RS 6 Avant GT > A6 > Audi
Dynamic top view Audi RS 6 Avant GT

RS 6 Avant GT

Audi RS 6 Avant GT set fra siden

Kraftfuld. Eksklusiv. Attraktiv

Audi RS 6 Avant GT²,³ med den mest kraftfulde RS 6-motor, specialudviklet justerbar gevindundervogn og et spektakulært design. Begrænset til 660 stk.

Imponerende præstationer

quattro-drivlinjen med sportsdifferentiale og den specialudviklede justerbare gevindundervogn øger køredynamikken i samspil med den 4,0-liters V8-biturbo-TFSI-motor.

Audi RS 6 Avant GT

Dynamik i sin reneste form: Den justerbare gevindundervogn forbedrer sidekraftdynamikken og giver mere præcise køreegenskaber. Samtidig giver det permanente quattro-firehjulstræk med aktivt, dynamisk styret bagakseldifferentiale en forøget dynamik i sving.

Audi RS 6 Avant GT bagende

Noget helt særligt

RS 6 GT²,³ skiller sig ud fra mængden ved første blik. Fire komponenter – fra frontskørtet til tagkantspoileren – er blevet designet eksklusivt til denne model, som fås i begrænset antal.

Sportslig individualitet

Oplev et bemærkelsesværdigt farvetema i interiøret: en kombination af sort og dybsort samt rød og kobberfarvet højglans som kontrast. Den umiskendelige sammensætning af materialer og farver er eksklusivt forbeholdt denne model, der fås i begrænset antal.

Audi App Store i din Audi

Brug et udvalg af populære apps som fx Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa⁷, Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, se vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

Audi MMI systemAudi MMI system

Note: Billedet viser en Audi A6 Limousine.

Audi MMI system med Amazon Music

Amazon Music⁹ altid med ombord: Ved at integrere Amazon Music⁹ i din Audi kan du nu også bruge den populære Amazon Music-tjeneste, når du er på farten. Det er virkelig nemt og kræver ikke en smartphone eller en app.

Note: Billedet viser en Audi A6 Limousine.

Personligt, men ikke almindeligt

Fascinerende billeder eller berømte biografhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹⁰ under ”Temaer⁵,¹³, og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. En iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus⁵ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Audi temaerAudi temaer

Note: Billedet viser en Audi A6 Avant. Baggrund i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi RS 6 Avant performance

RS 6 Avant performance

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
RS 6 Avant GT: brændstofforbrug (ved blandet kørsel¹) i km/l: 7,9-8,2 (WLTP); CO₂-emissioner (ved blandet kørsel¹) i g/km: 277-289 (WLTP). For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
3
Denne specialmodel er begrænset til 660 eksemplarer på verdensplan. Kontakt venligst din Audi partner, hvis du er interesseret.
4
Dinamica-mikrofiber er et åndbart mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af en andel af genanvendte polyesterfibre.
5
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
6
Kun i kombination med historisk foliering.
7
En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen.
8
Amazon Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon Alexa er en del af Audi App Store og smartphone interface. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
9
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
10
En del af Audi connect Navigation & Infotainment (IT3). Brugen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække. Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen: - er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser - er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m - er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre) - er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
11
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
12
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.