Audi A3 Limousine | Oplev den fascinerende A3 Limousine > A3 > Audi

A3 Limousine

Vildt fascinerende. Audi A3 Limousine

En ny standard for sedanmodeller: Audi A3 Limousine kombinerer en coupé-lignende karakter med elegant charme. Den lave, flydende taglinje udstråler rendyrket dynamik, og med sine muskuløse, skarpe former viser Limousine-modellen, at den har selvtilliden i orden. De kraftfuldt udformede skærme med markante skærmkanter indrammer hjulene, der fås i størrelser op til 19". Et af højdepunkterne er Audi virtual cockpit, som nu tilbydes i klassen for kompakte biler. Oplev innovation – i mange afskygninger.

  • 1920x1080_0003_AA3_L_161001.jpg
    Audi A3 Limousine Prestige

    Audi A3 Limousine med sine slanke, coupéagtige linjer er lige så praktisk, som den er smuk. Den adrætte model tilbyder god plads samt en komfortabel kabine, der forkæler dig med lækre materialer og den kendte Audi-omhu som går igen i alle detaljer. Med kampagnemodellen inkluderer vi Businesspakken og Komfortpakken enten uden eller til næsten ingen merpris, alt efter model - og tilbyder dermed en besparelse på helt op til 23.500 kr. af finansieringsprisen. Kampagnepriserne starter fra 284.500 kr.

    Modellen tilbydes både som erhvervsleasing og privat finansiering. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information om dine muligheder.

    Kontakt
Billeder og videoer

Hold dig orienteret, før du starter din konfiguration – og modtag nogle værdifulde forslag til din helt personlige model. Alle billeder er også tilgængelige til separat eller samlet download.

Se nu

Highlights ved Audi A3 Limousine

Udstyrslinjer og -pakker

Du kan designe din Audi A3 Limousine helt efter din egen smag. Det er muligt takket være forskellige udstyrslinjer og -pakker. Giv den et sportsligt præg eller gør designet mere markant med et bredt udvalg af farver. Det er op til dig. Uanset hvad du beslutter dig for, så gør alle de nye udstyrslinjer og -pakker det til en helt særlige oplevelse at køre i Audi A3 Limousine. Vis dig fra din sportslige side med udstyrslinjen A3 sport. Med detaljer, som understreger din Audi A3 Limousines temperament på en udtryksfuld måde. Du kan vælge markante detaljer, som afspejler din individuelle personlighed med udstyrslinjen.

Til udstyrslinjerne
S line-sportspakker

S line-pakkerne understreger din Audi A3 Limousines sportslige karakter. Du kan fx understrege den dynamiske linjeføring, give kabinen endnu mere udtryk eller vælge en endnu mere sportslig undervogn for øget køredynamik. Og du kan gøre din Audi endnu mere atletisk – fx med diffusorindsatsen og belyste panellister foran med S-logo.