Audi A3 Limousine priser og modeller | Klik her >
 • stage_exterior_front.jpg
Spring over
A3 Sedan 2019

A3 Limousine

Audi A3 Limousine er en fascinerende og elegant sedanmodel.

Audi A3 Limousine kombinerer coupé-karakteren med elegant design. Den lave, svævende tagkuppel udstråler rendyrket dynamik. Med sine muskuløse, stramme overflader udstråler limousinen også selvsikkerhed. De meget brede stænklapper med markante hjulkasser indrammer fælgene og sikrer en sportslig fremtoning. Den innovative teknologi i Audi A3 Limousine bidrager også til en komfortabel køreoplevelse. Et af højdepunkterne i interiøret er det fuldt digitale Audi virtual cockpit (ekstraudstyr).

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler eller tag et kig på vores lagerliste på linket nedenfor.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Individuelle udstyrslinjer: uanset hvad du vælger – alle udstyrslinjer gør en køretur i din A3 Limousine til en helt særlig oplevelse

 • Diskret charme: med en længde på 4,24 meter og en akselafstand på 2,60 meter ser Audi A3 Limousine på samme tid både sportslig og elegant ud.

 • Audi A3 Limousines karrosseri er behageligt lyddæmpet, hvilket yderligere optimeres af den lydisolerede forrude, der er monteret som standard.

 • Audi A3 Limousine er udstyret med tredimensionelle kombinationsbaglygter med individuel baglygtegrafik. Desuden er LED- og Audi Matrix-LED-forlygterne udstyret med dynamiske blinklys, der er indbygget i LED-kombinationsbaglygterne.

 • Differentieringen foran videreføres også i diffusoren, så den respektive udstyrslinje er synlig både for- og bagfra. Derudover er alle udstyrslinjer udstyret med krombelagte afdækninger til afgangsrørene.

 • Interiøret tilbyder den topkvalitet, som Audi er så kendt for.

 • I midten af enheden: den runde dreje-/trykknap og den tilhørende ring, som belyses med hvidt i forbindelse med MMI touch (ekstraudstyr). På overfladen sidder den berøringsfølsomme touchpad.

 • Et andet af bilens højdepunkter er det innovative betjenings- og visningskoncept i det fuldt digitale Audi virtual cockpit (ekstraudstyr).

 • Audi phone box i midterarmlænet kobler en kompatibel mobiltelefon trådløst op med bilens antenne via nærfeltsopkobling og giver mulighed for induktiv opladning.

 • Den eksklusive hi-fi-løsning: Bang & Olufsen-soundsystemet (ekstraudstyr).

Individuel designfrihed

En lang række udstyrslinjer gør det muligt: Tilfør din Audi A3 Limousine et sportsligt touch, eller fremhæv dens design endnu mere. Uanset hvad du beslutter dig for, så gør alle udstyrspakkerne det til en helt særlig oplevelse at køre i Audi A3 Limousine. Med A3 sport-udstyrslinjen understreger du temperamentet i din Audi A3 Limousine med forskellige detaljer. Med A3 design-udstyrslinjen tilføjer du markante udstyrsdetaljer og udvikler en individuel personlighed.

Progressiv lysteknologi

Nat bliver til dag: Audi Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) giver en meget klar og jævn oplysning af vejen. Modkørende og forankørende køretøjer registreres og fades ud inden for de systemmæssige grænser, således at andre områder mellem og ved siden af dem fortsat er fuldt oplyste. Meget adaptiv lysfordeling forbedrer ikke kun belysningen af vejbanen, men sikrer tillige større sikkerhed og komfort. Derudover understreger det dynamiske blinkende lys den progressive lysteknologi – også på bilens hækparti.

Mere om lysteknologien

Afbalanceret sportslighed

Undervognen på Audi A3 Limousine imponerer med sin sportslighed: Med sportsundervognen (ekstraudstyr) sænkes karrosseriet 15 millimeter, og med S line-sportsundervogn sænkes det 25 millimeter. Det elektromekaniske styretøj arbejder følsomt og effektivt. Alle motorer imponerer med en smidig kørsel samtidig med, at høj effektivitet bibeholdes.

Komfortabel og innovativ

Højdepunktet i interiøret i Audi A3 Limousine er Audi virtual cockpit. De forskellige udstyrslinjer tilbyder dig et individuelt udvalg – i tillæg til basisudstyret kan du også vælge S line-sportspakken for et dynamisk udtryk.

Betjeningskoncept og infotainment

For at sikre, at alle relevante informationer er i synsfeltet under kørslen, kan Audi A3 Limousine fås med fuldt digitalt Audi virtual cockpit som ekstraudstyr. Instrumentenheden med en 12,3” skærm med høj opløsning giver dig et endnu bedre overblik. Et stort udvalg af intelligente teknologier fås også som ekstraudstyr: Derfor kan man tilvælge topinfotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch og stemmebetjening – for intuitiv styring – til Audi A3 Limousine.

Mere om betjeningskoncept og infotainment

Højere sikkerhed

Med et stort udvalg af førerassistentsystemer bliver kørsel over landet og gennem byen endnu mere sikkert med Audi A3 Limousine: banebrydende systemer såsom en køassistent (ekstraudstyr), der arbejder sammen med Audi adaptive cruise control og integreret afstandsholder er lig med endnu mere komfort. Andre hjælpesystemer, der fås som ekstraudstyr, omfatter parkeringshjælp plus og kamerabaseret vejskiltegenkendelse.

Kompakt komfort

Det rummelige interiør i den sportslige 4-dørs model er let og klart. Bagagerummet på 425 liter kan udvides ved at klappe ryglænene frem. Anhængertrækket (ekstraudstyr) kan drejes og låses op elektrisk ved et tryk på en knap – dette gør Audi A3 Limousine til en suveræn rejsekammerat, som endog overstiger dine individuelle dagligdags krav.

A3 Sedan 2019