Audi LED-Matrix-pakke | Læs mere om lyssystemet her >

LED-Matrix-pakken
til din Audi

LED-matrixteknologien kombinerer et kamerasystem med LED-lyskilder og præcis optik til en mere adaptiv lysfordeling. Hvis der registreres andre køretøjer, skjuler systemet kun det området for det registrerede køretøj, imens fjernlysassistenten forbliver aktiv.

Overblik over dine vilkår

Lige så fleksibelt som dit liv: Fleksibilitet og en effektiv udnyttelse af tiden bliver mere og mere vigtig i dag. For at sikre, at din Audi vokser med dine skiftende behov, kan du vælge mellem forskellige aftaleperioder.

1 test måned¹

1 måned

3 år

Bilens levetid
10 kr.²

Fra 210 kr.²

Fra 5.450 kr.²

Fra 10.500 kr.²

Priserne kan variere alt afhængig af model og udstyrsniveau. Priserne er inkl. moms.

Sådan fungerer LED-Matrix-pakken

Ud over deres store effektivitet byder LED-forlygter på store fordele, når det gælder sikkerhed og komfort. Med en farvetemperatur på ca. 5.500 kelvin minder deres lys om dagslys, så dine øjne ikke bliver så trætte – især i mørke og under dårlige vejrforhold. Ud over Matrix-LED-funktionen har forlygterne også følgende funktioner: dagskørelys, nærlys, fjernlys, positionslys, dynamisk blinklys, vejrafhængigt lys (for mindre blænding ved dårligt udsyn) og automatisk-dynamisk lyslængderegulering. Markeringslyset er tilgængeligt i forbindelse med natsynsassistenten (ekstraudstyr). Separate lysdioder blinker tre gange hurtigt efter hinanden for at markere registrerede fodgængere, så omgivelserne omkring den pågældende fodgænger lyses klart op. Det dynamiske blinklys tændes segment for segment i løbet af nogle få millisekunder og forløber altid i den retning, man skal dreje i, når man blinker.

Download myAudi appen nu og vælg din ønskede periode for LED-Matrix-pakken
Fleksibelt

Fleksibel anvendelsesperiode

Effektivt

Tilpasser hurtigt din bil til nye forhold

Sikkert

Bedre syn om natten ved at at tilpasse lyset til vejforholdene og markere anerkendte fodgængere.

Betingelser for bestilling

Hvis du gerne vil tilføje Audi smartphone interface via Functions on Demand har du brug for følgende:

  • En verificeret myAudi-konto som primær eller sekundær bruger
  • Functions on Demand-egenskaber i bilen
Juridisk meddelelse
1
For 10 kr. kan funktionen afprøves en gang pr. valgt primær bruger i 1 måned. Det er muligt for maksimalt to primære brugere pr. år og pr. bil.
2
Alle priser er inkl. moms. De viste priser i myAudi-appen er juridisk bindende på købstidspunktet.