Elbil og hybridbil | Læs mere om offentlig opladning her >
Opladning af din elbil i samarbejde med Clever

Offentlig opladning

Uanset, om der er tale om friheden til at køre over meget lange distancer i en elbil eller fleksibiliteten ved at kunne oplade den efter behov, når du holder en pause. Eller ganske enkelt fordi du gerne vil have et alternativ, når der ikke er mulighed for at oplade den derhjemme. Uanset hvad der er vigtigt for dig personligt, er en offentlig opladningsinfrastruktur afgørende i alle tre tilfælde.

clever

Opladning ude

Ønsker du frihed til at køre over lange distancer i Audi e-tron og fleksibilitet til at kunne lade lige dér, hvor du er, er adgangen til et stærkt og tætvævet ladenetværk afgørende. Med et abonnement fra Clever kan du få ubegrænset opladning på netværket til din e-tron eller plug-in hybrid til en fast månedlig pris. Så har du fri adgang til at bruge alle Clevers offentlige ladepunkter – og lade alt det du vil.

Læs mere om opladning ude med Clever

Opladning på Clevers netværk

Laderne i netværket tilbyder forskellige ladehastigheder – fra normalopladning til lynopladning – og du kan nemt lade e-tron og plug-in hybridmodeller på dem alle. Mange af laderne har fastmonterede ladekabler, hvor andre kræver, at du medbringer dit eget ladekabel. Du starter nemt opladningen ved brug af din ladebrik, som du får i din velkomstpakke fra Clever.

Du finder laderne i byerne, ved virksomheder, indkøbscentre, trafikknudepunkter og langs motorvejene – og netværket får hele tiden nye og hurtigere ladere. Der er aldrig langt til den nærmeste lader, og du finder den nemt i myAudi-appen eller i Clevers app, hvor du også kan tjekke, om laderen er ledig.

e-tron og Clever oplader
Amager Bakke

Opladning internationalt

Skal du rejse i udlandet, kan du nemt aktivere dit e-tron Charging Service kort, som giver dig adgang til et netværk bestående af mere end 70.000 ladepunkter i 16 europæiske lande. Her betaler du for det forbrug, du har haft, på rejsen.

e-tron Charging Service
Audi e-tron
1
Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Værdi af installation: 7.500 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: 749 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 4.494 kr. Inkl. lån og installation af ladeboks på privatadresse (DK), dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Unlimited Network: 625 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 3.750 kr.