Audi A3 Limousine priser og modeller | Udforsk modellen her >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A3 Limousine

A3 Limousine

Audi A3 Limousine.

Audi A3 Limousine er med sine slanke, coupéagtige linjer lige så praktisk, som den er smuk. Den adrætte model tilbyder god plads samt en komfortabel kabine, der forkæler dig med lækre materialer og den kendte Audi-omhu, som går igen i alle detaljer.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Panorama view Audi A3 Sedan

360-graders overblik

Oplev Audi A3 Limousine fra forskellige vinkler i 360-grader.

Det første indtryk tæller

Den brede Audi singleframe med den markante kølergrill i sekskantet look tiltrækker sig straks opmærksomheden. På siden af bilen strækker den fortløbende skulderlinje sig helt hen til bagenden for at understrege længden på Audi A3 Limousine. Derudover giver den brede sporvidde bilen en sportslig karakter.

MMI-systemet i Audi A3 Limousine

Betjeningskoncept og infotainmentsystemer

Audi A3 Limousine er konstrueret til at kunne betjenes intuitivt – eksempelvis med ekstraudstyret MMI Navigation plus med MMI touch. Audi virtual cockpit plus og head-up displayet (begge ekstraudstyr) viser ekstra informationer direkte i førerens synsfelt. Og ud over motoren er Bang & Olufsen 3D Premium Sound System (ekstraudstyr) også en fryd for ørerne.

Førerassistentsystemer

De forskellige førerassistentsystemer¹ til Audi A3 Limousine hjælper dig med at håndtere situationer, hvor du måtte have vanskeligheder med at bevare kontrollen over bilen: Under kørslen advarer den adaptive kørselsassistent (ekstraudstyr) dig fx, hvis du kører på tæt på det forankørende køretøj. Når du skal køre ud fra en parkeringsbås, advarer assistenten til tværgående trafik (ekstraudstyr) dig, hvis der kommer et andet køretøj fra siden.

H1H1-U53_Pyramid_AU38x_A3_Limo_001.jpg
 Manhattangrå, metallak Manhattangrå, metallak
Gletsjerhvid, metallak Gletsjerhvid, metallak
Atolblå, metallak Atolblå, metallak
Navarroblå, metallak Navarroblå, metallak
Tangorød, metallak Tangorød, metallak
18” aluminiumsfælge i 5-Y-eget design 18” aluminiumsfælge i 5-Y-eget design
18” aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-eget flagdesign 18” aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-eget flagdesign
19” aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-Y-eget strukturdesign 19” aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-Y-eget strukturdesign
19” aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-dobbelteget edgedesign 19” aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-dobbelteget edgedesign
19” aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-eget trapezdesign 19” aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-eget trapezdesign

Interiøret har mange facetter

Interiøret i Audi A3 Limousine er førerorienteret og digitalt. Med kontur- og ambientebelysningspakken i flere farver kan du oplyse kabinen i 30 forskellige farver. Det nye instrumentpanel, midterkonsollen med gearskiftebetjening – i biler med S tronic – og sportssæderne (ekstraudstyr) foran understreger det progressive look. Det 10,1” MMI touch-farvedisplay er integreret i en overflade i sort højglans.

MMI-systemet

Matrix-LED-forlygter

Ud over de standardmonterede LED-forlygter kan man som ekstraudstyr vælge Matrix-LED-forlygter med digital dagskørelyssignatur til Audi A3 Limousine. De forbedrer dit udsyn over vejen og kan reducere blænding af modkørende eller forankørende trafikanter markant. Derudover udvides lyspakken med den progressive lyssekvens i coming home-/leaving home-funktionen.

Matrix-LED-forlygter på Audi A3 Limousine
  • 1920x1080-audi-a3-limousine-audi-exclusive.jpg
    Audi exclusive
  • 1920x1080-audi-a3-limousine-edition-one.jpg
    Første udgave

Audi drive select

Effektiv, dynamisk, komfortabel, automatisk eller individuel – i A3 Limousine kan du vælge den indstilling i Audi drive select (ekstraudstyr), som passer bedst til din kørestil. Du kan vælge mere dynamik, mere komfort eller en individualiseret kombination af de to. I efficiency-indstillingen kan du spare brændstof.

Audi Genuine Accessories in the Audi A3 Sedan

Løsninger skræddersyet til dig

Ekstraudstyr fra Audi Original Tilbehør gør dagligdagen i Audi A3 Limousine endnu nemmere for dig. Det fleksible Dualfix I-SIZE-børnesæde har den særlige egenskab, at det kan drejes 360 grader. Sædet kan nemt drejes fra en fremadrettet position til en bagudvendt position, uden at sædet skal afmonteres og monteres igen. Desuden kan sædet drejes mod den åbnede dør, når bilen er parkeret. Det gør det nemmere at sætte barnet ind og tage det ud igen.

Mere information

1
Vær opmærksom på, at assistentsystemerne kun kan understøtte føreren med bilkørslen inden for de respektive systemmæssige grænser. Ansvaret for og den nødvendige opmærksomhed omkring bilkørslen påhviler altid føreren.