El- og hybridmodeller i hverdagen | Få svar på dine e-tron spørgsmål her >
Opladning af din elbil og hybrid i samarbejde med Clever

El- og hybridmodeller i hverdagen

Den fantastiske acceleration. Den næsten lydløse kørsel. Den fantastiske fornemmelse af at køre rundt uden CO2-emissioner. Hvis du nogensinde har oplevet en elbil eller kørt elektrisk i en plugin-hybridbil, ved du, hvor fascinerende eldreven mobilitet er. e-tron er dog ikke kun lig med køreglæde takket være den elektriske drivlinje, men også ubegrænset egnethed til hverdagsbrug. Et problemfrit hverdagsliv med en elbil eller plugin-hybridbil er først og fremmest ensbetydende med problemløs opladning.

Clever ladeboks

Ubegrænset køreglæde og frihed. Hver dag.

Din dag starter med et fuldt batteri og ny energi. Hver dag. Sammen med Clever har vi sørget for, at opladning af vores Audi e-tron og plug-in hybridmodeller i hverdagen er nemt, hurtigt og sikkert. Med Clever Unlimited, får du ubegrænset opladning, når og hvor det passer dig til en fast månedlig pris. Installation af ladeboks fra Clever på valgfri privatadresse er inkluderet i prisen, når du køber din e-tron. Så kan du vågne til en fuldt opladet bil hver dag. Nyd den ubegrænsede køreglæde og frihed i hverdagen.

Læs mere om opladning fra Clever

Vågn op til et fuldt batteri

Det tager ca. 6-9 timer at lade vores 100% elektriske Audi e-tron fuldt op på ladeboksen hjemme – afhængigt af batteristørrelsen. e-tron giver dig en rækkevidde på hele 300+ og 400+ km. Derfor vil du nok opleve, at du sjældent kommer hjem med 0 procent på batteriet. Sæt din e-tron eller plug-in hybrid til at lade natten over, og uden du behøver at tænke mere over det, er din bil opladet og klar til dig, når du vågner.

e-tron og Clever oplader
Amager Bakke

Frihed på farten

Du har fri adgang til hele Clevers netværk med dit abonnement fra Clever. Laderne i netværket tilbyder forskellige ladehastigheder – fra normalopladning til lynopladning – og du kan nemt lade din e-tron eller plug-in hybrid på dem alle. Du finder laderne i byerne, ved virksomheder, indkøbscentre, trafikknudepunkter og langs motorvejene. Der er aldrig langt til den nærmeste lader, og du finder den nemt nærmeste lader i myAudi-appen eller i Clevers app. Og skal du rejse i udlandet, kan du nemt aktivere dit e-tron Charging Service kort, som giver dig adgang til et væld af ladestationer i 16 europæiske lande. Her betaler du for det forbrug, du har haft på rejsen.

Se nærmeste lader
FAQ - Opladning
Oplades e-tron med AC- eller DC-strøm?
Begge dele afhængigt af, hvilken type lader og ladeeffekt, der tilbydes. Hjemme på ladeboksen lader bilen med vekselstrøm (AC), hvor hurtigladere og lynladere lader med jævnstrøm (DC).
Hvilken stiktype har e-tron?
Ved opladning hjemme og AC-opladning ude er det Type 2. Ved hurtigopladning og lynopladning med DC-opladning, bruges stiktypen CCS.
Audi e-tron
1
Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Værdi af installation: 7.500 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: 749 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 4.494 kr. Inkl. lån og installation af ladeboks på privatadresse (DK), dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Unlimited Network: 625 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 3.750 kr.