SUV Elbil - Fuldelektriske Audi SUV elbiler - Se dem her >
Audi SUV elbil

SUV elbil

Skal din næste SUV være fuld elektrisk? Her kan du se og læse mere om de forskellige Audi SUV elbiler. En fuldelektrisk SUV fra Audi er din trofaste ledsager både ved bykørsel og på landevejene.

Fælles for alle Audi SUV elbiler er, at de både kan oplades derhjemme og på farten. Uanset om du ønsker at hjemme via en ladeboks eller på en ladestation, er du godt kørende med en e-tron fra Audi.

Audi e-tron

Vores første fuldelektriske SUV var ikke bare sportslig, men også anvendelig i hverdagen og skabt i et futuristisk design. Audi e-tron er udstyret med to elmoterer, som sammen med det elektriske quattro firehjulstræk sørger for en imponerende præstation og fremragende køreegenskaber.

Audi e-tron quattro

Hvilken Audi e-tron SUV elbil er den rigtige for dig?

 • audi-etron-quattro.png
  Audi e-tron

  Få fuldelektrisk køreglæde med en Audi e-tron. Den er ikke kun sportslig, men også særdeles anvendelig i hverdagen.

  Oplev Audi e-tron
 • audi-etron-sportback-quattro.jpg
  Audi e-tron Sportback

  Den første rent eldrevne Sportback fra Audi. Audi e-tron Sportback kombinerer rendyrkede emotioner med et sanseligt coupédesign.

  Oplev Audi e-tron Sportback
 • audi-etron-s-quattro.jpg
  Audi e-tron S

  Fuldelektrisk og hurtig. Audi e-tron S kombinerer lang rækkevidde med ekstremt hurtigt reagerende acceleration og kræfter.

  Oplev Audi e-tron S
 • audi-etron-s-sportback-quattro.jpg
  Audi e-tron S Sportback

  Sportslig og elegant. Audi e-tron S Sportback kombinerer fremragende køreegenskaber med lang rækkevidde og maksimal køreglæde.

  Oplev Audi e-tron S Sportback

Audi Q4 e-tron

Den nye Audi Q4 e-tron er en ægte allrounder og perfekt som familie- eller firmabil. Modellen er udstyret med gode opbevaringsmuligheder, og bagagerummet rummer hele 520 liters bagage. Med bagsæderne klappede sammen, øges bagagerummet helt op til 1.490 liter.

Audi Q4 e-tron

Hvilken Audi Q4 e-tron SUV elbil er den rigtige for dig?

 • audi-q4-etron.jpg
  Audi Q4 e-tron

  Funktionel sportslighed med et progressivt interiør. Audi Q4 e-tron er præget af moderne teknologi og funktionalitet i særklasse.

  Oplev Audi Q4 e-tron
 • audi-q4-sportback-etron.jpg
  Audi Q4 Sportback e-tron

  Adræt sportslighed i et moderne design. Audi Q4 Sportback e-tron fusionerer sportsliged og komfor fra et helt nyt perspektiv.

  Oplev Audi Q4 Sportback e-tron
Audi SUV elbiler

Audi SUV elbiler til salg og leasing

Audi SUV-serien er kontrueret med luksuriøse bekvemmeligheder og banebrydende teknologi. Modellerne fås også med det legendariske quattro-firehjulstræk for bedre vejgreb og øget kørekomfort.

Hos Audi kan du købe nyt, brugt eller lease din næste SUV elbil. Herunder kan du finde flere informationer om modeller til omgående levering, samt lager- og leasingmodeller.

Hvis du vælger en Audi Approved :plus SUV elbil, er du garanteret en brugt Audi SUV i topklasse og Audi Vejhjælp med dækning i hele Europa.

Ofte stillede spørgsmål - Audi SUV elbil
Hvilke SUV elbiler har Audi?
De fuldelektriske SUV modeller består af Audi e-tron og Audi Q4 e-tron. Audi SUV modeller kan også fås som både plug-in hybrid (Audi Q3 TFSI e, Q5 TFSI e, Q7 TFSI e og Q8 TFSI e) og med konventionelle forbrændingsmotorer (Audi Q3, Q5, Q7, SQ7, Q8, SQ8 og RS Q8).
Hvilken Audi SUV elbil har størst bagagerum?
Audi e-tron SUV har pt. det største bagagerum med en bagagerumsvolumen på hele 660 liter og med bagsæderne klappet ned er det på 1.725 liter.