Audis partnerskab med NorthSide > Livsstil > Audi
Audi Livsstil
Audis partnerskab med NorthSide

Audi x NorthSide

"NorthSide og Audi er på den samme rejse. Vi ønsker hver især at ændre udviklingen i en retning, hvor vi er førende i at mindske vores aftryk på klimaet", Jacob Thiesen, Head of Marketing, Audi Danmark.

Tekst: Audi Danmark - Billeder: Nina Korsbæk Læsetid: 6 min.


NorthSide Audi LoungeNorthSide Audi Lounge

Audi bringer elektrisk køreglæde til NorthSide

Musikfestivalen NorthSide gjorde sin debut i 2010 og har siden kæmpet sig op gennem hierarkiet af europæiske festivaler for at opnå status som "the place to be". Festivalen fejrer den urbane musik, diversitet, design, arkitektur, den skandinaviske følelse og er samtidig en ubetinget frontløber inden for bæredygtighed. Bæredygtig afvikling er lige så vigtig en ambition som musikken for NorthSide, og der lægges særlig vægt på at skabe rammer, der fremmer bæredygtighed.

Audi har indgået et samarbejde med NorthSide, hvor der tilbydes elektrisk mobilitet til kunstnere og VIP gæster under festivalen. Der er i alt 10 e-tron-modeller fra Audi, der kører rundt i forbindelse med NorthSide. Herudover kan festivalens VIP gæster tilbringe gode stunder i Audi lounge.


Partnerskabets baggrund

Til partnerskabets baggrund udtaler Jacob Thiesen, Head of Marketing, Audi Danmark: "NorthSide og Audi er på den samme rejse. Vi ønsker hver især at ændre udviklingen i en retning, hvor vi er førende i at mindske vores aftryk på klimaet. Inden for hvert vores felt har vi fremsat ambitiøse mål, og for Audi repræsenterer NorthSide en fantastisk platform ift. at komme i kontakt med en fælles mere klimabevidst målgruppe."

Martin Thim, Sustainability Manager, NorthSide supplerer: "Helt generelt vil jeg sige, at vi har brug for de rigtige partnere for at kunne komme i mål med vores bæredygtige målsætninger. Så et samarbejde med Audi, som hjælper os med en elektrisk bilpark og ikke mindst at kunne servicere vores artister og VIP-kunder under festivalen, er jo et fantastisk eksempel på hvordan et godt partnerskab kan se ud."

NorthSide Shuttle ServiceNorthSide Shuttle Service

Audi x Northside VIP

Foruden at Audi sørger for transporten af festivalens VIP-gæster og artister i vores luksuriøse elektriske biler, har vi i samarbejde med NorthSide skabt det eksklusive VIP-område, Audi Lounge. Dette særlige område er dedikeret til luksus, hygge og feststemning og byder på unikke vin-, øl- og cocktailbarer, som ikke findes andre steder på festivalpladsen. Der er også en kaffevogn, private toiletter, overdækkede siddepladser og en fantastisk udsigt direkte til hovedscenen.

Audi Lounge fordele

  • Gratis Audi Shuttle Service mellem Aarhus C og NorthSide
  • Direkte udsigt til hovedscenen
  • Overdækkende siddemiljøer
  • Mulighed for bordreservation
  • Eksklusiv vinbar
  • Eksklusiv cocktailbar
  • Baristakaffe
  • Egne toiletforhold
  • Live streaming af koncerter inde i det overdækkende siddeområde


NorthSideNorthSide
 
Audi RS e-tron GT

En fuldelektrisk gran turismo

Det skulpturelle design af Audi RS e-tron GT forener de dynamiske proportioner på en gran turismo med de umiskendelige karakteristika på en Audi RS-model.