Audi A6 Avant priser og modeller | Stationcar | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 186–147 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 16,4–15,2 km/l

Side and front view A6 Avant

Udpræget alsidig

Hvad enten du skal til et forretningsmøde eller på en weekendtur, kan du altid nyde godt af en selvsikker fremtoning med Audi A6 Avant.

A6 Avant

841.519 kr.*

Blandet kørsel{*}: 16,7 km/l

CO₂-emissioner ved blandet kørsel{*}: 157 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

Dynamik i hver en linje

Den svagt hældende taglinje og den flade D-stolpe på Audi A6 Avant giver bilen en unik silhuet. Bagenden er iøjnefaldende med den sportslige tagkantspoiler og den nydesignede diffusor i mat mørk krom inklusive lister i platinumgrå.

Audi A6 Avant set fra oven

Panoramaglassoltag: Det todelte panoramaglassoltag⁸ (ekstraudstyr) skaber en lys og indbydende atmosfære i kabinen. I kraftigt sollys reducerer den elektrisk indstillelige solskærm opvarmningen af kabinen og det skarpe lys.

Viser sin sande kapacitet

Det optimerede pladskoncept i Audi A6 Avant giver alle personer i bilen mere benplads, lofthøjde og skulderplads ud over den sædvanlige gode bagagerumskapacitet. Splitbagsædet med skiklap kan klappes frem fleksibelt (i forholdet 40:20:40). Med en bagagerumskapacitet på op til 1.680 l ligger verden åben for dig.

Elegant og intuitiv

I kabinen i Audi A6 Avant er det overordnede æstetiske design præget af en minimalistisk tilgang. Der er næsten ingen kontakter, kun nogle få knapper – MMI touch response-displayene er komplet integreret i overfladen.

Audi App Store i din Audi

Brug et udvalg af populære apps som fx Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa⁹, Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, se vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

MMI systemMMI system

Note: Billedet viser en Audi A6 Limousine.

MMI-system med Apple Music

Integreret Apple Music¹⁰: Nyd den ultimative musikoplevelse i bilen med Apple Music¹⁰. Du kan nemt streame over 100 millioner sange uden reklamer – direkte fra bilens MMI-system. Find din yndlingsmusik, og opdag ny musik, som du vil elske.

Personligt, men ikke almindeligt

Fascinerende billeder eller berømte biografhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹² under ”Temaer”⁸,¹⁴ og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. Iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus⁸ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Thems light Audi cockpitThems light Audi cockpit

Note: Baggrund i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mildhybridteknologi

Alle motorer til Audi A6 Avant er udstyret med Audi mildhybridteknologi, som kan reducere forbruget ved at genindvinde energi under kørslen. Det sker ved, at en remstartergenerator arbejder sammen med et litium-ion-batteri og dermed udvikler ekstra energi, som giver bedre acceleration, større effektivitet og øget kørekomfort.

Audi A6 Avant

Assistentsystemer: Vælg mellem en lang række førerassistentsystemer²,⁵ til lange køreture, bykørsel og parkering.

Mere umiskendelig. Med Audi exclusive⁶

Gør din Audi A6 Avant inspirerende unik – lige så umiskendelig som dig selv – med Audi exclusive⁶. Med udvalgte dekorindlæg, farvet læder og skræddersyet lakering i en lang række farver. Præcis som du vil have den.

Audi A6 Limousine

Audi A6 Limousine

Mere information

¹De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
²Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
³På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
⁵Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris. Funktionen kan variere afhængigt af tilgængeligheden i det konkrete land samt af bilens konfiguration.
⁶Audi exclusive er ekstraudstyr mod merpris fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
⁸Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
⁹En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen.
¹⁰Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
¹¹Amazon Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon Alexa er en del af Audi App Store og smartphone interface.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
¹²Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
¹³En del af Audi connect Navigation & Infotainment (IT3).

Brugen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække.

Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen:
- er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser
- er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m
- er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre)
- er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet

Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
¹⁴Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.