Audi S3 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi S3 Sportback

S3 Sportback

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Tryk på S for køreglæde

Det standardmonterede quattro-firehjulstræk giver et fremragende vejgreb, og takket være sportsundervognen kan Audi S3 Sportback styres meget sikkert og præcist. S tronic-dobbeltkoblingsgearkassen er også standardudstyr og kombinerer komforten ved en automatisk gearkasse med sportsligheden fra en manuel gearkasse.

Sportslighed i tal

Ydelse

228

kW*

(310 hk)

Acceleration

4.8

s*

0-100 km/t

Drejningsmoment

400

Nm*

Maksimum

Audi S3 Sportback set forfra

Drivlinje og motor

Den 310 hk stærke TFSI-motor i Audi S3 Sportback vil på en selvsikker måde sende dig op til en tophastighed på 250 km/t. Et drejningsmoment på 400 Nm garanterer en forrygende køredynamik og accelererer dig fra 0 til 100 km/t på blot 4,8 sek.

360-graders overblik

Oplev Audi S3 Sportback fra forskellige vinkler i 360-grader

Audi S3 Sportback

Dynamik fra alle vinkler - det udvendige design

Med sin markant udformede bagende ser Audi S3 Sportback ikke bare ekstra sportslig ud, den byder også på masser af plads. S-specifikke elementer understreger dens dynamiske fremtoning endnu mere – det gælder fx det tostrengede udstødningssystem med to afgangsrør i hver side. En række andre udstyrshighlights som fx 19” aluminiumsfælge som ekstraudstyr og S-tagkantspoileren fuldender designet.

Sportslige gener udenpå og indeni

I kabinen i Audi S3 Sportback videreføres bilens tydelige designkoncept – dynamisk, klart og elegant. S-specifikke elementer som fx sportssæderne foran med diamantformede syninger og fremragende sidestøtte og sportskonturlæderrattet med flad bund (ekstraudstyr) i 3-eget design med multifunktion plus giver bilen sportslig kant. Eksklusive detaljer som fx aluminiumsdørpanellister med lys og S-logo tilfører et ekstra dynamisk præg.

Audi S3 Sportback interiør

Hold altid fokus på dine mål

Betjeningselementerne i Audi S3 Sportback er nemme og komfortable at betjene – MMI navigation plus (ekstraudstyr) med MMI touch, i samspil med Audi virtual cockpit plus, giver dig et klart overblik over en lang række bildata og kort. Head-up-displayet (ekstraudstyr) projicerer yderligere informationer op på forruden. Den helt rigtige lyd kommer ikke bare fra den kraftfulde motor, men også fra Bang & Olufsen 3D Premium Sound System, der fås som ekstraudstyr.

Audi S3 Sportback virtual cockpit
myAudi App

Mere information