Audi Q4 e-tron priser og modeller | SUV elbil | Se her >
Audi Q4 e-tron set fra siden

Q4 e-tron

Rækkevidde op til

531

km

Batterikapacitet (netto) op til

77

kWh

Maks. DC-opladning op til

175

kW

 • audi-q4-progress-45-e-tron_.jpg
  Audi Q4 Progress 45 e-tron

  Batterikapacitet i kWh: 82 (brutto), 77 (netto)
  Maksimal ydelse i kW: 210
  Maksimalt drejningsmoment i Nm: 545
  Tophastighed i km/t: 180
  Acceleration 0-100 km/t i sek.: 6,7
  Egenvægt i kg: 2.145
  Tilladt anhængervægt i kg: 1.000

  Elektrisk rækkevidde (WLTP): op til 531 km
  Energiforbrug i kWh/100 km (WLTP): 16,7

  Opladningskapacitet AC: op til 11 kW
  Opladningskapacitet DC: op til 135 kW
  Opladningsvarighed med 11 kW (0-100 %): ca. 8 timer
  Opladningsvarighed med 135 kW (10-80 %): ca. 28 min.

 • audi-q4-progress-45-e-tron-quattro_.jpg
  Audi Q4 Progress 45 e-tron quattro

  Batterikapacitet i kWh: 82 (brutto), 77 (netto)
  Maksimal ydelse i kW: 210
  Maksimalt drejningsmoment i Nm: 134 for, 545 bag
  Tophastighed i km/t: 180
  Acceleration 0-100 km/t i sek.: 6,6
  Egenvægt i kg: 2.235
  Tilladt anhængervægt i kg: 1.200

  Elektrisk rækkevidde (WLTP): op til 513 km
  Energiforbrug i kWh/100 km (WLTP): 17,1

  Opladningskapacitet AC: op til 11 kW
  Opladningskapacitet DC: op til 175 kW
  Opladningsvarighed med 11 kW (0-100 %): ca. 8 timer
  Opladningsvarighed med 175 kW (10-80 %): ca. 28 min.

 • audi-q4-progress-55-e-tron-quattro_.jpg
  Audi Q4 Progress 55 e-tron quattro

  Batterikapacitet i kWh: 82 (brutto), 77 (netto)
  Maksimal ydelse i kW: 250
  Maksimalt drejningsmoment i Nm: 123 for, 545 bag
  Tophastighed i km/t: 180
  Acceleration 0-100 km/t i sek.: 5,4
  Egenvægt i kg: 2.235
  Tilladt anhængervægt i kg: 1.200

  Elektrisk rækkevidde (WLTP): op til 513 km
  Energiforbrug i kWh/100 km (WLTP): 17,1

  Opladningskapacitet AC: op til 11 kW
  Opladningskapacitet DC: op til 175 kW
  Opladningsvarighed med 11 kW (0-100 %): ca. 8 timer
  Opladningsvarighed med 175 kW (10-80 %): ca. 28 min.

Åbner dit sind. Udvider din horisont

Maks. ydelse op til

250

kW

Acceleration (0–100 km/t) ned til

5,4

sek.

Rækkevidde (WLTP) op til

531

km

Energi til 130 km oplades på ca.

10

min.

Batteri oplades fra 5% til 80% på ca.

28

min.

Opladepunkter, mere end

400.000

i Europa

Dynamic driving shot Audi Q4 e-tron
 

myAudi App
Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Note: Billedet er fra en Audi A6 Avant. Baggrundsbillede i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Ofte stillede spørgsmål
Hvor hurtigt kan Audi Q4 e-tron lades op?
Batteriet kan oplades med maksimalt 175 kW afhængig af valgt model. Det betyder, at batteriet i Audi Q4 e-tron kan lades op til 80 % på kun 28 minutter, såfremt der lades med 175 kW.
Hvad er målene på Audi Q4 e-tron?
Læs mere om alle dimensioner på Audi Q4 e-tron i toppen af siden.
Hvad yder Audi Q4 e-tron?
Udbuddet af drivlinjer til de to kompakte elektriske modeller omfatter en batteristørrelse og tre drivlinjevarianter. Batteriet i Q4 e-tron modellerne har en kapacitet på 77 kWh (82 kWh brutto). Højvoltsbatteriet er placeret mellem akslerne og bidrager dermed til et lavt tyngdepunkt og en afbalanceret vægtfordeling.

