Audi A3 Limousine priser og modeller | Udforsk modellen her >
Audi A3 Limousine

A3 Limousine

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi A3 Limousine

Fremskridt vækkes til live

Audi A3 Limousine er digitalt opkoblet hele vejen igennem – fra infotainment- til assistentsystemer.

Innovative teknologier

Forskellige teknologier og førerassistentsystemer² i Audi A3 Limousine understøtter blandt andet undvigelser, acceleration og bremsemanøvrer. Det øger kørekomforten markant på lange køreture og i bytrafikken.

Audi A3 Limousine forfra

Betjeningskoncept og infotainmentsystemer

Audi A3 Limousine er konstrueret til at kunne betjenes intuitivt – eksempelvis med ekstraudstyret MMI Navigation plus med MMI touch. Audi virtual cockpit plus og head-up-display³ (ekstraudstyr) viser ekstra informationer direkte i førerens synsfelt. Det 10,1” MMI touch-farvedisplay, som er standardudstyr, er integreret i en overflade i sort højglans.

Det er det første indtryk, der tæller

Den brede Audi singleframe med den markante kølergrill i sekskantet look tiltrækker sig straks opmærksomheden. På siden af bilen strækker den fortløbende skulderlinje sig helt hen til bagenden for at understrege længden på Audi A3 Limousine. Derudover giver den brede sporvidde bilen en sportslig karakter.

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

myAudi App

Audi A3 Sportback

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
3
Polariserende solbriller vil begrænse brugen af head-up-displayet.
4
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
5
Kun til modeller med 7-trins S tronic-dobbeltkoblingsgearkasse. Til biler med mildhybridsystem, uden kantbånd og kontrastsyninger på måtten.
6
Audi Original Tilbehør kan købes fra Audi mod merpris. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.