Opladning af el- og hybridbiler | Clever | Læs mere her >
Opladning af din elbil i samarbejde med Clever

Clever | Opladning til e-tron

Opladning når og hvor det passer dig

Ubegrænset opladning fra Clever gør det let for dig at vælge en elbil eller plugin-hybrid, da opladning altid er lige ved hånden. På den måde sparer du tid i en travl hverdag og kan nyde den elektriske mobilitet og fulde frihed.

clever

Frihed til at køre og lade som du vil

Audi har valgt Clever som partner - derfor medfølger installationen af en Clever-ladeboks på privatadressen, som en naturlig del af din nye elbil fra Audi. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start. Hvis du vælger en plugin-hybridbil fra Audi, har du også mulighed for at få installeret en ladeboks fra Clever og dermed ubegrænset opladning til en fast månedlig pris.

clever

Opladning hjemme med Clever Unlimited

Få fuld power på køreglæden fra første kilometer med ubegrænset opladning til din Audi elbil. Ved køb af en ny elbil fra Audi får du nemlig installation af ladeboks med i prisen¹, når du samtidig bestiller Clever Unlimited. Clever Unlimited giver dig ubegrænset opladning dér, hvor det passer dig og fuld frihed i din nye bil.

Du får installeret en ladeboks fra Clever hjemme og ubegrænset opladning i al den tid, du har Clever Unlimited. Der er ubegrænset garanti på ladeboks og installation. Kræver installationen ekstra ydelser såsom grave- eller stilladsarbejde, er dette ikke inkluderet. Langt de fleste har mulighed for at få installeret en ladeboks fra Clever på deres privatadresse. Du kan læse mere om installationen på clever.dk/installation

Læs mere om opladning til Audi fra Clever
Amager Bakke

Opladning ude med Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network er til dig, der primært ønsker at lade på hele Clevers netværk og ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse – fx hvis du bor i lejlighed. Med Clever Unlimited Network får du ubegrænset opladning på hele Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris. Og med Clevers app kan du altid finde det nærmeste ladepunkt.

Se ladepunkter nær dig
Amager Bakke

Ubegrænset opladning hjemme og ude til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited:

  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Installation af ladeboks med ubegrænset garanti
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk
  • Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen
  • Fast månedlig pris for Clever Unlimited : Elbil: 749 kr./md. og Plugin-hybridbil: 369 kr./md.
Mere om Clever Unlimited
Amager Bakke

Ubegrænset opladning på Clevers netværk til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited Network

  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk
  • Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network: Elbil: 625 kr./md. og Plugin-hybrid: 245 kr./md.
Mere om Clever Unlimited Network

