Elbil opladning hjemme | Læs mere om opladning i dit hjem >
Opladning af din elbil i samarbejde med Clever

Elbil opladning hjemme

Opladning hjemme

Oplad din e-tron eller plug-in-hybrid nemt og bekvemt derhjemme. Opladning af elbiler hjemme er ikke noget problem, og skaber større komfort og mobilitet. Det er bedst at oplade el- eller plug-in hybridbilen om natten, når bilen ikke bruges, og overskuddet af elektricitet i elnettet er størst. Sæt dig ind i den opladede bil om morgenen, og nyd glæden ved kørslen.

clever ladeboks

Opladning af elbil hjemme hos dig selv

Sammen med Clever tilbyder Audi integrerede ladeløsninger til e-tron og plug-in hybridmodellerne. Med en Clever-ladeboks installeret hjemme kan du oplade elbilen, når det passer dig - og vågne til et fuldt batteri og ny energi hver dag. Og med et Clever Unlimited-abonnementet kan du nyde, at du har adgang til Danmarks største ladenetværk, hvis du har brug for ny energi, når du er på farten. Det giver fleksibilitet og køreglæde i din e-tron eller plug-in hybrid.

clever

Vågn op til ny energi og et fuldt batteri ved hjemmelopladning

Når du lader din 100% elektriske Audi e-tron hjemme på ladeboksen, er e-tron fuldt opladet på kun ca. 6-9 timer (0-80 %) – afhængigt af batteristørrelse. Vælg at oplade bilen om natten, hvor der er overskydende strøm fra vedvarende energikilder, som vi producerer i Danmark. Samtidig er du sikker på, at du undgår overbelastning af din boligs installationer ved at udskyde opladningen til om natten.

Sæt dig ind i den opladede bil om morgenen, og nyd den forvarmede kabine ved vintertid - eller afkølede kabine ved sommertid. Så får du fuldt udbytte af køreoplevelsen fra første sekund.

Læs mere om Clever Unlimited
e-tron opladning

Opladning via husholdningsstik-kontakt

Vores e-tron elbiler og TFSI e plugin-hybridmodeller kan oplades via en almindelig husholdningsstikkontakt. Det foregår med et Mode 2-kabel med et Schuko-stik i den ene ende. Vælger man at benytte denne metode til opladning, bør installationen ikke belastes med mere end 6 A i over 2 timer.

Anbefalingen fra Sikkerhedsstyrelsen lyder, at daglig opladning via mode 2-kabler med tilslutning til almindelige husholdningsstikkontakter generelt skal undgås. I stedet skal man få installeret en vægmonteret ladeboks, eller som et alternativ, kan opladning ske via mode 2-kabel med en industriprop, som er egnet til høje belastninger.

Læs mere på www.sik.dk

Offentlig opladning

Hvis du vil oplade din el- eller plug-in hybridbil via de offentlige ladestandere, kan f.eks. Clever Unlimited Network være med til at øge den elektriske mobilitet og mindske afhængigheden af den installerede ladeboks på privatadressen. Denne løsning kan også være en stor fordel, hvis du eksempelvis bor i lejlighed og ikke har mulighed for at opsætte en ladeboks på din privatadresse.

Offentlig opladning e-tron