Fordele ved elbiler | Rækkevidde og opladning | Læs mere >
Audi e-tron

Elbiler er fremtiden – og nutiden

Hos Audi tror vi på, at fremtiden bliver endnu mere elektrisk, og derfor har vi allerede taget hul på den med vores fuldelektriske SUV Audi e-tron. Nedenfor kan du læse fire gode grunde til at vælge en elbil. Du er altid velkommen til at kontakte din nærmeste Audi-forhandler, hvis du har spørgsmål til elbilen.

1. grund

Imponerende rækkevidder

Vælger du el, vælger du også lydløs og sporty kørsel. Derudover giver el-biler dig muligheden for at accelerere lynhurtigt og køre imponerende rækkevidder. For eksempel har vores Audi e—tron en rækkevidde på mere end 400 km.

Læs mere om Audi e-tron rækkevidde
2. grund

Lad op, mens du kører

Du behøver ikke at holde stille for at lade din elbil op. Faktisk kan du oplade under kørsel ved regenerering af bremseenergi, når du kører ned af bakke, når bilen motorbremser, eller når du løfter foden fra speederen.

1. grund

Opladning

Med en ladeboks fra Clever installeret hjemme, er det nemt altid at starte med et fuldt opladet batteri. Sæt bilen til opladning natten over, og du kan starte dagen med ny energi. Du kan også bruge offentlige ladestandere, når du skal lade ude, og er på farten – og lynladestationerne, når det skal gå rigtig hurtigt. Vi samarbejder med Clever om at levere gennemtænkte ladeløsninger til din el- eller plugin-hybridbil.

Læs mere om opladningsmulighederne
1. grund

En investering i fremtiden

Når du køre elbil investerer du både i fremtiden og sparer penge på samme tid. Du kan fx spare penge ved at tanke strøm udenfor spidsbelastningsperioderne og ved at vælge de strømbesparende køreprofiler. Hvad angår vedligeholdelsen er mange sliddele afskaffet, og du behøver heller ikke skifte olie.