Det skulpturelle design af Audi RS e-tron GT forener de dynamiske proportioner på en gran turismo med de umiskendelige karakteristika på en Audi RS-model.
Future is an attitude. Den schweiziske 3-stjernede Michelin-kok Andreas Caminada definerer, hvorfor det gode liv er meget mere end en eksklusiv menu.
Andreas Caminada er en 3-stjernet Michelin-kok, som hele tiden har holdt fast i sit hjemland Schweiz. Da han er født og opvokset i Graubünden, har han valgt at skabe sit sted til det gode liv der.
Andreas Caminada er en 3-stjernet Michelin-kok, som hele tiden har holdt fast i sit hjemland Schweiz. Da han er født og opvokset i Graubünden, har han valgt at skabe sit sted til det gode liv der.
Det centrale sted for Andreas Caminadas virksomhed er Fürstenau i den schweizisk kanton Graubünden. På lige under 20 år har den 45-årige skabt et sted for dem, der elsker det gode liv, hvor de kan nyde Casa Caminada-kroen, et bageri, et kafferisteri, vegetarisk gourmetmad på Oz og det absolutte højdepunkt – Schloss Schauenstein, som er en mange gange prisbelønnet stjernerestaurant og boutique-hotel på et slot (andreascaminada.com, kun på tysk). ”Vi har givet denne lille by et nyt liv,” siger Caminada, som er vokset op i en nærliggende dal. På sine øvrige restauranter – IGNIV by Andreas Caminada i Bad Ragaz, Zürich, St. Moritz og Bangkok – giver iværksætteren unge køkkenchefer, som han har taget under sine vinger, muligheden for at udvikle deres egen signaturstil baseret på en fælles kulinarisk filosofi. ”De skaber liv i disse restauranter ved hjælp af den vision og passion, som vi deler. Jeg hører til på slottet. Det er der, man kan finde mig, og hvor jeg har planer om at blive.” Andreas Caminada opsummerer sin holdning til det, der udgør glæderne ved det gode liv, i fem teser.
”Mennesker, som vil gøre noget godt for sig selv, kan komme til os, glemme alt om dagligdagen, slappe af og forkæle deres sanser. Her i min hjemby kan de nyde livets små glæder – en varm velkomst med en markant lokal smag, historie og en ny begyndelse. For mig, mit team og vores gæster er det vores yndlingssted.”
Schloss Schauenstein i den lille by Fürstenau i den schweiziske kanton Graubünden er hjemsted for Andreas Caminadas 3-stjernede restaurant.
Andreas Caminada: “Det er min hjemstavn, hvor bjergene giver en betryggende følelse, og luften er frisk og ren.”
Schloss Schauenstein i den lille by Fürstenau i den schweiziske kanton Graubünden er hjemsted for Andreas Caminadas 3-stjernede restaurant.
Andreas Caminada: “Det er min hjemstavn, hvor bjergene giver en betryggende følelse, og luften er frisk og ren.”
”Vi laver ikke tingene med stor hurlumhej. Uanset om gæsterne besøger slottet, Oz eller kroen, så kan de nyde en autentisk oplevelse og god mad – uden at blive forstyrret. Det handler ikke kun om, hvad de glæder sig til, men også om, hvad der åbner deres øjne over for nye ting. Nydelse betyder, at man fokuserer på oplevelsen med alle sine sanser.”
”Vores mad er baseret på enkle produkter, fordi det ikke er alle gæster, der sætter pris på råvarer som hvid kaviar eller søpindsvin,” fortæller Andreas Caminada om sine gourmetkreationer.
Andreas Caminada skaber sine retter med lokale råvarer fra Alperne og, naturligvis, fra sin egen have. Det vil sige lokale ørreder i stedet for pighvar og havtorn i stedet for passionsfrugt.
”Vores mad er baseret på enkle produkter, fordi det ikke er alle gæster, der sætter pris på råvarer som hvid kaviar eller søpindsvin,” fortæller Andreas Caminada om sine gourmetkreationer.
Andreas Caminada skaber sine retter med lokale råvarer fra Alperne og, naturligvis, fra sin egen have. Det vil sige lokale ørreder i stedet for pighvar og havtorn i stedet for passionsfrugt.
”Det gode liv kommer fra en kultur med gæstfrihed. Når gæster besøger os og er interesserede i det, vi kan tilbyde, så er det ikke bare vores opgave, men en passion at begejstre dem. Når man tager hånd om menneskers personlige behov, så er de mere villige til at dykke helt ned i dit univers.”
Med sin kultur med gæstfrihed åbner Andreas Caminada op for nye områder med nydelse i intime omgivelser med en unik atmosfære.
Med sin kultur med gæstfrihed åbner Andreas Caminada op for nye områder med nydelse i intime omgivelser med en unik atmosfære.
”Samtidig med at vi giver plads til gæsterne, så er vi lige ved hånden. Hver eneste medarbejder lægger sit hjerte, sin sjæl og sin personlighed i arbejdet. Og det kan gæsterne mærke. Resultatet er en atmosfære med en kendetegnende intimitet, som har et præg af underdrevet, diskret coolness.”
Siden Andreas Caminada åbnede hotelrestauranten Schloss Schauenstein i 2003, har han gennem årene modtaget internationale priser for sit stjernekøkken.
Andreas Caminadas hjerte banker for dette område: “Uanset hvor jeg har arbejdet, så har jeg haft en trang til at vende tilbage til dette sted, hvor jeg hører hjemme, hver weekend.”
Siden Andreas Caminada åbnede hotelrestauranten Schloss Schauenstein i 2003, har han gennem årene modtaget internationale priser for sit stjernekøkken.
Andreas Caminadas hjerte banker for dette område: “Uanset hvor jeg har arbejdet, så har jeg haft en trang til at vende tilbage til dette sted, hvor jeg hører hjemme, hver weekend.”
”Vi tilstræber at skabe varige minder om fænomenal mad og en fantastisk atmosfære formet af en umiskendelig stil, så den tid, man har brugt her, og de mennesker, man har delt den med, aldrig vil blive glemt. Når vores gæster hengiver sig til den fortryllende følelse, som dette sted giver, så er det noget, der bliver i deres hukommelse, og nydelsen ved oplevelsen er inspirerende for dem.”
Henrik Wenders (til venstre), Head of Brand hos Audi AG, i samtale med Andreas Caminada.
Henrik Wenders (til venstre), Head of Brand hos Audi AG, i samtale med Andreas Caminada.