Benzinbiler | Hvorfor vælge benzin? | Læs mere her >
Audi Benzin kort fortalt

Benzin: kort fortalt

Aldrig har det været festligere at spare benzin

TFSI motoren er resultatet af Audis bestræbelser på ’downsizing’. Det vil sige at skabe motorer med den mindre motors brændstofforbrug og miljøvenlighed og den store motors kræfter og komfort.

Nedenfor kan du læse fire gode grunde til at vælge benzinmotor. Du er altid velkommen til at kontakte din nærmeste Audi-forhandler, hvis du har spørgsmål til motoren.

1. grund

Hvad betyder TFSI?

TFSI står for ’Turbocharged Fuel Stratified Injection’. Men først og fremmest kan TFSI oversættes til beskedent forbrug, masser af kræfter og en sagte, frydefuld, summen, der kilder i ørerne. De innovative TFSI-motorer kombinerer de positive kvaliteter fra dieselmotorer og benzinmotorer med direkte indsprøjtning til de højeste krav og maksimal køreglæde. Alle TFSI-motorer er kendetegnet ved lavt brændstofforbrug, høj trækkraft og højt drejningsmoment - selv ved lave hastigheder.

2. grund

Fornøjelse og fornuft

Teknisk set er det lykkedes via en avanceret teknologi, som anvender turboladning og direkte indsprøjtning. Det er en kombination, som skaber imponerende præstationer og leverer den et højt drejningsmoment – selv ved lave hastigheder – og et kraftmæssigt overskud, som tidligere krævede langt større motorer.

Se udvalget af modeller
1. grund

Imponerende effekt

TFSI-benzinmotorerne leverer imponerende præstationer og en eminent effektivitet. Du kan nyde godt af det maksimale drejningsmoment selv ved lave omdrejningstal. Kombination af små motorstørrelser med en turbolader og direkte brændstofindsprøjtning skaber en jævn kraftudfoldelse i disse motorer. Downsizing-teknologien anvendes til at opnå en motor, der kan levere en høj ydelse selv med en relativt lille slagvolumen.

1. grund

Benzin vs. Diesel

En benzinbil er billigere til kortere ture. Selvom benzin ofte er dyrere end diesel, kan det godt betale sig at køre benzin på de korte ture, da den halvårlige ejerafgift ofte er lavere for benzin. Ligesom en dieselbil selvfølgelig kan køre korte ture, kan en benzinbil naturligvis også køre lange. Valget af motorer bør afhænge af dit generelle kørselsmønster. Består din hverdag af de helt korte ture, kan en hybridbil være det rigtige valg for dig.

Hvorfor vælge diesel?