Opladning af el- og hybridbiler | Clever | Læs mere her >
Opladning af din elbil i samarbejde med Clever

Clever | Opladning til e-tron

Opladning når og hvor det passer dig

Ubegrænset opladning fra Clever gør det let for dig at vælge en elbil eller plugin-hybrid, da opladning altid er lige ved hånden. På den måde sparer du tid i en travl hverdag og kan nyde den elektriske mobilitet og fulde frihed.

clever

Frihed til at køre og lade som du vil

Sammen med Clever tilbyder Audi integrerede ladeløsninger til e-tron og plug-in hybridmodellerne. Med et Clever Unlimited-abonnement får du fuld frihed med ubegrænset opladning til en fast månedlig pris. Og med en Clever-ladeboks installeret hjemme kan du lade bilen, lige når det passer dig. Samtidig er du fri til at benytte ladenetværket, hvis du har brug for ny energi, når du er på farten. Det giver dig ubegrænset e-mobilitet og køreglæde i din e-tron eller plug-in hybrid fra Audi.

clever

Opladning hjemme med Clever Unlimited

Få fuld power på køreglæden fra første kilometer med ubegrænset opladning til din nye e-tron eller plugin-hybridbil fra Audi. Clever Unlimited giver dig ubegrænset opladning dér, hvor det passer dig og fuld frihed i din nye bil.

Ved køb af en ny elbil fra Audi får du nemlig installation af Clevers ladeboks med i prisen, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Så kan du lade ubegrænset både på ladeboksen hjemme og på Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris*.

Ved køb af ny plugin-hybridbil fra Audi kan du også bestille ubegrænset opladning både hjemme og ude til en fast månedlig pris med Clever Unlimited*. Installation af Clevers ladeboks hjemme er allerede en del af bilens pris. Fravælger du Clevers ladeløsninger til din Audi plugin-hybrid, eller har du kun brug for Clever Unlimited Network, reduceres plugin-hybridbilens pris med 7.500 kr*.

Læs mere om opladning til Audi fra Clever
Amager Bakke

Opladning ude med Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network er til dig, der primært ønsker at lade på hele Clevers netværk og ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse – fx hvis du bor i lejlighed. Med Clever Unlimited Network får du ubegrænset opladning på hele Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris. Og med Clevers app kan du altid finde det nærmeste ladepunkt.

Se ladepunkter nær dig
Amager Bakke

Ubegrænset opladning hjemme og ude til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited:

 • Ubegrænset opladning hjemme
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation af Clevers ladeboks
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen
 • Fast månedlig pris for Clever Unlimited* til elbil: 749 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 4.494 kr.
 • Fast månedlig pris for Clever Unlimited* til plugin-hybridbil: 369 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 9.714 kr.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Installation er inkl. i bilens pris. Værdi 7.500 kr. Plugin-hybridbilens pris reduceres med 7.500 kr. v/fravalg af Clever Unlimited/Clever Unlimited Network. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v / ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling

Mere om Clever Unlimited
Amager Bakke

Ubegrænset opladning på Clevers netværk til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited Network

 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network* til elbil: 625 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 3.750 kr.
 • Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network* til plugin-hybrid: 245 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.) 1.470 kr.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Vælges Clever Unlimited Network reduceres bilens pris med 7.500 kr., da installation af ladeboks ikke er en del af Clever Unlimited Network. Fravælges Clevers ladeløsninger helt, reduceres bilens pris med 7.500 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Mere om Clever Unlimited Network
Clever ladeboks

Installation af Clevers ladeboks og strømafregning

Når du har bestilt Clever Unlimited til bilen hos din forhandler, sørger Clever for installationen hjemme hos dig. Og da du betaler for ubegrænset opladning hver måned, betaler Clever naturligvis for den mængde strøm, du har brugt til opladning hjemme efter gældende tilbagebetalingssats. Det sker helt automatisk hvert kvartal. Læs mere om tilbagebetalingen på clever.dk/tilbagebetaling.

