MMI Navigation plus med MMI Touch | Læs mere her >

MMI Navigation plus med MMI touch til din Audi.

Du kan nyde godt af den individualiserede aktivering og anvende Functions on Demand til at tilkøbe topsystemet MMI Navigation plus med MMI touch inklusive Audi connect Navigation & Infotainment¹ til din bilkonfiguration. Ud over den innovative navigationsteknologi kan du også forvente en brugerkomfort i topklasse og mange ekstra funktioner.

Overblik over dine vilkår

Lige så fleksibelt som dit liv: Fleksibilitet og en effektiv udnyttelse af tiden bliver mere og mere vigtig i dag. For at sikre, at din Audi vokser med dine skiftende behov, kan du vælge mellem forskellige aftaleperioder.

1 test måned²

1 måned

3 år

Bilens levetid
10 kr.³

Fra 430 kr.³

Fra 11.500 kr.³

Fra 22.100 kr.³

Priserne kan variere alt afhængig af model og udstyrsniveau. Priserne er inkl. moms.

This is how the MMI Navigation plus works

Sådan fungerer MMI Navigation plus med MMI touch

Det 10,1” store MMI touch-farvedisplay med høj opløsning (1.540 x 720) giver dig en oplevelse, som du kender fra din smartphone. Den reducerede grafik og brugerorienterede menustruktur giver en intuitiv betjening. MMI-søgningen er baseret på indtastning af fritekst og kommer meget hurtigt med resultater. Den naturlige stemmebetjening, som er endnu en integreret funktion, forstår mange vendinger fra dagligdagens sprogbrug.

 • Personlig rutevejledning: Når systemet er aktiveret, overvåger det trafiksituationen på ruter, man jævnligt kører
 • Onlinetrafikinformation⁴
 • MMI touch giver en hurtig og intuitiv betjening, fx indtastning af destination via håndskriftsgenkendelse samt fri bevægelse og zoom på kortet
 • Nem betjening af infotainment via naturlig sproginteraktion⁵
 • Detaljerede ruteinformationer : forhåndsvisning af kort, valg af alternative ruter, POI'er, vognbaneanbefalinger, motorvejsafkørsler, detaljerede kort over vejkryds og meget andet
 • Hastighedsgrænser og stigninger hjælper dig med at køre forudseende og mere effektivt
 • Avancerede 3D-bymodeller for udvalgte byer
 • Landeinformationer: visning af landsspecifikke informationer
 • Indeholder hele Audi connect Navigation & Infotainment-porteføljen⁶
Download myAudi-appen, og vælg din ønskede periode for MMI Navigation plus med MMI touch
Fleksibelt

Fleksibel bestilling ved behov

Effektivt

Brug af navigationsdata for forudseende og effektiv kørsel

Genialt

Nemmere orientering med detaljeret kortvisning i høj opløsning

Booking of MMI navigation plus via functions on demand

Betingelser for bestilling

Hvis du ønsker at anvende MMI Navigation plus med MMI touch inklusive Audi connect Navigation & Infotainment plus og tilføje det via Functions on Demand, så har du brug for en Audi A4 (fra modelår 2020) og desuden:

 • En verificeret myAudi-konto som primær eller sekundær bruger
 • Functions on Demand-egenskaber i bilen
Juridisk meddelelse
1
Navigationsdata for understøttede lande er tilgængelige på et integreret SSD-lagringsmedium. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
2
For 10 kr. kan funktionen afprøves en gang pr. valgt primær bruger i 1 måned. Det er muligt for maksimalt to primære brugere pr. år og pr. bil.
3
Alle priser er inkl. moms. De viste priser i myAudi-appen er juridisk bindende på købstidspunktet.
4
Den leverede version af kortet kan opdateres gratis hvert kvartal i op til maks. 5 år efter ophør af produktionen for den installerede infotainmentsystemgeneration. De aktuelle navigationsdata kan downloades fra myAudi-platformen på www.audi.de/myaudi og installeres i bilen via et USB-lagringsmedium. I forbindelse med Audi connect kan kortene til hjemmeregionen også downloades og opdateres direkte i bilen. Derudover er det muligt at få de nye navigationsdata installeret hos en Audi partner. Dette kan dog medføre ekstra omkostninger.
5
Audi connect-tjenesten onlinetrafikinformationer er tilgængelig i mange lande. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
6
Juridiske informationer om Audi connect kan ses under beskrivelsen af de enkelte features.