Audi x jung | Læs mere om samarbejdet her >
Audi og jung partnerskab

Ud i kørebanen
- en Audi podcast om jung og Danmarksturnéen Blitz Tour

Audi har været mobilitetspartner for jung siden årsskiftet og bl.a. brugt numrene "Hvad Skal Jeg Tro På" og "Blitz, Baby" i TV- og radioreklamer. Samarbejdet mellem mærket med de fire ringe og det danske pop-band bliver nu yderligere understreget med en serie af podcasts, som følger bandet på deres første Danmarksturné. Audi ambassadør Esben Bjerre Hansen tager lytteren med på rejsen og giver i samarbejde med Jonas, Sigurd og Michael et indblik i bandets tourliv og planlægning af Blitz Tour 2020.

Læs mere om samarbejdet, Blitz Tour 2020 og podcasten "Ud i kørebanen" herunder.

Jung

Podcasten

Kom med bag scenen på jungs Blitz Tour 2020 med podcasten "Ud i kørebanen". Esben Bjerre Hansen følger bandet rundt i landet, og du får en unik mulighed for at komme helt tæt på de tre unge fyre og deres forberedelser til bandets første Danmarksturné.

Find afsnittene herunder eller på Spotify og Apple Podcasts.

Jung

jung

Med flere hits på de danske radiostationer, har de tre unge fyre, Jonas, Sigurd og Michael, bag bandet jung, indtaget den danske musikscene med deres 80'er inspirerede synth-pop. De tre unge mænd startede med at spille musik sammen i 2017, og de blev hurtigt enige om, at de skulle danne et band sammen. Resultatet blev jung.

Succesen startede med nummeret "Jeg Skal Nok Vente" og den succes blev fulgt til dørs af "Hun Kommer Tilbage" og senest ”Blitz, Baby”. I skrivende stund har bandet mere end 13 millioner afspilninger på Spotify og nu tager bandet afsted på deres første Danmarksturné i efteråret, under navnet ”Blitz Tour”.

Blitz Tour 2020

jungs første Danmarksturné starter d. 30. oktober med en koncert på Fælleden i Skanderborg og herefter følger 29 koncerter rundt omkring i det danske land. Blitz Tour afsluttes med fire koncerter i København d. 27. og 28. december.

Audi x jung

jung x Audi

Audi har været mobilitetspartner for jung siden årsskiftet og brugt udvalgte jung-numre i deres reklamer. Nummeret "Blitz, Baby" har været titelsang til Audis TV-reklame på Audi Q2 og nummeret "Hvad Skal Jeg Tro På" har kørt i baggrunden til en TV-reklame på Audi Q3. I forbindelse med jungs nye Danmarksturné, Blitz Tour, har Audi været med på sidelinjen. Det har resulteret i en podcastserie, hvor Esben Bjerre Hansen tager lytteren med backstage.

Læs interviewet med de tre unge fyre i Audi Magazine.

Læs interviewet
Jung

Fem hurtige om jung

  • Stiftet: 2017
  • Medlemmer: Michael Hovmand (keyboard), Sigurd Boesen (guitar) og Jonas Jung (vokal)
  • Spotify: Mere end 13 mio. afspilninger
  • Første Danmarksturné: Blitz Tour 2020
  • jung x Audi: Audi er mobilitetspartner for jung