Audi RS Q3 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi RS Q3

RS Q3

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

High performance i billeder

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-q3-driving-RSQ3_2020_1480.jpg
1920x1080-audi-rs-q3-driving-RSQ3_2020_1480.jpg
  • Audi RS Q3 imponerer med en coupéagtig silhuet.

  • Den RS-specifikke stødfanger og den RS-specifikke tagkantspoiler udgør bagenden på Audi RS Q3.

  • Kraftfuld statur i Kyalamigrøn – Audi RS Q3.

  • 2,5-liters TFSI-motoren (brændstofforbrug ved blandet kørsel*: 9,9-10,2 km/l; CO₂-emissioner ved blandet kørsel*: 222-228 g/km) med fem cylindre yder 400 hk (294 kW).

  • 21” letmetalfælge i 5-eget trigondesign som ekstraudstyr understreger din Audi RS Q3’s sportslighed.

  • Tag plads i RS-sportssæderne med RS-specifikt bikubeformet mønster i ekspresrød.

  • Audi RS Q3 har plads til fem personer og en bagagerumsvolumen på 1.525 l med fremklappet ryglæn.

  • Det standardmonterede MMI touch-display er orienteret mod dig.

  • Du kan betjene Audi virtual cockpit, der er standard, via RS-sportslæderrattet med multifunktionsknapper.

Laver sine egne regler

Audi RS Q3’s selvstændige designsprog imponerer med tydelig performance. Bilens coupéagtigt faldende taglinje virker som formgivning til den kraftfulde SUV-silhuet. Og man kan allerede se bilens dynamik, når man ser den forfra: RS-stødfangeren i kombination med singleframen i sort højglans giver fronten en dynamisk fremtoning. På siden har bilen et muskuløst udtryk med hjulkasser, der står 10 mm ud, i samspil med den stigende skulderlinje. De 21” letmetalfælge, der fås som ekstraudstyr, er usædvanlige for bilens modelklasse. Bagenden på Audi RS Q3 danner en kraftfuld afslutning med den RS-specifikke stødfanger med hækdiffusor og vandrette spoilerlister i sort højglans samt den RS-specifikke tagkantspoiler.

Audi RS Q3
High performance i tal

Ydelse

400

hk

(294 kW)

Acceleration

4,5

sek.

0-100 km/h

Drejningsmoment

480

Nm

Maximalt

Farvel til kedsomhed

Med den legendariske 2,5-liters TFSI-motor med fem cylindre bliver alle vejstrækninger til et sandt eventyr. Og hvert sving bliver til en sensation – det sørger den standardmonterede RS-sportsundervogn, der er sænket med 10 mm i forhold til standardundervognen, for. Derudover øger støddæmperreguleringen (ekstraudstyr) køredynamikken og kørselsstabiliteten. Den giver også bilen bedre køreegenskaber og mere komfort. For at kunne udstikke retningen præcist er Audi RS Q3 udstyret med en RS-specifikt tilpasset progressiv styring. Og der er også blevet tænkt på det modsatte scenarie: med det standardmonterede RS-stålbremsesystem med bremsesadler, der som ekstraudstyr fås i rød, eller keramiske bremser med bremsesadler i grå, rød eller blå, der fås som tilvalg.

Kompromisser har ingen chance

Den dynamiske atletik fortsætter i kabinen i Audi RS Q3. Lige fra det standardmonterede RS-sportslæderrat med multifunktionsknapper og flad bund, de standardmonterede dekorindlæg i aluminium i designet Race antracit – som ekstraudstyr i sort klaverlak eller kulfiber – og til RS-sportssæderne (ekstraudstyr) i feinnappalæder med RS-specifikt bikubeformet mønster og integrerede hovedstøtter. Vandrette elementer øger pladsfornemmelsen. Og hvis du ønsker det, kan du give sportsligheden endnu et nøk opad med RS-designpakkerne i rød eller blå, der er ekstraudstyr og tilfører bilen et endnu mere karakteristisk præg. Indstigningslyset med Audi Sport projicering i dørene sørger for, at du altid får en stilfuld start på køreturen.

Frau sitzt auf Beifahrersitz im Audi RS Q3

Plads til det hele

Den nye luksus er ikke at skulle begrænse sig. Audi RS Q3 giver dig ud over sine besnærende præstationer masser af hverdagsanvendelighed med plads til masser af muligheder. Og plads til op til fem personer. I den forbindelse kan bagsædet som standard forskydes 150 mm i længderetningen, og hældningen kan indstilles i syv trin. Til transport af større udstyr kan bagagerumsvolumenen udvides fra 530 l til 1.525 l med fremklappet ryglæn.

Audi RS Q3 baggage

Mere information