Audi A6 Limousine 55 TFSI e priser og modeller | Plug-in-hybrid >
Audi A6 Saloon 55 TFSI e quattro

Audi A6 Limousine TFSI e quattro.

Kører forud for sin tid.
Audi A6 Limousine
TFSI e quattro.

Hvis du vil være med helt fremme, skal du gå dine egne veje. Og det klarer Audi A6 Limousine TFSI e quattro for dig på en imponerende måde: Bilen er udstyret med en effektiv plug-in-hybriddrivlinje, et banebrydende betjeningskoncept, et komfortabelt interiør og et sportsligt design.

Plug-in hybriddrivlinje i tal

Systemydelse

270

kW

(367 hk)

Acceleration

5,6

sek.

0 to 100 km/h

Systemdrejningsmoment

500

Nm

Maksimum

Alle fremskridt har brug for en motor – eller to

Effektiviteten har stadig overtaget i Audi A6 Limousine TFSI e quattro – takket være den avancerede kombination af en forbrændingsmotor og en elmotor. Den elektriske rækkevidde er op til 53 km – målt via WLTP-normen. I kombination med den 2,0-liters TFSI-motor ligger systemydelsen på 367 hk, og systemdrejningsmomentet er på 500 Nm. Accelerationen fra 0-100 km/h tager 5,6 sek., og tophastigheden er 250 km/h.

En rollemodel, når det gælder effektivt arbejde

Hvis du vil opnå succes, har du brug for udholdenhed. Audi A6 Limousine TFSI e quattro lader dig ikke i stikken. Dens intelligente teknologier understøtter effektiv kørsel med et lavt forbrug. En særlig feature i bilen er klimaanlæggets varmepumpe, som anvender restvarmen fra den elektriske drivlinje til forskellige formål. På den ene side opvarmer den kabinen, og på den anden side øger den bilens energieffektivitet og dermed den elektriske rækkevidde – selv når det er koldt udenfor. Derudover kan du vælge bilens driftsindstilling ved hjælp af de tre forskellige køreindstillinger EV, Battery-Hold og Hybrid. Audi A6 Limousine TFSI e quattro anvender også den forudseende driftsstrategi til at lagre rutedata, så du kan blive guidet så effektivt og komfortabelt som muligt.

Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro

Du har altid overblik over ladetilstanden

Audis opladningstjeneste, Audi e-tron Charging Service, giver adgang til over 110.000 ladestationer i Europa. Et kort, e-tron Charging Service Charge Card, er nok til at starte opladningen – uanset udbyderen. Med myAudi-appen kan du gøre brug af tjenesterne fra Audi connect-porteføljen – og det er ekstra nyttigt med en eldrevet bil. Appen kan eksempelvis bruges til at tjekke batteriets status og rækkevidden, til at starte opladningen, programmere ladetimeren og se statistikker for opladning og forbrug. Derudover bliver ladestationerne vist i appen og i MMI Navigation i Audi A6 Limousine TFSI e quattro.

Side view Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro
Opladning

Opladning når og hvor det passer dig

Clever passer til dig, uanset om du lader hjemme eller på ladenetværket. Med opladning fra Clever får du ubegrænset frihed og e-mobilitet i din Audi A6 Limousine TFSI e quattro. Ved køb af ny plugin-hybridbil fra Audi kan du nemlig bestille Clever Unlimited, hvor du kan lade ubegrænset hjemme, ude og på farten for en fast månedlig pris. Installation af ladeboks hjemme hos dig selv er allerede inkluderet i bilens pris. Fravælger du Clevers ladeløsninger, eller har du kun brug for Clever Unlimited Network, som ikke inkluderer installation af ladeboks, reduceres bilens pris tilsvarende.*

Mere om opladning fra Clever

Banebrydende..
Uanset hvor du er på vej hen

Det standardmonterede topinfotainmentsystem MMI Navigation plus med MMI touch response giver mulighed for intuitiv betjening via to touchscreens eller via stemmekommandoer. Audi connect-tjenesterne giver dig adgang til vores digitale univers. Det attraktive Audi virtual cockpit med høj opløsning, der viser alle vigtige informationer fra bilen, er også standardudstyr. Du kan blandt andet holde øje med batteriets ladetilstand, den resterende elektriske rækkevidde og andre informationer vedrørende plug-in-hybriddrivlinjen.

MMI Navigation plus with MMI touch response

Tag plads i fremtiden

Audi A6 Limousine TFSI e quattro byder på masser af benplads og lofthøjde til alle. En række standardmonterede elementer fra S line-sportspakken giver bilen et dynamisk præg – det gælder fx sportssæderne foran. Hvis det ikke er tilstrækkeligt for dig, når det gælder komfort, så kan du øge dit velbefindende yderligere med en række ekstraudstyrsdetaljer som fx panoramaglastaget, luftkvalitetspakken og kontur- og ambientebelysningspakken i flere farver.

Rear seats in the Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro

Et atletisk og dynamisk ydre

Når det gælder designet, så afspejler de afbalancerede proportioner, de rent optisk korte overhæng og de atletiske flader den dynamiske drivlinje i Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro¹. Standardudstyret omfatter blandt andet S line-eksteriørpakken, den sorte optikpakke, 19” fælge og røde bremsekalibre. Af andre iøjnefaldende elementer kan nævnes den brede og lavt placerede singleframe med de store luftindtag i frontens sider, de markant udformede hjulkasser, de bueformede skulderlinjer over dørene og de fremhævede sideblades i det nederste område. Listen i sort højglans på bagenden får bilen til at se endnu bredere ud og forbinder baglygterne med hinanden som afslutning på det udvendige design.

Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro

Det er godt at kunne se og blive set

LED-baglygter og dynamisk blinklys er standard på Audi A6 Limousine TFSI e quattro, og det samme gælder Matrix-LED-forlygterne. Som tilvalg tilbyder vi dig toppakken HD-Matrix-LED-forlygter med dynamisk blinklys. HD-Matrix-teknologien sikrer en præcis oplysning uden at blænde andre trafikanter. Det dynamiske blinklys giver et optisk præg, som gør det let at genkende, at du skal dreje.

Rear view Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro
*
Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Prisreduktion v/ fravalg af Clever Unlimited og Unlimited Network: 7.500 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: 369 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 9.714 kr. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks: 7.500 kr. er inkl. i prisen, dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Unlimited Network: 245 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 1.470 kr.