Opladning af din el og hybrid bil i samarbejde med Clever > Ny bil fra Audi > Audi
Opladning af din elbil i samarbejde med Clever

Clever | Opladning til e-tron

Opladning når og hvor det passer dig

Ubegrænset opladning fra Clever gør det let for dig at vælge en elbil eller plugin-hybrid, da opladning altid er lige ved hånden. På den måde sparer du tid i en travl hverdag og kan nyde den elektriske mobilitet og fulde frihed.

Amager Bakke

Frihed til at køre og lade som du vil

Clever er fremtidens mobilitet i dag. En enkel og fleksibel løsning til en hverdag på farten, hvor strømmen til din bil altid er lige ved hånden. Med Clever er det aldrig et spørgsmål, om batteriet er halvt tomt eller halvt fyldt. For med en ladeboks hjemme kører du hver dag i møde med fornyet energi. Og med fri adgang til Danmarks stærkeste netværk af ladepunkter er du fri til at køre og lade, som du vil.

Audi har valgt Clever som partner - derfor medfølger installationen af en Clever ladeboks på hjemmeadressen, som en naturlig del af din nye elbil eller plugin-hybridbil fra Audi. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.¹

Amager Bakke

Opladning hjemme med Clever Unlimited

Du får installationen af en Clever ladeboks med i prisen som en helt naturlig del af din nye Audi.¹

Ved samtidig oprettelse af et Clever Unlimited abonnement, får du - for en fast månedelig pris - friheden til at køre og lade som du vil. Clever Unlimited giver dig ubegrænset opladning dér, hvor det passer dig og fuld frihed i din nye bil. Med Clever Unlimited kommer du godt fra start med din nye Audi og er klar til at starte hver dag med ny energi.

Mere om opladning fra Clever til din Audi
Amager Bakke

Opladning ude med Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network er til dig, der primært ønsker at lade på hele Clevers netværk og ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse – fx hvis du bor i lejlighed. Med Clever Unlimited Network får du ubegrænset opladning på hele Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris. Og med Clevers app kan du altid finde det nærmeste ladepunkt.

Se ladepunkter nær dig
Amager Bakke

Ubegrænset opladning hjemme og ude til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited:

  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Installation af ladeboks med ubegrænset garanti
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk
  • Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen
  • Fast månedlig pris for Clever Unlimited : Elbil: 749 kr./md. og Plugin-hybridbil: 369 kr./md.
Mere om Clever Unlimited
Amager Bakke

Ubegrænset opladning på Clevers netværk til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited Network

  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk
  • Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network: Elbil: 625 kr./md. og Plugin-hybrid: 245 kr./md.
Mere om Clever Unlimited Network

FAQ

Opladning – helt overordnet
Oplades e-tron med AC- eller DC-strøm?
Begge dele afhængigt af, hvilken type lader og ladeeffekt, der tilbydes. Hjemme på ladeboksen lader bilen med vekselstrøm (AC), hvor hurtigladere og lynladere lader med jævnstrøm (DC).
Hvilken stiktype har e-tron?
Ved opladning hjemme og AC-opladning ude er det Type 2. Ved hurtigopladning og lynopladning med DC-opladning, bruges stiktypen CCS.
Opladning hjemme
Hvilken ladeeffekt lader e-tron med hjemme på ladeboksen?
Når du lader e-tron på ladeboksen hjemme, sker det typisk med en ladeeffekt op til 11 kW (AC).
Hvor hurtigt bliver bilen opladet hjemme på ladeboksen?
Ladetiden hjemme afhænger i udgangspunktet af bilens evne til at lade. Audi e-tron med et 95 kWh-batteri er fuldt opladet på ca. 9 timer. Med en rækkevidde på 405 km vil du nok opleve, at du sjældent kommer hjem med tæt på 0% på batteriet.
Er der nogle tidspunkter, hvor det er bedre at lade bilen end andre?
Sæt bilen til at lade om natten, hvor der er overskydende strøm fra vedvarende energikilder, som vi producerer i Danmark. Samtidig er du sikker på, at du undgår overbelastning af din boligs installationer ved at udskyde opladningen til om natten. Så er bilen opladet og klar til dig om morgenen.
Hvorfor må jeg ikke lade e-tron i stikkontakten?
En normal stikkontakt er ikke bygget eller sikker til opladning gennem længere tid. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at du benytter en dedikeret installation med egen sikringsgruppe og fejlstrømsafbryder. Clever sørger for at du får lavet en sikker installation med en ladeboks, der kan klare de mange timers opladning af elbilen – så kan du trygt lade bilen i løbet af natten og vågne op til et fuldt batteri. Hver dag.
Opladning ude
Hvor meget kan jeg lade ude med Clever Unlimited?
Du har fri adgang til og ubegrænset opladning på hele Clevers netværk med dit abonnement fra Clever, som følger med bilen.
Hvor hurtigt bliver bilen opladet ved Clevers ladere?
Det afhænger af ladeeffekten på den lader, du vil benytte. Laderne i netværket tilbyder forskellige ladehastigheder – fra normalopladning til lynopladning – og du kan nemt lade bilen på dem alle. For eksempel kan ladere med normalopladning lade op til 22 kW på 4,5 timer og 11 kW på 8 timer. Ladere med hurtigopladning (50 kW) kan lade e-tron på ca. 80 min. Og ladere der tilbyder lynopladning (+100 kW), får e-tron opladet og klar på kun ca. 30 min. (0-80%).
Hvorhenne finder jeg laderne i Clevers ladenetværk?
Du finder laderne i byerne, ved virksomheder, indkøbscentre, trafikknudepunkter og langs motorvejene. Der er aldrig langt til den nærmeste lader, og du finder nemt den nærmeste lader når du er på farten i Clevers app, som kan hentes til iPhone og Android.
Hvad skal jeg bruge for at lade min bil på netværket?
Hurtigladerne og lynladerne har fastmonterede kabler. Skal du benytte normalladerne, skal du have et ladekabel med, da der typisk ikke er fastmonterede kabler på laderne.
Hvordan kan jeg lade e-tron i udlandet?
Med dit Clever Unlimited-abonnement, der følger med bilen, kan du frit lade på alle Clevers ladere – også de lynladere Clever opsætter med partnere i udlandet. Du kan også vælge en takst fra e-tron-opladningstjenesten og derigennem benytte dig af IONITY-ladestationer i hele Europa, hvor du betaler per forbrug.
1
Clever Unlimited-abonnementer med/uden installation af ladeboks udbydes af Clever A/S, Støberigade 14, 3. sal, 2450 København SV, uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. Installation af en Clever ladeboks forudsætter indgåelse af abonnementsaftale med bindingsperiode på 6 måneder for kunden. Clever A/S kan dog altid opsige aftalen med 3 måneders varsel. Mindsteprisen er kr. 4.494 med Clever Unlimited og med Clever Unlimited Network kr. 3.750. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på kr. 49/md. Priserne gælder ved samtidigt køb af Audi el- eller plugin-hybridbil hos autoriserede Audi-forhandlere og gælder både for privat- og erhvervskunder, dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Den leverede ladeboks er Clevers ejendom og installeres af Clever på en valgfri privatadresse i Danmark. Kunden er erstatningsansvarlig for evt. skader, tyveri m.v. Kan installationen af ladeboksen ikke udføres uden ekstra ydelser, som beskrevet i afsnittet om ”Bestemmelser for installation af ladeudstyr” i Clevers salgs- og leverancevilkår, som findes på clever.dk/vilkaar, vil installationen medføre yderligere omkostninger for kunden. Kunden afholder omkostninger til nedtagning og returnering af ladeboks ved ophør af abonnementet. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, der er brugt til opladning gennem Clevers ladeboks. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. For privatkunder gælder der 14 dages fortrydelsesret fra endelig aftaleindgåelse. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers fulde vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkaar.