Audis partnerskab med F.C. København > Livsstil > Audi
Audi Livsstil
Audis partnerskab med F.C. København

Audi x F.C. København

Audi og F.C. København har været partnere siden 2012 og med forlængelsen i 2022 og foreløbigt frem til 2024, har samarbejdet rundet 10-års jubilæum. Læs mere om partnerskabet herunder, bliv klogere på kommende samt tidligere aktiviteter og på de muligheder, du som FCK-fan har, når du har din Audi til service hos Audi Gladsaxe.

Tekst: Audi - Billeder: F.C. København Læsetid: 5 min.

FCKFCK

Partnerskabet

Audi og F.C. København har forlænget det gode samarbejde frem til 2024. Partnerskabet betyder, at Audi er Official Mobility Partner for klubben og at parterne sammen har øget fokus på elektrisk mobilitet, som er et nøgleord i en by som København og som derfor skal komme så mange af klubbens fans til gode som muligt.

Til partnerskabet udtaler Jacob Thiesen, Head of Marketing, Audi Danmark: "F.C. København er et godt match for Audi, og vi glæder os til sammen at styrke vores arbejde for øget elektrisk mobilitet i København, der i kraft af at være Danmarks hovedstad og største by er yderst betydningsfuld for mange mennesker og ikke mindst for Audi."

Audi x FCK forlænger samarbejdet

Audi og F.C. København forlænger samarbejdet

Audi og F.C. København forlænger partnerskabet, og det vil frem til udgangen af 2024 fortsat være Audi, der er Official Mobility Partner for F.C. København. Partnerskabet kommer dermed til at have strakt sig over mere end 10 år, siden den første aftale blev lavet tilbage i 2012.

Til forlængelsen af partnerskabet udtaler Jacob Thiesen, Head of Marketing hos Audi, ”Vi er yderst tilfredse med at kunne annoncere dette fornyede partnerskab med F.C. København. F.C. København er et godt match for Audi, og vi glæder os til sammen at styrke vores arbejde for øget fokus på elektrisk mobilitet i København, der i kraft af at være Danmarks hovedstad og største by er yderst betydningsfuld for mange mennesker og ikke mindst for Audi".


Audi x FCK Tidligere OplevelserAudi x FCK Tidligere Oplevelser

Tidligere oplevelser med FCK

Partnerskabet med FCK har hidtil gjort det muligt for heldige FCK-fans at overvære F.C. Københavns hjemmekampe fra Audi Executive Club og The Terrace 1992 i Parken, lånt en elektrisk Audi i en længere tidsperiode, vundet FCK merchandise, og kommet med på eksklusive udebaneture, når F.C. København har gæstet en række stadioner i Danmark.

Vi har f.eks. tidligere sendt to personer afsted på en fodboldrejse med overnatning til Sevillas hjemmebane, da F.C. København mødte Sevilla til gruppespillet i Champions League.


Tak til jer der henter

Tak til jer der henter

Kamp efter kamp gør de deres til at holde tempoet oppe inde på banen: Boldhenterne. Normalt får de ikke meget opmærksomhed, men i samarbejde med F.C. København har vi gjort en undtagelse og hyldet FCK’s trofaste team af bolddrenge og -piger. Det synes vi, de fortjener.

Se mere i videoen ovenfor.


 
Bliv klogere på Audi

Bliv klogere på Audi

Gå på opdagelse i vores udvalg af fuldelektriske modeller og udforsk designet, teknologien samt den elektriske køreglæde.