Audi SQ2 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
Audi SQ2

SQ2

Kraftfuld og selvsikker.
Audi SQ2.

I den nye topmodel i Q2-modelrækken vil du opleve den passionerede kraft i en Audi S-model, fordelene ved en moderne kompakt SUV samt sikkerheds- og infotainmentudstyr i topklasse. Dette er Audi SQ2.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende vores udvalg af brugte biler.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Audi SQ2 er meget iøjnefaldende.

 • Rendyrket sportslighed fordelt på 4,19 m længde – Audi SQ2.

 • Takket være en lang række førerassistentsystemer kan du komme sikkert frem i Audi SQ2.

 • Den tredimensionelle motorhjelm giver Audi SQ2 et klart SUV-look.

 • Med den højtmonterede singleframe-grill med lodrette dobbeltlameller vil du gøre et fantastisk indtryk i bakspejlet hos den forankørende.

 • De kileformede LED-forlygter passer perfekt ind i frontens look på Audi SQ2.

 • Markante luftindtag giver et fingerpeg om Audi SQ2's stærke præstationer.

 • Den markante bagende på Audi SQ2 er karakteriseret af fire afgangsrør.

 • Dit kontrolcenter: multifunktionsrattet med flad bund og Audi virtual cockpit som ekstraudstyr.

 • Du sidder med god støtte i de standardmonterede sportssæder.

 • Du kan bestille en bagklap med elektrisk åbning og lukning som ekstraudstyr.

 • Med Audi SQ2 kan du holde dig på vejen i alle situationer.

Garanti for køreglæde

Takket være den 300 hk stærke firecylindrede 2.0 TFSI-motor (brændstofforbrug ved blandet kørsel: 13,9-14,3 km/l; CO₂ emissioner ved blandet kørsel: 159-163 g/km) kan du klare den klassiske acceleration fra 0 til 100 km/h på 4,8 sek. Drejningsmomentet er på 400 Nm, og tophastigheden ligger på 250 km/h. Præstationer som i en sportsvogn – i en kompakt SUV. Kraften i Audi SQ2 overføres effektivt til vejbanen via den 7-trins S tronic og det permanente firehjulstræk quattro.

Mere om bilens dynamik
Mere om det udvendige design

Se og bliv set

Med LED-forlygterne, der er standardudstyr på Audi SQ2, kan du oplyse omgivelserne præcist og lyst som dagslys. Baglygterne inklusive dynamiske blinklys er også udstyret med LED-teknologi, så du bliver bemærket hurtigere af andre trafikanter.

Sportslig, høj kvalitet, funktionel

Kabinen i Audi SQ2 opfylder præcist det, som du forventer af en sportslig SUV. I de standardmonterede sportssæder med S-logo og kontrastfarve sidder du med god støtte – når du accelererer, kører i sving og bremser. Det sportslige multifunktionsrat med skiftekontakter ligger komfortabelt i hænderne. Dekorlister af børstet aluminium tilfører et ekstra dynamisk præg, og eksklusive pedalkapper i rustfrit stål løfter fodrummet i din Audi SQ2.

Mere om indvendigt design og pladskomfort

Overblik over det hele

Cockpittet er dit kontrolcenter: Du modtager vigtige informationer om intelligente teknologier. Audi Q2 er som standard udstyret med en 5,8” MMI-skærm. Topversionen af betjeningsterminalen, MMI Navigation plus med MMI touch, betjenes via dreje-/trykknappen med touchpad på toppen, der genkender din håndskrift. Du har overblik over alle visningerne i det innovative Audi virtual cockpit, der fås som ekstraudstyr.

Mere om betjeningskonceptet og infotainment

Sikkerheden kommer i første række

For at du kan koncentrere dig fuldt ud om trafikken, aflaster Audi SQ2 dig med en række intelligente førerassistentsystemer. Fire eksempler: Audi pre sense front beskytter dig i tilfælde af kritiske situationer med andre køretøjer eller krydsende fodgængere og indleder, om nødvendigt, en nødopbremsning. Vognbaneskiftassistenten Audi side assist anvender en advarselsindikator til at advare dig, hvis du overser en bil i den blinde vinkel. Vognbaneafvigelsesadvarselssystemet Audi active lane assist holder dig i vognbanen fra en hastighed på 65 km/h ved hjælp af blide styreindgreb. Den registrerer endda vognbanelinjer i områder med vejarbejde. Takket være parkeringsassistenten med omgivelsesvisning og bakkamera kan du nemt parkere i enhver parkeringsbås.

En ægte allrounder

En fremtoning som en ustyrlig teenager, køreegenskaber som en sportsudøver, anvendelighed i hverdagen som en kompakt bil, sikkerhed som en bil fra luksusklassen – Audi SQ2 har alt det, du har brug for.

SQ2