FAQ

Opladning – helt overordnet
Oplades e-tron med AC- eller DC-strøm?
Begge dele afhængigt af, hvilken type lader og ladeeffekt, der tilbydes. Hjemme på ladeboksen lader bilen med vekselstrøm (AC), hvor hurtigladere og lynladere lader med jævnstrøm (DC).
Hvilken stiktype har e-tron?
Ved opladning hjemme og AC-opladning ude er det Type 2. Ved hurtigopladning og lynopladning med DC-opladning, bruges stiktypen CCS.
Opladning hjemme
Hvilken ladeeffekt lader e-tron med hjemme på ladeboksen?
Når du lader e-tron på ladeboksen hjemme, sker det typisk med en ladeeffekt op til 11 kW (AC).
Hvor hurtigt bliver bilen opladet hjemme på ladeboksen?
Ladetiden hjemme afhænger i udgangspunktet af bilens evne til at lade. Audi e-tron med et 95 kWh-batteri er fuldt opladet på ca. 9 timer. Med en rækkevidde på 405 km vil du nok opleve, at du sjældent kommer hjem med tæt på 0% på batteriet.
Er der nogle tidspunkter, hvor det er bedre at lade bilen end andre?
Sæt bilen til at lade om natten, hvor der er overskydende strøm fra vedvarende energikilder, som vi producerer i Danmark. Samtidig er du sikker på, at du undgår overbelastning af din boligs installationer ved at udskyde opladningen til om natten. Så er bilen opladet og klar til dig om morgenen.
Hvorfor må jeg ikke lade e-tron i stikkontakten?
En normal stikkontakt er ikke bygget eller sikker til opladning gennem længere tid. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at du benytter en dedikeret installation med egen sikringsgruppe og fejlstrømsafbryder. Clever sørger for at du får lavet en sikker installation med en ladeboks, der kan klare de mange timers opladning af elbilen – så kan du trygt lade bilen i løbet af natten og vågne op til et fuldt batteri. Hver dag.
Opladning ude
Hvor meget kan jeg lade ude med Clever Unlimited?
Du har fri adgang til og ubegrænset opladning på hele Clevers netværk med dit abonnement fra Clever, som følger med bilen.
Hvor hurtigt bliver bilen opladet ved Clevers ladere?
Det afhænger af ladeeffekten på den lader, du vil benytte. Laderne i netværket tilbyder forskellige ladehastigheder – fra normalopladning til lynopladning – og du kan nemt lade bilen på dem alle. For eksempel kan ladere med normalopladning lade op til 22 kW på 4,5 timer og 11 kW på 8 timer. Ladere med hurtigopladning (50 kW) kan lade e-tron på ca. 80 min. Og ladere der tilbyder lynopladning (+100 kW), får e-tron opladet og klar på kun ca. 30 min. (0-80%).
Hvorhenne finder jeg laderne i Clevers ladenetværk?
Du finder laderne i byerne, ved virksomheder, indkøbscentre, trafikknudepunkter og langs motorvejene. Der er aldrig langt til den nærmeste lader, og du finder nemt den nærmeste lader når du er på farten i Clevers app, som kan hentes til iPhone og Android.
Hvad skal jeg bruge for at lade min bil på netværket?
Hurtigladerne og lynladerne har fastmonterede kabler. Skal du benytte normalladerne, skal du have et ladekabel med, da der typisk ikke er fastmonterede kabler på laderne.
Hvordan kan jeg lade e-tron i udlandet?
Med dit Clever Unlimited-abonnement, der følger med bilen, kan du frit lade på alle Clevers ladere – også de lynladere Clever opsætter med partnere i udlandet. Du kan også vælge en takst fra e-tron-opladningstjenesten og derigennem benytte dig af IONITY-ladestationer i hele Europa, hvor du betaler per forbrug.
1
Clever Unlimited-abonnementer med/uden installation af ladeboks udbydes af Clever A/S, Støberigade 14, 3. sal, 2450 København SV, uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. Installation af en Clever ladeboks forudsætter indgåelse af abonnementsaftale med bindingsperiode på 6 måneder for kunden. Clever A/S kan dog altid opsige aftalen med 3 måneders varsel. ’Mindsteprisen til elbiler fra Audi er 4.494 kr. med Clever Unlimited og 3.750 kr. med Clever Unlimited Network. Mindsteprisen til Audi plugin-hybridbil er 9.714 kr. med Clever Unlimited og 1.470 kr. med Clever Unlimited Network. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på kr. 49/md. Priserne gælder ved samtidigt køb af Audi el- eller plugin-hybridbil hos autoriserede Audi-forhandlere og gælder både for privat- og erhvervskunder, dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Den leverede ladeboks er Clevers ejendom og installeres af Clever på en valgfri privatadresse i Danmark. Kunden er erstatningsansvarlig for evt. skader, tyveri m.v. Kan installationen af ladeboksen ikke udføres uden ekstra ydelser, som beskrevet i afsnittet om ”Bestemmelser for installation af ladeudstyr” i Clevers salgs- og leverancevilkår, som findes på clever.dk/vilkaar, vil installationen medføre yderligere omkostninger for kunden. Kunden afholder omkostninger til nedtagning og returnering af ladeboks ved ophør af abonnementet. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, der er brugt til opladning gennem Clevers ladeboks. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. For privatkunder gælder der 14 dages fortrydelsesret fra endelig aftaleindgåelse. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers fulde vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkaar.