Audi A6 Avant priser og modeller | Stationcar | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
 Der neue A6 Avant

A6 Avant

Audi A6 Avant.
Fusionen af funktionalitet og komfort.

Audi A6 Avant giver dig ikke mere tid, men bedre tid. Audi A6 måler, monitorerer og bearbejder tusindvis af informationer hvert eneste sekund. Bag rattet sidder du med en ægte følelse af afslappet tryghed, mens Audi A6 nænsomt og intelligent sørger for, at du når sikkert frem til dit mål. Sådan giver Audi A6 dig bedre tid til at nyde udsigten og alt det andet, du virkelig holder af.

Audi A6 Avant Prestige

Med Audi A6 får du en bil, der udstråler progressivitet over hele linjen. Og progressivitet får du også med vores kampagnemodel Sport Prestige, der lige nu gør Audi A6 særligt attraktiv. Udover at kampagnemodellen har et sportsligt look i form af udstyrslinjen Sport, byder kampagnemodellen også på Matrix LED-forlygter, 360 graders omgivelseskamera, multifunktionslæderrat m/ varme samt opvarmelige, el-klapbare, automatisk nedblændelige sidespejle og assistentpakke parkering med parkeringsassistent.

Vi tilbyder derudover gode priser på udvalgt ekstraudstyr, som gør dig ekstra godt kørende for få ekstra midler. Du kan f.eks. tilkøbe assistentpakke Tour for 18.000 kr. eller S line selection til 40.000 kr. hvor du både får S line eksteriørpakken samt S line sportspakken, der samlet set har en værdi af 80.000 kr.

Se priser og udstyr i prislisten.

Audi A6 Avant Prestige
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA6_A_181003.jpg
1920x1080_AA6_A_181003.jpg
  • Sol ja, varme nej. Den elektrisk betjente solskærm til panoramaglastaget (ekstraudstyr) reducerer opvarmningen i kabinen i kraftigt sollys og giver 100 % beskyttelse mod solens stråler.

  • Med sin lange front og bagruden med reduceret profil udstråler den næsten 5 m lange Avant elegance og sportslighed.

  • Skarpe overflader og stramme linjer. Specielt i profil signalerer A6 Avant rendyrket progressivitet og dynamik.

  • En sportslig taglinje og en coupélignende silhuet. A6 Avant er ensbetydende med elegance i alle detaljer.

  • Klar til ethvert eventyr: 8. generation af A6 Avant byder også plads og vejgreb til stort set alle fritidsaktiviteter.

  • Lige teknisk og optisk fascinerende: LED-baglygter med karakteristisk lyssignatur – optisk forbundet af en elegant vandret kromliste

  • Panoramaglastaget (ekstraudstyr) har en 30 % større glasflade i forhold til forgængermodellen, og taget åbnes elektrisk.

  • Udvalget af fælge til A6 Avant omfatter både elegante og sportslige fælgtyper i størrelser fra 17” til 21”.

  • Den nye Audi A6 Avant har de digitale kvaliteter fra Audi AI og de nyeste førerassistentsystemer. For sikker kørsel og mere tid til det vigtige.

Enestående dynamisk.
Umiskendeligt Avant.
Lavere, bredere og dybere – fronten på A6 Avant udstråler kraft og tiltrækker sig opmærksomhed ved første øjekast. De markante hjulkasser, den tidligt hældende taglinje og den flade, lodrette D-stolpe fremhæver også de dynamiske proportioner og giver bilen en unik silhuet. Bagenden kendetegnes især af den sportslige tagkantspoiler og den karakteristiske kromliste. En atletisk udstråling og kompromisløst generøse pladsforhold.
Mere om eksteriøret
Pladskomfort i forhold til forgængermodellen
+ 21

mm

Længde indvendigt

+ 14

mm

Lofthøjde bagi

+ 7

mm

Skulderplads

Masser af plads

Kompromisløst komfortabel: Det optimerede pladskoncept i Audi A6 Avant giver føreren og passagererne mere benplads, lofthøjde og skulderplads, og bagagerummet er som sædvanligt generøst. Splitbagsædet med skiklap kan klappes frem fleksibelt i forholdet 40:20:40 og kan dermed tilpasses optimalt efter dine ønsker og behov. Hvad enten du og din familie skal på tur i bjergene med jeres skiudstyr, eller om du skal ud på en længere forretningsrejse: Du har alle muligheder med en bagagerumsvolumen på 565-1.680 l.

Bagagerumsanimation
Mere om pladskomfort
Das Ambientelicht des neuen A6 Avant bereichert das stimmige Interieur-Design.

Udstyrspakker

Alt efter kundens ønsker kan interiøret i Audi A6 Avant have meget forskellige karakterer. Foruden basisversionen er fire udstyrspakker tilgængelige, og hver af pakkerne omfatter et specifikt farvekoncept: sport, design, design selection og – vist her – S line-sportspakken. Farverne er både progressive og elegante. Materialerne – op til Valcona-læder og dekorindlæg i mat børstet aluminium – er af høj kvalitet, og produktionskvaliteten er ligeledes i top.

Minimalistisk design.
Maksimal brugervenlighed.

MMI High med touch response og 10,1” eller 8,6” HD-touch-display (ekstraudstyr) passer perfekt ind i det elegante instrumentpanel og suppleres af 12,3” displayet til Audi virtual cockpit (ekstraudstyr). Med de omfattende muligheder for individualisering kan op til syv førere gemme deres foretrukne indstillinger i individuelle brugerprofiler. Som på en smartphone kan vigtige bilfunktioner placeres på den ønskede position på MMI-skærmen ved at trække og slippe. Fleksibelt, komfortabelt og frem for alt: nemt.

Bedienkonzept
Mere om betjeningskonceptet
Mere om lysteknologien
400

ekstraudstyrsfunktioner kan individualiseres

38

førerassistentsystemer som ekstraudstyr

12.3

-inch

virtual cockpit-display som ekstraudstyr

Mere om assistentsystemerne

En performer i højeste potens

Ved lanceringen i Europa fås A6 Limousine med to kraftfulde motorer – en diesel- og en benzinmotor. Benzinmotoren er en 3.0 TFSI1. Den 6-cylindrede motor med 340 hk og et drejningsmoment på 500 Nm accelererer bilen fra 0-100 km/h på 5,1 sek. 3.0 TDI2 V6-dieselmotoren byder på tilsvarende præstationer med sine 286 hk og et drejningsmoment på 620 Nm. Alle motorer er udstyret med mildhybridteknologi.

A6 Avant Motor
Mere om motoren
Køredynamik

Mere adræt. Mere manøvredygtig. Mere sportslig.

Det progressive styretøj, som er standardudstyr, sikrer en kraftfuld køredynamik via en markant sportslig udveksling til styretøjet, hvilket i kombination med dynamisk firehjulsstyring (ekstraudstyr) gør bilen mere adræt og manøvredygtig.

Mere om køredynamik
A6 Avant

Mere information