jesper Buch har altid haft et godt øje til mærket med de fire ringe og kørt i flere forskellige Audi-modeller gennem årene. Senest er valget faldet på en Mythossort Audi RS 6 Avant. Herunder kan du se Jesper Buch hente sin nye Audi RS 6 Avant hos Audi Gladsaxe.

"For at slå til, skal jeg også kunne slå fra"

Stress og udbrændthed er et af nutidens største samfundsproblemer, som vi er nødt til at tale mere om. Det er noget af det, vi sammen med Jesper, glæder os til at sætte fokus på.

Audi x Jesper Buch p-husAudi x Jesper Buch p-hus
Jesper Buch PartnerskabetJesper Buch Partnerskabet
 
Kør godt hjem med Audi

Kør godt hjem med Audi

Gå på opdagelse i vores udvalg af fuldelektriske modeller og udforsk designet, teknologien samt den elektriske køreglæde.