Audi Services | Få et overblik over Audis serviceydelser her >

Audi Service

 • 1920x600_ASER_P_161068.jpg
1920x600_ASER_P_161068.jpg

Audi service - du og din Audi er i sikre hænder

Alle Audi-værksteder arbejder efter avancerede, fabriksafprøvede retningslinier. Dertil hører også serviceanvisninger, der sikrer, at det nødvendige arbejde udføres på det rette tidspunkt for at opretholde din bils trafik- og driftssikkerhed samt værdi.

 • 16-5_A1913821_large.jpg
  Information om Covid-19

  Salgsafdelingerne er lukket frem, men vi har udvidede åbningstider telefonisk/online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag 7-21, fredag 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025. Det er også muligt at aftale en virtuel fremvisning af en bil – ny som brugt. Derudover kan vi nu tilbyde en fysisk prøvetur på din hjemmeadresse, dit arbejde eller en anden lokation, der måtte passe dig. Vi sikrer at prøveturen sker med respekt for de gældende corona restriktioner.

  Vores værksted holder åbent som normalt. Vi efterlever selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. Covid-19 og udviser ekstra opmærksomhed.

  Læs mere om vores tiltag
 • audi-service-book-tid.png
  Book tid til service

  Bestil tid hos et autoriseret Audi værksted i nærheden af dig og giv din Audi den bedste behandling. Vores specialudannede mekanikere bruger moderne, specialbygget værktøj og 100% originale reservedele.

  Book tid
 • audi-investeringspleje_320x160.png
  Investeringspleje

  Til dig med en Audi der er fyldt 5 år, har vi et særligt tilbud på servicering af din bil. Læs mere om tilbuddet og book tid her.

  Læs mere og book tid
 • audi-service-abonnement.png
  Audi serviceabonnement

  Vi er alle forskellige og det er brugen af vores biler også. Derfor tilbyder Audi forskellige former for serviceabonnementer til netop din Audi. Uagtet om du er ved at købe en helt ny Audi, eller om din Audi allerede har kørt i et par år, så har vi et abonnement, der passer til din situation.

  Se priser
 • audi-service-hjulskifte.png
  Tid til hjulskifte?

  Hør nærmere om hjulskift, sikkerhed og priser hos din autoriserede Audi Servicepartner.

  Læs mere
 • audi-service-originale-reservedele.png
  Audi originale reservedele

  Originale Audi-reservedele er pålidelige komponenter i solide og slidstærke materialer - specialfremstillet til at opretholde kvaliteten og driftssikkerheden af din Audi.

  Læs mere
 • audi-service-fantomtest.png
  Fantomtest

  Der stilles høje krav til Audi værkstedernes tekniske kundskaber og færdigheder og dem måler vi jævnligt. Målemetoden er en såkaldt værkstedstest (fantomtest). Deltag i vores fantomtest.

  Læs mere og tilmeld dig
 • audi-service-vej-hjaelp.png
  Audi vejhjælp

  Hvis din Audi bliver ramt af driftstop eller anden teknisk skade, der hindrer, at bilen kan køre videre ved egen hjælp, kan Audi Vejhjælp benyttes.

  Læs mere
 • audi-service-garanti.png
  Audi garanti

  Alle nye Audi modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader samt 12 års garanti mod indefra kommende gennemtæring af karrosseriet.

  Læs mere
 • audi-service-erwin.png
  Information til værksteder

  erWin, AUDI AG’s elektroniske reparations- og værkstedsoplysninger, hjælper uafhængige værksteder, flådeejere og privatpersoner med at reparere og vedligeholde Audi-køretøjer.

  Læs mere