Audi S5 Sportback priser og modeller | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi S5 Sportback TDI in der seitlichen Frontansicht

S5 Sportback

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Det store hele? Alle detaljer

Designsprog på Audi S5 Sportback TDI formidler sportslighed og tiltrækningskraft fra alle vinkler. De standardmonterede, S-specifikke elementer udvendigt sætter et særligt præg: S-stødfangeren, kølergrillen i bikubelook i mat titansort med indlæg i mat aluminiumssølv, de brede luftindtag i rammen og spoilerlisten i mat aluminiumssølv på fronten. På siden lægger man særligt mærke til de 18” fælge og S-sportsundervognen, sidespejlene i mat aluminiumssølv og panellisterne foran med S-logo og lys. Den brede bagende fremhæves af S-diffusoren med element i mat aluminiumssølv hele vejen rundt, de S-specifikke dobbelte afgangsrør i krom og S-hækspoileren.

Der Audi S5 Sportback TDI in der seitlichen Heckansicht

Dens ambitioner? At der ikke er flere krav

Interiøret i Audi S5 Sportback TDI imponerer også med sin sportslighed takket være de S-specifikke elementer – eksempelvis S-sportssæderne (ekstraudstyr), de standardmonterede dekorindlæg i mat børstet aluminium og læderrattet i 3-eget design med multifunktion plus, S-logo og kontrastsyninger. Designsproget omfatter udpræget horisontalt udformede elementer, eksklusive materialer og det moderne infotainmentudstyr, som i kombination skaber en særlig pladsfornemmelse. Du kan anvende udbuddet fra Audi exclusive til yderligere individualiseringsmuligheder.

Bedienkonzept im Cockpit des Audi S5 Sportback TDI

Intuition? Og fokus på det hele

Funktioner som MMI Navigation plus (ekstraudstyr) i Audi S5 Sportback TDI kan betjenes intuitivt på det 10,1” store MMI touch-display med mærkbar feedback eller via naturlig sproginteraktion. Derudover kan man tilvælge Audi virtual cockpit plus til Audi S5 Sportback TDI, som viser de vigtigste bildata overskueligt på et 12,3” full-HD-display i dit synsfelt. I den S-specifikke visning fremhæver det bilens omdrejningstæller, og med individuel tilpasning af betjeningen, intuitiv menubetjening og førerorienteret visning giver det afkald på unødig kompleksitet.

Audi virtual cockpit im Audi S5 Sportback TDI
Sportslighed i tal

Ydelse

341

hk

(250 kW)

Drejningsmoment

700

Nm

Maksimalt

Tophastighed

250

km/t

Elektronisk begrænset

Sport? Begynder på vejen

Fra 0-100 km/t på 4,6 sek. En elektronisk begrænset tophastighed på 250 km/t. Det leverer den 3,0-liters TDI-motor i Audi S5 Sportback TDI med 341 hk og et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm. Dertil firehjulstrækket quattro med sportsdifferentiale, som opdeler trækkraften aktivt og variabelt mellem akslerne, i kombination med den komfortable kørefornemmelse fra den dynamiske styring, som hele tiden tilpasser styreudvekslingen og servokraften til bilens hastighed. 48 V-mildhybridsystemet sørger også for en øget effektivitet. Og med Audi drive select og indstillingerne dynamic, comfort, auto, individual eller efficiency kan du desuden få direkte indflydelse på køreegenskaberne.

Der Audi S5 Sportback TDI in der seitlichen Frontansicht

Mere information