Audi SQ7 TFSI priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi SQ7 TFSI

SQ7

Kraftfuld og fleksibel.
Audi SQ7 TFSI.

Audi SQ7 kan ikke bestilles på nuværende tidspunkt.
Derfor kan den ikke konfigureres eller bestilles. Kontakt din lokale Audi-forhandler for at høre hvornår bestilling af modellen igen er mulig eller lagerbiler.

Sportslighed i tal

Ydelse

507

hk

(373 kW)

Drejningsmoment

770

Nm

Maksimalt

Acceleration

4,1

sek.

0 to 100 km/t

En kraftfuld motor

Audi SQ7 TFSI yder 507 hk (373 kW), accelererer fra 0 til 100 km/h på 4,1 sek. og har firehjulsstyring som standard. Den giver mulighed for nemmere manøvrering og sportslige køreegenskaber.

Oplev digitaliseringen

Med et innovativt betjeningskoncept og det omfattende udvalg af tjenester fra Audi connect kan du nemt fortsætte din digitale hverdag i Audi SQ7 TFSI. Du betjener det standardmonterede topinfotainmentsystem MMI Navigation plus med MMI touch response via to store farvedisplays i midterkonsollen. Takket være touchfunktionen får du en mærkbar og akustisk feedback, når du trykker på en knap.

MMI Display

Kabinen: hightech, sportslighed, komfort

Kabinen i Audi SQ7 TFSI byder på al den komfort, du kan forvente dig af en SUV i luksusklassen: Det 12,3” HD-display i Audi virtual cockpit, der fås som ekstraudstyr, forsyner dig med relevante bildata såsom omdr./min. og hastighed i krystalklar opløsning lige foran næsen på dig. S-sportssæder plus (ekstraudstyr) og sportskonturlæderrattet (ekstraudstyr) understreger den sportslige karakter, som Audi SQ7 TFSI har. Med Air Quality-pakken (ekstraudstyr) eller den multifarvede kontur- og ambientebelysningspakke (ekstraudstyr) kan du øge komfortfaktoren yderligere.

Interior of the Audi SQ7 TFSI
Mere om rummeligheden

Sportslig ned i mindste detalje

Det er ikke blot med sine indre værdier, Audi SQ7 TFSI imponerer. Det gør den også med sin fremtoning. En lang række S-specifikke elementer understreger dens sportslighed i forhold til basismodellen. Set bagfra er dens blikfang kromdetaljerne på bagklappen og den S-specifikke stødfanger med fire afgangsrør. Som ekstraudstyr kan du vælge fælge med en størrelse på op til 22”. Med røde bremsekalibre (ekstraudstyr) kan du tilføre et ekstra sportsligt præg.

Markant fremtoning

Den sportslige karakter, som Audi SQ7 TFSI har, er særligt tydeligt, når man ser den forfra. Det mest iøjnefaldnede element er singleframe-grillen i ottekantet design med lodrette dobbeltlameller. I den S-specifikke stødfanger skiller elementer i seleniumsølv sig ud. Fronten er flankeret af iøjnefaldende forlygter. Toppakken, der fås som ekstraudstyr, omfatter HD Matrix-LED-forlygter med Audi laserlys, dynamisk lysiscenesættelse og dynamisk blinklys.

Front Audi SQ7 TFSI

Mere information