Læs mere om installationen

FAQ

Opladning – helt overordnet
Oplades e-tron med AC- eller DC-strøm?
Begge dele afhængigt af, hvilken type lader og ladeeffekt, der tilbydes. Hjemme på ladeboksen lader bilen med vekselstrøm (AC), hvor hurtigladere og lynladere lader med jævnstrøm (DC).
Hvilken stiktype har e-tron?
Ved opladning hjemme og AC-opladning ude er det Type 2. Ved hurtigopladning og lynopladning med DC-opladning, bruges stiktypen CCS.
Hvordan bestiller jeg Clever Unlimited eller Clever Unlimited Network?
Når du køber ny bil hos din Audi-forhandler bestiller du samtidig opladning fra Clever hos forhandleren. Forhandleren sørger for at lægge bestillingen hos Clever, som kontakter dig kort tid efter.
Opladning hjemme
Hvilken ladeeffekt lader e-tron med hjemme på ladeboksen?
Når du lader e-tron på ladeboksen hjemme, sker det typisk med en ladeeffekt op til 11 kW (AC).
Hvor hurtigt bliver bilen opladet hjemme på ladeboksen?
Ladetiden hjemme afhænger i udgangspunktet af bilens evne til at lade. Audi e-tron med et 95 kWh-batteri er fuldt opladet på ca. 9 timer. Med en rækkevidde på 405 km vil du nok opleve, at du sjældent kommer hjem med tæt på 0% på batteriet.
Er der nogle tidspunkter, hvor det er bedre at lade bilen end andre?
Sæt bilen til at lade om natten, hvor der er overskydende strøm fra vedvarende energikilder, som vi producerer i Danmark. Samtidig er du sikker på, at du undgår overbelastning af din boligs installationer ved at udskyde opladningen til om natten. Så er bilen opladet og klar til dig om morgenen.
Hvorfor må jeg ikke lade e-tron i stikkontakten?
En normal stikkontakt er ikke bygget eller sikker til opladning gennem længere tid. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at du benytter en dedikeret installation med egen sikringsgruppe og fejlstrømsafbryder. Clever sørger for at du får lavet en sikker installation med en ladeboks, der kan klare de mange timers opladning af elbilen – så kan du trygt lade bilen i løbet af natten og vågne op til et fuldt batteri. Hver dag.
Opladning ude
Hvor meget kan jeg lade ude med Clever Unlimited?
Du har fri adgang til og ubegrænset opladning på hele Clevers netværk med dit abonnement fra Clever.
Hvor hurtigt bliver bilen opladet ved Clevers ladere?
Det afhænger af ladeeffekten på den lader, du vil benytte. Laderne i netværket tilbyder forskellige ladehastigheder – fra normalopladning til lynopladning – og du kan nemt lade bilen på dem alle. For eksempel kan ladere med normalopladning lade op til 22 kW på 4,5 timer og 11 kW på 8 timer. Ladere med hurtigopladning (50 kW) kan lade e-tron på ca. 80 min. Og ladere der tilbyder lynopladning (+100 kW), får e-tron opladet og klar på kun ca. 30 min. (0-80%).
Hvorhenne finder jeg laderne i Clevers ladenetværk?
Du finder laderne i byerne, ved virksomheder, indkøbscentre, trafikknudepunkter og langs motorvejene. Der er aldrig langt til den nærmeste lader, og du finder nemt den nærmeste lader når du er på farten i Clevers app, som kan hentes til iPhone og Android.
Hvad skal jeg bruge for at lade min bil på netværket?
Hurtigladerne og lynladerne har fastmonterede kabler. Skal du benytte normalladerne, skal du have et ladekabel med, da der typisk ikke er fastmonterede kabler på laderne.
Hvordan kan jeg lade e-tron i udlandet?
Med dit abonnement fra Clever kan du frit lade på alle Clevers ladere – også de lynladere Clever opsætter med partnere i udlandet. Du kan også vælge en takst fra e-tron-opladningstjenesten og derigennem benytte dig af IONITY-ladestationer i hele Europa, hvor du betaler per forbrug.
1
Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Værdi af installation: 7.500 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: 749 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 4.494 kr. Inkl. lån og installation af ladeboks på privatadresse (DK), dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Unlimited Network: 625 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 3.750 kr.