Audi S8 TFSI priser og modeller | Luksus sedan | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi S8 TFSI

S8 TFSI

Hurtig og afslappet.
Audi S8 TFSI.

Det kan være så afslappende at rejse: Audi S8 TFSI viser dig hvordan – luksussedanen i sin hidtil mest sportslige udgave. Ankom til din destination hurtigt og med en afslappet følelse – det er målet. Og med generøs plads og siddekomfort, et innovativt betjeningskoncept, et stort udbud af infotainment- og opkoblingsløsninger samt en kraftfuld V8 TFSI-biturbomotor er det legende let.

S8
S8
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AS8_D_181010-2.jpg
1920x1080_AS8_D_181010-2.jpg
  • De ovale afgangsrør i venstre og højre side fremhæver den dynamiske bagende.

  • Audi S8 TFSI – en luksussedan i sin mest sportslige form nogensinde.

  • Designet: et løfte om rendyrket sportslighed.

  • Audi S8 TFSI accelererer fra 0-100 km/h på 3,8 sek.

  • Nyd fordelene ved den standardmonterede dynamiske firehjulsstyring ved alle hastigheder.

  • Et interiør med en følelse som en lounge.

  • Standard: HD-Matrix-LED-forlygter med dynamisk blinklys.

  • Eksklusiv karisma med S8-eksklusive højdepunkter.

  • En imponerende feature: rødlakerede bremsekalibre som ekstraudstyr.

Sportslighed i tal

Ydelse

420

kW

(571 hk)

Acceleration

3,8

sek.

0 to 100 km/h

Drejningsmoment

800

Nm

Maksimum

Kraft møder effektivitet

Den 4,0-liters V8 TFSI-biturbomotor overbeviser med et drejningsmoment på 800 Nm, 571 hk og en acceleration fra 0-100 km/h på 3,8 sek. Og der er ikke sparet på effektiviteten. Takket være det standardmonterede 48-volts mildhybridsystem med remstartergenerator og innovativ Audi cylinder on demand-teknologi. Når motoren kører i dellast, frakobles fire af de otte cylindre, men motoren arbejder ligeså støjsvagt og effektfuldt som hidtil. Men mere effektivt og med færre CO₂-emissioner.

Hæsblæsende præstationer

Ved alle hastigheder kan du nyde fordelene med det permanente quattro-firehjulstræk og firehjulsstyring, som er standardudstyr. Du vil kunne mærke den optimerede køredynamik med komfortable, adrætte køreegenskaber. Den standardmonterede forudseende aktive undervogn regulerer de enkelte hjul separat og tilpasser dem til vejens forløb. Systemet reducerer de tværgående kræfter i sving, så køreglæden bliver større ved dynamisk kørsel.

Audi S8
Mere om førerassistentsystemer

En kabine, der føles som en lounge

Arkitekturen i det enestående interiør har fokus på de horisontale linjer. Med eksklusive detaljer som det øverste dekorindlæg og gearvælgeren i kulfibermateriale med et indtryk af 3D-dybde, komfortoptimerede kontursæder i sportslook, S-logo, S-specifikke syninger og skiftekontakter i aluminiumslook samt pedaler og fodhviler i rustfrit stål.

Audi S8
Mere om bagenden
Audi S8

Intuitivt betjeningskoncept

MMI Navigation plus med MMI touch response, som er standardudstyr, kan mere end blot vise dig vej – det giver dig også et overblik over alle bilens funktioner på to skærme i høj opløsning med touch response. Med Audi connect kan du bruge den integrerede Amazon Alexa-assistent, som kan interagere med almindelig sprogbrug, så du kan betjene mange funktioner på en nem måde med stemmebetjening.

Eksklusiv karisma

Bilens dynamiske karakter er endnu skarpere takket være eksklusive detaljer. Fx den sportslige kølergrill i singleframen og den forreste stødfanger med imponerende luftindtag i aluminiumslook. Fremhævet endnu mere af de standardmonterede 20" aluminiumsfælge med rødlakerede bremsekalibre (ekstraudstyr), sidespejlskapperne i aluminiumslook, markante sidepanellister og en imponerende bagende med diffusor og fire ovale afgangsrør.

Audi S8

Mere information