Q4 40 e-tron trækker på bagakslen med en ydelse på henholdsvis 210 kW. Topmotoriseringen i Q4 55 e-tron quattro byder på to elmotorer til det elektriske quattro-firehjulstræk. De har en samlet maksimal ydelse på 250 kW, hvilket rækker til at klare spurten fra 0-100 km/t på 5,4 sek. og en tophastighed, som er elektronisk begrænset til 180 km/t. Af hensyn til effektiviteten aktiveres motoren på forakslen kun, når der er behov for høj ydelse eller bedre vejgreb.
Hvor kan jeg se tekniske data på de forskellige varianter?
I konfiguratoren kan du altid kigge under ”motorer” og klikke på logoet med et lille ’i’ og vælge ”vis alle informationer”. Her kan du finde information om den elektriske drivlinie, præstationer, anhængervægte mv.
Hvad er rækkevidden i Audi Q4 e-tron?
Rækkevidden er på op til 531 km (WLTP), afhængig af valgte model og udstyr bestilt. Husk elementer som større hjul mv. kan påvirke din rækkevidde. Vi anbefaler du bygger din Q4 e-tron i konfiguratoren og klikker på ”Se din Q4 e-tron” hvorefter WLTP rækkevidden på den specifikke bil vises.
Hvor meget plads er der i bagagerummet?
Bagagerummet overgår de sædvanlige mål i den kompakte klasse med en størrelse som i mellemklassen. Audi Q4 e-tron har en baggagerumsvolumen på 520 l med sæderne oppe og 1490 l, når sæderne er lagt ned, mens der i Sportback er en bagagerumsvolumen på mellem 535 og 1.460 l. Grunden til Sportback er en anelse større under baggagerumsdækkenet skyldes lidt større dybde, mens maks-målet er større på SUV’en pga. hældningen af taglinien.
Hvad er cW-værdierne?
cW-værdierne ligger på 0,26 for Audi Q4 Sportback e-tron og 0,28 for Audi Q4 e-tron SUV.
Kan Audi Q4 e-tron fås med anhængertræk?
Ja, det kan den. Audi Q4 e-tron kan trække op til 1200 kg (mulighed for opvejning til 1400 kg) såfremt du vælger quattro-versionerne. Vælger du en baghjulstrukken udgave må den trække op til 1000 kg (mulighed for opvejning til 1200 kg).
Fås Audi Q4 e-tron med varmepumpe?
Ja, det er standard på bilen. Varmepumpen giver en energieffektiv opvarmning af kabinen og derved bruger batteriet mindre strøm. Varmepumpen anvender restvarmen fra højvoltskomponenterne og den omgivende luft til at klimatisere kabinen. Dermed bidrager den især på længere strækninger markant til en forøgelse af effektiviteten.
Hvilken platform er Audi Q4 e-tron bygget på?
Audi Q4 e-tron er bygget på den nye modulopbyggede elektrificeringsplatform (MEB), der er blevet udviklet målrettet og udelukkende til eldrevne biler. Det vil sige at aksler, drivlinjer, akselafstande og samspillet mellem alle komponenter udelukkende er udvalgt og tilpasset til elektrisk mobilitet.
Kommer der flere elbiler fra Audi?
Det gør der. Audi har et mål om at lancere 20 rent eldrevne modeller frem til 2025.
Audi Q4 e-tron Sportback set fra siden

Audi Q4 Sportback e-tron

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Den maksimale ydelse er fastlagt i henhold til UN GTR.21; op til 25 kW af ydelsen kan tilskrives overboost-funktionen, som kan udnyttes i maksimalt 30 sek. Den tilgængelige ydelse i individuelle kørselssituationer afhænger af variable faktorer som fx udetemperaturen og højvoltsbatteriets opladning/temperatur/tilstand/fysiske alder.

For at kunne udnytte den maksimale ydelse (overboost) er det især påkrævet, at højvoltsbatteriet har en temperatur på mellem 23 og 50° C, og at batteriopladningen er > 88 %.

Især afvigelser fra de ovennævnte parametre kan føre til, at ydelsen er reduceret, eller at overboost-funktionen slet ikke er tilgængelig.

Batteriets temperatur kan i nogen grad påvirkes indirekte via det ekstra klimaanlæg, og opladningsniveauet og andre parametre kan indstilles i bilen. Den aktuelt tilgængelige ydelse vises i bilens powermeter.

For at opretholde højvoltsbatteriets anvendelige kapacitet i så stor udstrækning som muligt anbefales det, at du indstiller et opladningsmål på 80 % for den daglige anvendelse af batteriet (kan indstilles til 100 % fx før lange køreture).
3
Anvendelsen af head-up-displayet begrænses, hvis man bærer solbriller med polariserende brilleglas.
4
På www.audi.dk/connect og hos din Audi forhandler kan du få flere informationer om Audi connect.
5
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om kompatible industristikdåser.
6
Audi charging tilbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, D-10178 Berlin Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter udvikler sig hele tiden. Audi charging kan kun anvendes til elektrificerede modeller fra Audi (kræver et stelnummer). Adgang over hele Europa: Audi charging vil være tilgængeligt i følgende lande fra den 01.01.2023 (i henhold til informationerne fra den 01.01.2023): Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Antallet af tilbudte ladestationer udvikler sig hele tiden, men varierer fra land til land og afhænger af udviklingsniveauet for den tilgængelige infrastruktur. Man har ikke krav på at kunne tilgå alle ladepunkter i et land. AUDI AG kan ikke garantere for funktionen, tilgængeligheden, opladningskapaciteten eller andre former for egenskaber ved opladningsinfrastrukturen. Information om placeringen af de tilgængelige ladestationer opdateres jævnligt, men man kan ikke gøre krav på fuldstændighed. Autentificering via myAudi-appen (QR-kode på ladestationen) kræver en aktiv radio- og internetforbindelse. Det er ikke alle autentificeringsmetoder, der er tilgængelige ved alle ladepunkter. Priserne i de enkelte europæiske lande er ensartede, men de kan afvige fra priserne i Tyskland.
7
Glanspolerede, polerede eller delvis polerede letmetalfælge må ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke en tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive varigt beskadiget af vejsalt eller lignende.
8
Et tilbud fra Audi Sport GmbH.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation
**Clever One: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. installation Energitillæg: Hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den månedlige tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet, du lader. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
***Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 11.197 kr.