Audi S5 Cabriolet TFSI priser og modeller | Klik her >

Sportslighed uden begrænsninger.
Audi S5 Cabriolet TFSI.

Takket være den kraftfulde motor leverer Audi S5 Cabriolet TFSI imponerende præstationer på sportsvognsniveau, hvilket afspejles i de dynamiske køreegenskaber og køreoplevelsen. Og frem for alt vil du nyde følelsen når kalechen er åben.

Synlig sportslighed – designet

Rendyrket køreglæde – især med åben kaleche Det er essensen af Audi S5 Cabriolet. Bilens attraktive sportslighed afspejles desuden i designsproget og de standardmonterede S-specifikke elementer: S-kofangeren foran, kølergrillen i bikubedesign i mat titaniumsort med indlæg i sølvfarvet mat aluminium, de brede luftindtag i rammen og en spoilerliste i sølvfarvet mat aluminium. På bilens sider står 18"-fælgene ud fra S-sportsundervognen. Sidespejle i sølvfarvet mat aluminium og dørpanellisterne, der er oplyst foran, med S-emblem fremhæver det sportslige look. Bagpå vækker S-diffusoren med omsluttende liste i sølvfarvet mat aluminium, de S-specifikke dobbelte afgangsrør i krom og S-hækspoileren opmærksomhed. Når kalechen er lukket, er den elegant integreret i designet. Kalechen kan åbnes på 15 sek. og lukkes på 18 sek., mens bilen kører op til 50 km/t.

Audi S5 Cabriolet TFSI

Godt oplyst

Matrix-LED-forlygterne er standardudstyr på Audi S5 Cabriolet TFSI. Som ekstraudstyr kan du også vælge Matrix-LED-forlygter inklusive Audi laserlys. Audi laserlyset supplerer LED-fjernlyset ved hastigheder over 70 km/h. Det øger sikkerheden markant, fordi det har næsten dobbelt så lang rækkevidde som LED-fjernlyset. Denne lyspakke indeholder desuden dynamiske lyseffekter med coming og leaving home-funktioner samt dynamisk blinklys.

Audi S5 Cabriolet TFSI

Dynamik – også i kabinen

Det sportslige eksteriør videreføres i kabinen i Audi S5 Cabriolet TFSI med S-specifikke elementer som fx S-sportssæder (ekstraudstyr), standardmonterede dekorindlæg i mat børstet aluminium og læderrat i 3-eget design med multifunktion plus, S-emblem og kontrastsyninger. Markante horisontale stylingelementer, materialer i høj kvalitet og topmoderne infotainmentsystemer skaber en særlig pladsfornemmelse. Når kalechen er lukket, er bagagerumskapaciteten på 370 l.

Audi S5 Cabriolet TFSI

Skærme i høj opløsning

Det digitale univers i Audi S5 Cabriolet TFSI kan betjenes via det intuitive 10,1" MMI touch-display (ekstraudstyr) – fx med MMI Navigation plus (ekstraudstyr) med mærkbar feedback. Takket være den individualiserbare betjening, den intuitive menuguidning og det førerorienterede display gør Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) med sit 12,3" full HD-display op med unødvendig kompleksitet og giver føreren overblik over vigtige bildata. I den S-specifikke visning er omdrejningstælleren i centrum i displayet.

Audi S5 Cabriolet TFSI
Sportslighed i tal

Ydelse

260

kW

(354 hk)

Drejningsmoment

500

Nm

Maksimum

Acceleration

5.1

sek.

0-100 km/t

En kraftfuld drivlinje

Med sin 3,0-liters TFSI-motor med 354 hk og et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm leverer Audi S5 Cabriolet TFSI overbevisende præstationer: fra 0-100 km/t på 5,1 sek. og en tophastighed på 250 km/h. Dertil kan lægges en betagende køreoplevelse med quattro-firehjulstrækket med sportsdifferentiale, som fordeler trækkraften aktivt og variabelt mellem akslerne, og komforten med dynamisk styring, som hele tiden tilpasser styretøjets udveksling og styrekraften i forhold til bilens hastighed.

Audi S5 Cabriolet TFSI

Mere information