Audi S5 Sportback | Find priser eller book en prøvetur > A5 > Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi S5 Sportback

S5 Sportback

Sportslig, dynamisk og elegant.
Audi S5 Sportback.

Audi S5 Sportback kombinerer sportslig køreglæde med et elegant design og praktiske egenskaber. Både udvendigt og indvendigt understreger en række S-specifikke elementer bilens dynamiske karakter.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Audi S5 Sportback leveres med 18”-fælge som standard. 19”- og 20”-fælge fås som ekstraudstyr.

  • Designet af Audi S5 Sportback gengiver bilens sportslige natur og dynamik fra alle vinkler.

  • Den 347 hk stærke 3.0 TDI-motor (brændstofforbrug ved blandet kørsel*: 16,1 km/l, CO₂-emission ved blandet kørsel*: 161-163 g/km) accelererer Audi S5 Sportback fra 0-100 km/h på 4,9 sek. Audi Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) oplyser vejen præcist.

  • Audi Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) oplyser vejen præcist.

  • Panoramaglastaget (ekstraudstyr) lukker mere lys ind i kabinen og byder på en ekstra mulighed for ventilation.

  • Kontur-/ambientebelysningspakken sætter stemningen for et interiør fyldt med atmosfære.

  • Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) og MMI-systemet leverer vigtige informationer til dig.

  • Bang & Olufsen Sound System (ekstraudstyr) giver dig en fantastisk lydoplevelse takket være 3D-lyd.

  • Glat, skarp og rummelig: Audi S5 Sportback¹ kombinerer elegance, en sportslig natur og praktiske egenskaber.

En sportslig natur i tal

Ydelse

255

kW

(347 hk)

Drejningsmoment

700

Nm

Acceleration

4,9

sek.

0 to 100 km/h

En kraftfuld drivlinje

347 hk og et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm – det er præstationerne fra den 3-liters V6-motor (brændstofforbrug ved blandet kørsel*: 16,1 km/l, CO₂-emission ved blandet kørsel: 161-163 g/km) i Audi S5 Sportback. Den turboladede motor imponerer med sine præstationer og takket være mildhybridsystemet med sin effektivitet. Den udgør den mest kraftfulde version i vores palette af V6-dieselmotorer. Audi S5 Sportback accelererer fra 0-100 km/h på 4,9 sek., og den elektronisk begrænsede tophastighed ligger på 250 km/h.

Front Audi S5 Sportback
Mere om drivlinjen

Markant og sportsligt–
det udvendige design

Den visuelle fremtoning på Audi S5 Sportback er dynamisk og underspillet på samme tid. Stødfangeren, luftindtagene og panelerne har en markant udformning. Mange monterede dele er lakeret i finkornede matgrå toner. Aluminiumsindlæg giver et særligt præg. Med panoramaglastaget kan du vælge et helt særligt ekstraudstyr. Den store glasflade lukker mere lys ind og giver ekstra ventilation. Et elektrisk betjent rullegardin beskytter dig mod for kraftigt sollys.

panoramic glass roof Audi S5 Sportback
Mere om eksteriøret

Flot udseende og komfort –
kabinen

De sportslige linjer videreføres fra bilens ydre og ind i kabinen i Audi S5 Sportback¹. Designet er karakteriseret ved vandrette linjer, et bredt luftdysepanel og store dekorflader, som opdeler instrumentpanelet. Hele kabinen – fra loftbeklædningen til bundbeklædningen – er domineret af en elegant sort farve. Mens sportssæder med S-brodering er standardudstyr, kan du som ekstraudstyr vælge S-sportssæder med integreret hovedstøtte, diamantformede syninger og massagefunktion. De belyste dørpaneler med aluminiumsindlæg, sportslæderrattet med multifunktion plus og elementet omkring tiptronic-gearvælgeren er forsynet med S-logoet med en rød firkant og er en del af standardudstyret.

interior Audi S5 Sportback

Nem betjening

MMI-systemet i Audi S5 Sportback byder på en gennemført betjeningslogik. Topversionen (ekstraudstyr) er MMI Navigation plus med MMI touch og 8,3” skærm. Systemet kobler Audi S5 Sportback¹ op med internettet via LTE² og omfatter et Wi-Fi-hotspot. De mange internettjenester fra Audi connect³ følger med og kan benyttes i bilen – fx onlinetrafikinformation. Denne tjeneste giver dig eksempelvis advarsler om trafikproblemer på et tidligt tidspunkt og i realtime og foreslår alternative ruter – på motorveje, på landeveje og i byen. Den gratis myAudi-app⁴ kobler din smartphone op med din Audi S5 Sportback¹. Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) viser alle vigtige informationer på systemets 12,3” skærm. Du kan vælge mellem tre forskellige visninger.

Audi virtual cockpit Audi S5 Sportback
Mere om Bang & Olufsen Sound System
Cockpit Audi S5 Sportback

Assistance i baggrunden

Et bredt udvalg af førerassistentsystemer gør kørslen i S5 Sportback endnu mere afslappet, komfortabel og sikker. De systemer, der er ekstraudstyr, kan bestilles individuelt eller kombineret i forkonfigurerede pakker som fx ”By” til bykørsel og ”Tur” til lange strækninger. Et eksempel er drejeassistenten (ekstraudstyr), som kan registrere modkørende trafik, når man skal dreje til venstre, eller andre kritiske situationer inden for de systemmæssige grænser og gribe ind med en opbremsning.

Velegnet til brug i dagligdagen

Det rummelige bagagerum i Audi S5 Sportback har en volumen på op til 480 l og endda op til 1.300 l med bagsædet klappet frem. Komfortabel ind- og udlæsning sikres af den standardmonterede elektriske bagklap med sensorstyring via en fodbevægelse som ekstraudstyr.

Audi S5 Sportback