Stories of Progress | Bliv klogere på Audi

Stories of Progress

For Audi er fremtiden en holdning. Det handler om at give mulighed for innovation, at drive fremskridtet med mod til at forandre mobilitetens univers. Oplev, hvordan Audi allerede skaber denne fremtid inden for en række forskellige emner: fra teknologi og design til performance og livsstil. Lad dig inspirere af vores Stories of Progress.

Audi RS e-tron GT in the wind tunnel.

Teknologi

Vorsprung durch Technik. Progressiv teknologi og passioneret kreativitet skaber fascinerende biler og løsninger til her og nu. Oplev, hvorfor innovationer er nøglen til succes.

Interior of the Audi grandsphere concept.

Fremtid

Audi skaber innovative visioner og koncepter til en spændende fremtid. Og ingen steder er det tættere på end i mærkets konceptbiler*. Disse historier bringer dig lidt tættere på morgendagens liv.

César Muntada behind light reflections.

Design

Det perfekte design giver funktionaliteten i interiøret og eksteriøret en fantastisk og emotionel æstetik: Audi skaber ikke bare spændende design, men også rum til oplevelser. Oplev, hvordan Audi skaber fremtiden.

Sunlight flashing through the fingers of a hand.

Omtanke

Audi agerer konsekvent bæredygtigt – ud fra en dybtliggende overbevisning. Få mere at vide om, hvordan Audi både skaber omstillingen til ren mobilitet og leverer momentum til social forandring.

Exhibition space of the collector Christian Boros.

Livsstil

Inspiration skaber kreativitet: Ekstraordinære ting sker, når du stiller spørgsmålstegn ved grænserne, tør at prøve noget nyt og gøre det til virkelighed. Se mere om, hvad der er drivkraften for mennesker inden for sport, kunst og musik.

Audi RS Q e-tron driving over a sand dune.

Audi Sport

Inspireret af udfordringer: Fra Neuburg an der Donau til ørkenen i Saudi-Arabien, fra legendariske racerbaner til eksotiske rallyløb, fra quattro til e-tron – oplev fascinationen ved motorsport med Audi Sport*.

Kom med på vores Journey of Progress