Audi S5 Cabriolet TFSI priser og modeller | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi S5 Cabriolet TFSI

S5 Cabriolet TFSI

Sportslighed uden begrænsninger.
Audi S5 Cabriolet TFSI.

Takket være den kraftfulde motor leverer Audi S5 Cabriolet TFSI imponerende præstationer på sportsvognsniveau, hvilket afspejles i de dynamiske køreegenskaber og køreoplevelsen. Og frem for alt vil du nyde følelsen når kalechen er åben.

Synlig sportslighed – designet

Rendyrket køreglæde – især med åben kaleche Det er essensen af Audi S5 Cabriolet. Bilens attraktive sportslighed afspejles desuden i designsproget og de standardmonterede S-specifikke elementer: S-kofangeren foran, kølergrillen i bikubedesign i mat titaniumsort med indlæg i sølvfarvet mat aluminium, de brede luftindtag i rammen og en spoilerliste i sølvfarvet mat aluminium. På bilens sider står 18"-fælgene ud fra S-sportsundervognen. Sidespejle i sølvfarvet mat aluminium og dørpanellisterne, der er oplyst foran, med S-emblem fremhæver det sportslige look. Bagpå vækker S-diffusoren med omsluttende liste i sølvfarvet mat aluminium, de S-specifikke dobbelte afgangsrør i krom og S-hækspoileren opmærksomhed. Når kalechen er lukket, er den elegant integreret i designet. Kalechen kan åbnes på 15 sek. og lukkes på 18 sek., mens bilen kører op til 50 km/t.

Audi S5 Cabriolet TFSI

Godt oplyst

Matrix-LED-forlygterne er standardudstyr på Audi S5 Cabriolet TFSI. Som ekstraudstyr kan du også vælge Matrix-LED-forlygter inklusive Audi laserlys. Audi laserlyset supplerer LED-fjernlyset ved hastigheder over 70 km/h. Det øger sikkerheden markant, fordi det har næsten dobbelt så lang rækkevidde som LED-fjernlyset. Denne lyspakke indeholder desuden dynamiske lyseffekter med coming og leaving home-funktioner samt dynamisk blinklys.

Audi S5 Cabriolet TFSI

Dynamik – også i kabinen

Det sportslige eksteriør videreføres i kabinen i Audi S5 Cabriolet TFSI med S-specifikke elementer som fx S-sportssæder (ekstraudstyr), standardmonterede dekorindlæg i mat børstet aluminium og læderrat i 3-eget design med multifunktion plus, S-emblem og kontrastsyninger. Markante horisontale stylingelementer, materialer i høj kvalitet og topmoderne infotainmentsystemer skaber en særlig pladsfornemmelse. Når kalechen er lukket, er bagagerumskapaciteten på 370 l.

Audi S5 Cabriolet TFSI

Skærme i høj opløsning

Det digitale univers i Audi S5 Cabriolet TFSI kan betjenes via det intuitive 10,1" MMI touch-display (ekstraudstyr) – fx med MMI Navigation plus (ekstraudstyr) med mærkbar feedback. Takket være den individualiserbare betjening, den intuitive menuguidning og det førerorienterede display gør Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) med sit 12,3" full HD-display op med unødvendig kompleksitet og giver føreren overblik over vigtige bildata. I den S-specifikke visning er omdrejningstælleren i centrum i displayet.

Audi S5 Cabriolet TFSI
Sportslighed i tal

Ydelse

260

kW

(354 hk)

Drejningsmoment

500

Nm

Maksimum

Acceleration

5.1

sek.

0-100 km/t

En kraftfuld drivlinje

Med sin 3,0-liters TFSI-motor med 354 hk og et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm leverer Audi S5 Cabriolet TFSI overbevisende præstationer: fra 0-100 km/t på 5,1 sek. og en tophastighed på 250 km/h. Dertil kan lægges en betagende køreoplevelse med quattro-firehjulstrækket med sportsdifferentiale, som fordeler trækkraften aktivt og variabelt mellem akslerne, og komforten med dynamisk styring, som hele tiden tilpasser styretøjets udveksling og styrekraften i forhold til bilens hastighed.

Audi S5 Cabriolet TFSI

Mere information