Audi SQ5 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg

SUV med tryk på S.
Audi SQ5.

Kom hurtigt frem til destinationen, klar udfordringerne med selvtillid, og sæt et visuelt statement. Audi SQ5 er udstyret med en kraftfuld turbodieselmotor, permanent quattro-firehjulstræk som standard og et design, der matcher dens forrygende præstationer, selv når den holder stille.

Kraften overføres til vejen på en selvsikker måde

Den 3,0-liters V6 TDI-motor med 341 hk og den elektriske kompressor accelererer Audi SQ5 fra 0 til 100 km/t på 5,1 sek. og hurtigt videre op til den elektronisk begrænsede tophastighed på 250 km/t. Kraftoverføringen foregår via hurtige og komfortable gearskift via den 8-trins tiptronic-gearkasse. Det standardmonterede permanente quattro-firehjulstræk med automatisk spærrende midterdifferentiale fordeler trækkraften variabelt mellem for- og bagakslen. Basisfordelingen er 40 : 60. Men op til 70 % kan sendes til forakslen, mens op til 85 % kan sendes til bagakslen for at give endnu mere vejgreb. På den måde kan Audi SQ5 klare en række vanskelige kørselsforhold med selvsikkerhed.

Sportslighed i tal

Ydelse

251

kW

341 hk

Acceleration

5,1

sek.

0-100 km/t

Drejningsmoment

700

Nm

Maksimalt

Rear view Audi SQ5

Præsentationer bliver vækket til live

Designet af Audi SQ5 afspejler på imponerende vis bilens sportslige dynamik og selvsikre præstationer. Designet af panellisterne skaber en visuel lethed og signalerer en imponerende frihøjde.

Rear view Audi SQ2

Markante stødfangere med tydeligt udformede luftindtag med aluminiumsrammer på fronten og en diffusor med kromliste hele vejen rundt på bagenden. Dobbelte ovale afgangsrør i krom tilfører et sportsligt præg.

Kølergrillen i bikubedesign med aluminiumsindlæg giver fronten en selvsikker karakter.

En helt særlig aura hele vejen rundt

Grupperingen af OLED’erne i små, individuelt regulerbare segmenter med et tredimensionelt layout giver en imponerende lysopsætning, der gør det muligt at skabe nye lysscenarier. Når de køber bilen, kan kunderne vælge mellem tre forskellige typer baglysdesign (ekstraudstyr) for at tilføre bilen et personligt præg. Derudover bliver karakteren af baglyssignaturen, afhængigt af køreprogrammet, automatisk tilpasset under kørslen. De digitale OLED-baglygter (ekstraudstyr) er udstyret med nærhedsregistrering³: Når bilen holder stille, og en anden bil eller trafikant nærmer sig bagfra og kommer tættere på end 2 m, så aktiveres alle OLED-segmenter automatisk for at skabe et større synligt område.
OLED light animation Audi Q5
Bemærk: Når man køber bilen, kan man vælge mellem tre forskellige typer baglysdesign som ekstraudstyr for at individualisere bilen. Animationen viser den dynamiske lysiscenesættelse for coming home-/leaving home-funktionen med baglyssignatur 3.
  • 1920x1080-audi-sq5-oled-v3-my2021.jpg
    Baglyssignatur 1
  • 1920x1080-audi-sq5-oled-v1-my2021.jpg
    Baglyssignatur 2
  • 1920x1080-audi-sq5-oled-v2-my2021.jpg
    Baglyssignatur 3

Opgrader din dagligdag

Funktioner, som er nemme at betjene, gør, at du kan klare dagligdagens udfordringer med stor selvsikkerhed. Bagsæderyglænet, der består af tre dele, kan flyttes frem og tilbage efter behov og indstilles i hældningen. I kombination med komfortnøglen (ekstraudstyr) med sensorstyret åbning af bagklappen kræves der blot en fodbevægelse (sparkebevægelse) ved bagenden af bilen for at låse bagklappen op samt åbne og lukke den. Derudover gør den manuelle sænkning af bilens højde via adaptive air suspension (ekstraudstyr) læsningen af bilen nemmere.

Seats animation Audi SQ5
360-graders overblik

Udlev den intense sportslighed

Når du sætter dig ind, bydes du og dine passagerer velkommen af dørpanellister med lys og det eksklusive S-logo. I kabinen kan du forvente et rummeligt pladskoncept med masser af plads til fem personer inklusive god lofthøjde og benplads. Dekorindlæg i børstet aluminium som standard, kontrastsyninger på læderrattet og sportssæderne formidler en dynamisk og elegant atmosfære. Sportssæderne i læder og Alcantara kan opgraderes yderligere med læder af typen Feinnappa med diamantformede syninger og pneumatisk massagefunktion. Skiftekontakterne ved rattet er i aluminiumslook, mens pedalerne og fodstøtterne er belagt med rustfrit stål.

Lad Audi SQ5 begejstre dig igen

Audi SQ5

Mere information