SUV Elbil - Fuldelektriske Audi SUV elbiler - Se dem her >
Audi SUV elbil

SUV elbil

Skal din næste SUV være fuld elektrisk? Her kan du se og læse mere om de forskellige Audi SUV elbiler. En fuldelektrisk SUV fra Audi er din trofaste ledsager både ved bykørsel og på landevejene.

Fælles for alle Audi SUV elbiler er, at de både kan oplades derhjemme og på farten. Uanset om du ønsker at hjemme via en ladeboks eller på en ladestation, er du godt kørende med en e-tron fra Audi.

Audi Q8 e-tron

Audi e-tron har levet op til sin førerposition som rent elektrisk bil. Derfor er det nu det rette tidspunkt til også at optage modellens navn i rækken af Audi modeller – som Audi Q8 e-tron. Takket være større batterikapacitet og højere ladeeffekt kan Audi Q8 55 e-tron quattro nu eksempelvis køre op til 582 km på en batteriopladning.

Audi e-tron quattro

Hvilken Audi Q8 e-tron SUV elbil er den rigtige for dig?

 • Audi_Q8_e_tron_prestige_1920x1080.jpg
  Audi Q8 e-tron

  Få fuldelektrisk køreglæde med en Audi Q8 e-tron. Den er ikke kun sportslig, men også særdeles anvendelig i hverdagen.

  Oplev Audi Q8 e-tron
 • Audi_Q8_SB_e_tron_prestige_1920x1080.jpg
  Audi Q8 e-tron Sportback

  Audi Q8 e-tron Sportback kombinerer rendyrkede emotioner med et sanseligt coupédesign.

  Oplev Audi Q8 e-tron Sportback

Audi Q4 e-tron

Den nye Audi Q4 e-tron er en ægte allrounder og perfekt som familie- eller firmabil. Modellen er udstyret med gode opbevaringsmuligheder, og bagagerummet rummer hele 520 liters bagage. Med bagsæderne klappede sammen, øges bagagerummet helt op til 1.490 liter.

Audi Q4 e-tron

Hvilken Audi Q4 e-tron SUV elbil er den rigtige for dig?

 • audi-q4-etron.jpg
  Audi Q4 e-tron

  Funktionel sportslighed med et progressivt interiør. Audi Q4 e-tron er præget af moderne teknologi og funktionalitet i særklasse.

  Oplev Audi Q4 e-tron
 • audi-q4-sportback-etron.jpg
  Audi Q4 Sportback e-tron

  Adræt sportslighed i et moderne design. Audi Q4 Sportback e-tron fusionerer sportsliged og komfor fra et helt nyt perspektiv.

  Oplev Audi Q4 Sportback e-tron
Audi SUV elbiler

Audi SUV elbiler til salg og leasing

Audi SUV-serien er kontrueret med luksuriøse bekvemmeligheder og banebrydende teknologi. Modellerne fås også med det legendariske quattro-firehjulstræk for bedre vejgreb og øget kørekomfort.

Hos Audi kan du købe nyt, brugt eller lease din næste SUV elbil. Herunder kan du finde flere informationer om modeller til omgående levering, samt lager- og leasingmodeller.

Hvis du vælger en Audi Approved :plus SUV elbil, er du garanteret en brugt Audi SUV i topklasse og Audi Vejhjælp med dækning i hele Europa.

Se udvalget af brugte biler
Ofte stillede spørgsmål - Audi SUV elbil
Hvilke SUV elbiler har Audi?
De fuldelektriske SUV modeller består af Audi Q8 e-tron og Audi Q4 e-tron. Audi SUV modeller kan også fås som både plug-in hybrid (Audi Q3 TFSI e, Q5 TFSI e, Q7 TFSI e og Q8 TFSI e) og med konventionelle forbrændingsmotorer (Audi Q3, Q5, Q7, SQ7, Q8, SQ8 og RS Q8).
Hvilken Audi SUV elbil har størst bagagerum?
Audi Q8 e-tron SUV har pt. det største bagagerum med en bagagerumsvolumen på hele 569 liter og med bagsæderne klappet ned er det på 1.637 liter.