Audi SQ7 SUV priser og modeller | Audi SUV | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 288–271 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,9–8,4 km/l

Audi SQ7 SUV set forfra

Performance og personlighed

Audi SQ7 SUV² understreger sine kraftfulde præstationer med sportsligt design. Den generøse plads med det variable kabinekoncept gør hverdagen nemmere i mange situationer.

Kraftfuld performance

Sportslig kørsel og stor komfort er ikke modsætninger i Audi SQ7 SUV’en². Med innovative undervognsteknologier, quattro-drivlinje og den kraftfulde V8 TFSI-motor leverer den både begejstrende dynamik og fremragende stabilitet på vejen.

Audi SQ7 SUV set fra siden

Selvsikre præstationer: Audi SQ7 SUV’en² overfører kraften fra sin 4,0-liters TFSI-motor til vejen med selvsikkerhed. Glæd dig til fremragende køreegenskaber.

En effektiv fremtoning

Audi SQ7² imponerer på alle måder i farven daytonagrå perleeffektlak³ og med panoramaglassoltag³. 22” fælge inklusive røde bremsekalibre fuldender det imponerende look.

Progressivitet omdannet til lys

Med HD-Matrix-LED-forlygter med Audi laserlys³ og digitale OLED-baglygter³ kan du vælge mellem fire forskellige lyssignaturkombinationer, som skaber en udtryksfuld lysanimation. Baglygterne er udstyret med nærhedssensorik⁷, som aktiverer alle OLED-segmenterne på den holdende bil, så snart andre trafikanter nærmer sig.

Der er plads til syv, hvis du ønsker det

Du kan få plads til op til syv personer med den tredje sæderække³ (ekstraudstyr). ISOFIX-børnesædefastgørelser med Top Tether er tilgængelige til alle bagsædepladser. Hvis du ønsker den maksimale bagagerumsplads på op til 1.921 l, kan du klappe anden og tredje sæderække³ ned.

Hinweis: Die Animation stammt vom Audi Q7 SUV{ft_q7-suv}.

Audi App Store i din Audi

Brug et udvalg af populære apps som fx Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa⁸, Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, se vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

Audi MMI displayAudi MMI display

Note: Billedet viser en Audi Q8 SUV.

Amazon Music

Amazon Music⁹ altid med ombord: Ved at integrere Amazon Music⁹ i din Audi kan du nu også bruge den populære Amazon Music-tjeneste, når du er på farten. Det er virkelig nemt og kræver ikke en smartphone eller en app.

Note: Billedet viser en Audi Q8 SUV.

Personligt, men ikke almindeligt

Fascinerende billeder eller berømte biografhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹⁰ under ”Temaer³,¹³, og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. En iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus³ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Audi MMI systemAudi MMI system

Note: Billedet viser en Audi A6 Avant. Baggrund i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mere umiskendelig. Med Audi exclusive¹⁴

Gør din Audi SQ7 SUV² inspirerende unik – lige så umiskendelig som dig selv – med Audi exclusive¹⁴. Med udvalgte dekorindlæg, farvet læder og skræddersyet lakering i en lang række farver. Præcis som du vil have den.

Audi SQ7 SUV set fra siden

Giv bilen et personligt præg: Mange leder efter noget helt særligt eller foretrækker selv at skabe det. Giv din Audi SQ7 SUV² endnu mere personlighed – fx med den eksklusive lakfarve fra Audi exclusive¹⁴ i fløjlsviolet perleeffekt og de 22” Audi Sport-letmetalfælge⁵ i multieget S-design, sortmetallic, højglanspoleret finish⁶.

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Audi SQ7 SUV: brændstofforbrug (ved blandet kørsel¹) i km/l: 7,9-8,3 (WLTP); CO₂-emissioner (ved blandet kørsel¹) i g/km: 272-290 (WLTP). For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
3
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
4
Funktionaliteten kan variere afhængigt af tilgængeligheden i det konkrete land samt af bilens konfiguration. Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom. Parkeringsmanøvren skal styres aktivt ved at holde >>P-knappen i bilen eller knappen i myAudi-appen på smartphonen inde og overvåge hele parkeringsmanøvren.
5
Fra Audi Sport GmbH.
6
Glanspolerede, polerede eller delvis polerede aluminiumsfælge bør ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive permanent beskadiget af vejsalt eller lignende.
7
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
8
En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen.
9
Amazon Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon Alexa er en del af Audi App Store og smartphone interface. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
10
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
11
En del af Audi connect Navigation & Infotainment (IT3). Brugen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække. Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen: - er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser - er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m - er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre) - er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
12
På www.audi.com/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
13
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
14
Audi exclusive er ekstraudstyr mod merpris fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.