Audi S3 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

S3 Sportback

Audi S3 Sportback - Innovativ, kraftfuld og fantastisk køreglæde

S3 Sportback kommer også med den kraftigere 2.0 TFSI-motor med 300 hk og deler samme udvendige designsprog med de øvrige medlemmer af S3-familien. Fx med det S-specifikke dobbelte udstødningssystem med to sæt dobbelte, meget brede ovale afgangsrør. En iøjnefaldende tagkantspoiler giver den 5-dørs bil endnu bedre kontakt med vejen. LED-forlygter er standardudstyr på alle versioner. De røde bremsekalibre på de 17" ventilerede bremseskiver er ekstraudstyr.

Galleri
Download alle
00:00 | 00:00

S3 Sportback - Highlights

Innovative assistentsystemer

Det alsidige udvalg af nye førerassistentsystemer sætter standarden højt. Eksempelvis Audi active lane assist (ekstraudstyr), som hjælper føreren med at holde kursen ved hastigheder over 65 km/t. Frontkameraet registrerer vognbanelinjerne. Så snart bilen nærmer sig en vognbanelinje, uden at blinklyset er tændt, griber systemet blidt ind i den elektromekaniske servostyring og styrer bilen tilbage på ret kurs. Køassistenten (ekstraudstyr) hjælper føreren i tætkørende trafik ved under 65 km/t og holder tilstrækkelig afstand til det forankørende køretøj. Køassistenten overtager også styringen, hvis det er nødvendigt.

 • 563x317_0006_AS3_161001.jpg
  Oplev Audi exclusive

  Du kan kombinere udsøgte dekorindlæg, farvestrålende læder og en individuel lakfarve fra det store Audi exclusive-farveudvalg.

  Flere detaljer
 • 563x317_0000_AS3_161005_1.jpg
  Lær Audi S3 Sportback at kende fra alle vinkler

  Her kan du se videoer og billeder, som kan downloades.

  Se mere nu