Audi Service | Få et overblik over Audis serviceydelser her >

Audi Service. Altid opdateret

Selvom du er blandt verdens bedste bag et rat, kan du ikke vide alt om din Audi. Det er der til gengæld andre, der gør: Vores teknikere. De er bl.a. eksperter i din bils software, som er en vigtig del af det, der gør din Audi til… en Audi. Det er teknikerne, der opdaterer den software, som er helt afgørende for både din sikkerhed og for bilens præstationer.

Vores teknikere er ligeledes opdateret med den nyeste Audi-viden – også om vores el- og hybridbiler. Benytter du en autoriseret Audi Servicepartner, sikrer du, at din Audi bliver ved med at være en Audi.

Audi service - 10 gode grunde

10 gode grunde til at vælge autoriseret service

Med et autoriseret Audi service holder du din Audi godt kørende. En servicebog med Audi-signeringer siger nemlig mere end blot et stempel på et stykke papir. Signeringen betyder, at du tager din Audi lige så seriøst som vi gør. Via linket kan du læse en række gode grunde til at bruge en autoriseret Audi Servicepartner.

Se fordelene
Q4 software opdatering

Softwareopdatering til Q4 e-tron

AUDI AG er nu klar med den softwareopdatering til eksisterende Audi Q4 e-tron biler, som vi tidligere har meldt ud om. Årsagen til, at opdateringen først er klar nu, er, at AUDI AG har brugt længere tid end forventet på at teste og kvalitetssikre softwaren, inden opdateringen rulles ud.

Læs mere
Book tid til service

Landsdækkende værkstedsnetværk

Hos Audi har vi et landsdækkende værkstedsnetværk. Det betyder, at du aldrig er langt fra Audi uddannede teknikere, der forstår lige præcis din bil. Find dit lokale værksted her, enten det der er tættest på dig, eller det med kortest ventetid - afhængigt af dit behov.

Find Audi Servicepartner
 • audi-investeringspleje-service-teaser.jpg
  Investeringspleje / 5+

  Til dig med en Audi der er fyldt 5 år, tilbyder vi Audi Service 5+, som er et særligt tilbud på servicering af din bil. Læs mere om tilbuddet og book tid her.

  Læs mere og book tid
 • audi-service-hjulskifte-teaser.jpg
  Tid til hjulskifte?

  Hør nærmere om hjulskift, sikkerhed og priser hos din autoriserede Audi Servicepartner.

  Læs mere
 • audi-service-serviceabonnementer-teaser.jpg
  Audi serviceabonnement

  Vi er alle forskellige og det er brugen af vores biler også. Derfor tilbyder Audi forskellige former for serviceabonnementer til netop din Audi. Uagtet om du er ved at købe en helt ny Audi, eller om din Audi allerede har kørt i et par år, så har vi et abonnement, der passer til din situation.

  Læs mere og se priser
Audi Service Cam

Audi Service Cam

Følg med på værkstedet med Audi Service Cam. Hos Audi ønsker vi, at du skal føle dig tryg, når din bil er til service hos os ved at give dig en individuel og gennemsigtig oplevelse, der gør det nemt og bekvemt, når vi tager os af din Audi. Med Audi Service Cam får du detaljeret viden om, hvorfor og hvilken service din Audi trænger til. Når du har afleveret din bil, optager vores mekanikere en video af de dele på bilen, som trænger til service og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt at udføre arbejdet. Du får pr. SMS eller mail tilsendt et link til denne videosekvens, så du får besked, uanset om du er på farten, sidder derhjemme eller er på arbejde. Med Audi Service Cam er det næsten ligesom at være på værkstedet selv.

Book tid
 • audi-service-originale-reservedele-teaser.jpg
  Audi originale reservedele

  Originale Audi-reservedele er pålidelige komponenter i solide og slidstærke materialer - specialfremstillet til at opretholde kvaliteten og driftssikkerheden af din Audi.

  Læs mere
 • Audi-Original-Zubehoer-Dachbox-1920x1080.jpg
  Audi Original Tilbehør

  Se det store udvalg af original tilbehør til din Audi.

  Se udvalget
 • audi-fantomtest-stagebanner-2.jpg
  Værkstedstest

  Der stilles høje krav til Audi værkstedernes tekniske kundskaber og færdigheder og dem måler vi jævnligt. Målemetoden er en såkaldt Værkstedstest. Tilmeld din Audi her.

  Læs mere og tilmeld dig
Book tid til service

Book tid til service

Bestil tid hos et autoriseret Audi værksted i nærheden af dig og giv din Audi den bedste behandling. Vores specialudannede mekanikere bruger moderne, specialbygget værktøj og 100% originale reservedele.

Book tid
 • 1920x1080_myaudi-app-overview.jpg
  myAudi

  Bliv klogere på hvordan myAudi giver dig mere værdi ved service og på vejen.

  Læs mere
 • audi-mitaudi-teaser.jpg
  mitAudi

  Læs mere om funktionerne i mitAudi og hvordan du får information om din bil på din smartphone.

  Læs mere
 • audi-fod-1920x1080_Header.jpg
  Functions on Demand

  Functions on Demand giver dig mulighed for at reagere fleksibelt på skiftende behov ved at tilføje ekstra funktioner til din bil.

  Læs mere
Audi Vejhjælp

Audi Vejhjælp

Hvis din Audi bliver ramt af driftstop eller anden teknisk skade, der hindrer, at bilen kan køre videre ved egen hjælp, kan Audi Vejhjælp benyttes.

Læs mere
 • audi-service-garanti-teaser.jpg
  Audi garanti

  Alle nye Audi modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader samt 12 års garanti mod indefra kommende gennemtæring af karrosseriet.

  Læs mere
 • 1920X1080_financing_people_reading (1).jpg
  Returnering og genanvendelse

  Læs mere om returnering af udtjente biler, batterier og elektronik.

  Læs mere
 • 1920x1080_Diesel_V2.jpeg
  Kundeinformation om dieselsagen

  Læs mere om sagen og de berørte modeller.

  Læs mere