Audi SQ2 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 196–191 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 11,6–11,9 km/l

Ydelse

221

kW

Acceleration (0–100 km/t)

4,9

sek.

Drejningsmoment, maksimalt

400

Nm

Audi SQ2 frontal side view

En kompakt sportsvogn til individualisten

Denne kompakte SUV kombinerer masser af køreglæde bag rattet, et sportsligt design, avancerede infotainment-features og intelligente førerassistentsystemer².

Køreglæde bag rattet: dynamisk og kraftfuld

Ud over den kraftfulde TFSI-motor sørger det fuldt variable quattro-firehjulstræk også for dynamisk køreglæde bag rattet i din Audi SQ2³. Dermed kan trækkraften fordeles mellem de individuelle hjul efter behov.

Audi SQ2 bagfra i mørke

Sat op til køredynamik: S-sportsundervognen med S-specifik fjeder-/dæmperopsætning og sænkning leverer øget køredynamik med mere direkte feedback fra vejbanen og mere sportslige køreegenskaber. Den S-specifikke lyd understreger den sportslige karakter i din Audi SQ2³.

Et sportsligt eksteriør: markant og enestående

Dynamikken og sportsligheden ved din Audi SQ2³ øges meget effektivt af sorte krombelagte sportsafgangsrør⁵ i S-specifikt 4-rørs-design og af den markante bagende med S-tagkantspoiler⁵.

Audi SQ2 im Profil
 

Audi exclusive

En individuel bil, som passer til din personlighed: Audi exclusive⁴ tilbyder dig en lang række konfigurationsmuligheder til din Audi SQ2³. En gylden solnedgang, en god vins røde farve, en grøn smaragdring – du kan vælge alle disse farver til lakken på din Audi.

Seitliche Heckansicht Audi SQ2

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
3
Audi SQ2: brændstofforbrug (ved blandet kørsel¹) i km/l: 8.5–8.3 (WLTP); CO₂-emissioner (ved blandet kørsel¹) i g/km: 193–188 (WLTP). For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
4
Audi exclusive er ekstraudstyr mod merpris fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk
5
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.