Audi SQ2 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg

Kraftfuld og selvsikker.
Audi SQ2.

I topmodellen i Q2-modelrækken vil du opleve den passionerede kraft i en Audi S-model, fordelene ved en moderne kompakt SUV samt sikkerheds- og infotainmentudstyr i topklasse. Dette er Audi SQ2.

Download alle
00:00 | 00:00
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
01_1920x1080-audi-sq2-my2021-2079.jpg
  • Med den højtmonterede singleframe-grill med lodrette dobbeltlameller vil du gøre et fantastisk indtryk i bakspejlet hos den forankørende.

  • Audi SQ2 er meget iøjnefaldende.

  • Rendyrket sportslighed fordelt på 4,19 m længde – Audi SQ2.

  • Takket være en lang række førerassistentsystemer kan du komme sikkert frem i Audi SQ2.

  • Du sidder med god støtte i de standardmonterede sportssæder.

  • Dit kontrolcenter: multifunktionsrattet med flad bund og Audi virtual cockpit som ekstraudstyr.

  • Audi virtual cockpit.

  • MMI Navigation plus.

  • Oplev alle detaljerne i 360-grader.

Garanti for køreglæde

Takket være den 300 hk stærke firecylindrede 2.0 TFSI-motor kan du klare den klassiske acceleration fra 0 til 100 km/h på 4,8 sek. Drejningsmomentet er på 400 Nm, og tophastigheden ligger på 250 km/h. Præstationer som i en sportsvogn – i en kompakt SUV. Kraften i Audi SQ2 overføres effektivt til vejbanen via den 7-trins S tronic og det permanente firehjulstræk quattro.

Sportslighed i tal

Ydelse

221

kW

(300 hk)

Drejningsmoment

400

Nm

Maksimalt

Acceleration

4,8

sek.

0 to 100 km/t

Audi SQ2 i 360-grader

Oplev Audi SQ2 i 360-grader

En atlet fra alle vinkler

Lad den sportslige fremtoning på Audi SQ2 overbevise dig. Set fra siden er den høje rudelinje og de indtrukne sider i dørområdet iøjnefaldende. Du kan give din Audi SQ2 et skud ekstra sportslighed med de rødlakerede bremsekalibre (ekstraudstyr). På fronten er de kileformede forlygter, den kraftfulde singleframe-grill med lodrette dobbeltlameller og de store luftindtag særligt iøjnefaldende. De fire afgangsrør på bagenden taler for sig selv: Audi SQ2 er et vaskeægte kraftværk.

MMI system Audi SQ2

Hold dig opdateret

Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) vil give dig masser af fornøjelse. Du kan se de vigtigste data på en 12,3” LCD-skærm – med overskuelig opsætning og vist i høj opløsning. I sportsvisningen, der tilbydes specielt til S-modeller, vises særlige tal som fx den ydelse, der anvendes, drejningsmomentet og g-kræfterne. Og omdrejningstælleren har en central position. Du kan også vælge head-up-displayet som ekstraudstyr. Grafikker og tal projiceres på en separat glasplade direkte i dit synsfelt. Du kan justere billedskærmen i henhold til din sædehøjde.

Farver og fælge

Du kan kombinere forskellige lakfarver og fælge og skabe en ny Audi SQ2, som afspejler din egen personlighed.
Y1Y1_40S_Pyramid_AU32x_Q2_008_03.jpg
Tangorød, metallak Tangorød, metallak
Navarreblå, metallak Navarreblå, metallak
Daytonagrå, perleeffekt Daytonagrå, perleeffekt
Æblegrøn, metallak Æblegrøn, metallak
Gletsjerhvid, metallak Gletsjerhvid, metallak
19" aluminiumsfælge i 5-eget dobbelt V-design, titangrå, polerede 19" aluminiumsfælge i 5-eget dobbelt V-design, titangrå, polerede
19" Audi Sport letmetalfælge i 5-eget dobbelt edge-design, mat titangrå, glanspolerede 19" Audi Sport letmetalfælge i 5-eget dobbelt edge-design, mat titangrå, glanspolerede
19" Audi Sport letmetalfælge i 10-eget Y-design 19" Audi Sport letmetalfælge i 10-eget Y-design
19" Audi Sport letmetalfælge i 5-eget dobbelt moduldesign, hvide, indsatser i mat platingrå 19" Audi Sport letmetalfælge i 5-eget dobbelt moduldesign, hvide, indsatser i mat platingrå
19" Audi Sport letmetalfælge i 10-eget Y-design, sorte, glanspolerede 19" Audi Sport letmetalfælge i 10-eget Y-design, sorte, glanspolerede

Sikkerheden kommer i første række

For at du kan koncentrere dig fuldt ud om trafikken, aflaster Audi SQ2 dig med en række intelligente førerassistentsystemer. Fire eksempler: Audi pre sense front beskytter dig i tilfælde af kritiske situationer med andre køretøjer eller krydsende fodgængere og indleder, om nødvendigt, en nødopbremsning. Vognbaneskiftassistenten Audi side assist anvender en advarselsindikator til at advare dig, hvis du overser en bil i den blinde vinkel. Vognbaneafvigelsesadvarselssystemet Audi active lane assist holder dig i vognbanen fra en hastighed på 65 km/h ved hjælp af blide styreindgreb. Den registrerer endda vognbanelinjer i områder med vejarbejde. Takket være parkeringsassistenten med omgivelsesvisning og bakkamera kan du nemt parkere i enhver parkeringsbås.

Dynamic front and side view Audi SQ2
Opdag interiøret i Audi SQ2

Sportslig, høj kvalitet, funktionel

Kabinen i Audi SQ2 opfylder præcist det, som du forventer af en sportslig SUV. I de standardmonterede sportssæder med S-logo og kontrastfarve sidder du med god støtte – når du accelererer, kører i sving og bremser. Det sportslige multifunktionsrat med skiftekontakter ligger komfortabelt i hænderne. Dekorlister af børstet aluminium tilfører et ekstra dynamisk præg, og eksklusive pedalkapper i rustfrit stål løfter fodrummet i din Audi SQ2.

Audi SQ2 interiør

Ambientebelysningspakke plus (ekstraudstyr) giver en helt særlig stemning i kabinen. Vælg den farve, der passer til dit humør.

Mere information