Audi A6 Limousine TFSI e priser | Plug-in-hybrid | Se her >
Audi A6 Limousine TFSI e

A6 Limousine TFSI e

Elektrisk rækkevidde

67

km

Acceleration (0-100 km/t)

5,6

sek.

Systemydelse

270

kW

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Kvinde lader Audi A6 Limousine TFSI e

I førertrøjen, forud for sin tid

Audi A6 Limousine TFSI e har en effektiv plug-in-hybriddrivlinje, et banebrydende betjeningskoncept og et atletisk design.

Resultatet af omhyggelighed

Audi A6 Limousine TFSI e kombinerer det bedste fra begge verdener: I den rent elektriske indstilling genererer den ganske lidt støj og ingen lokale emissioner. Og i kombination med TFSI-forbrændingsmotoren kan du også nyde Audis karakteristiske dynamik. Takket være rekuperation under kørslen kan systemet genindvinde elektrisk energi.

Interiør i Audi A6 Limousine TFSI e

Kraftfulde præstationer: 50 TFSI e quattro³-varianten har en systemydelse på 299 hk (220 kW).

Nem opladning

Der findes et bredt udvalg af opladningsmuligheder til Audi A6 Limousine TFSI e, både derhjemme og på farten.

Hjemmeladning med Audi A6 Limousine TFSI e

Opladning derhjemme: Til opladning derhjemme med en ladeeffekt⁵ på op til 7,4 kW fås e-tron-opladningssystemet compact⁸ eller Audi wallbox-varianterne⁶,⁸, der giver endnu mere komfortabel opladning.

Kompromisløs opladning med Clever

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten, og ved indkøbs- og shoppingcentre. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever ladeboks

En suveræn fremtoning

Audi A6 Limousine TFSI e imponerer med et generøst udstyrsniveau – dynamisk og sportslig udvendigt, komfortabel og funktionel indvendigt. Det gælder blandt andet 19” fælge, rødlakerede bremsekalibre, Matrix-LED-forlygter og sportssæder foran.

Sportsligt design som standard: Audi A6 Limousine TFSI e imponerer ikke kun med sine præstationer, men også med sportslige designelementer som fx Audi singleframe med en ny struktur og den sorte optikpakke inklusive dekorelementer i luftindtagene på siderne og på den sorte diffusor.

Audi App Store i din Audi

Brug et udvalg af populære apps som fx Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa⁹, Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, se vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

MMI-SystemMMI-System

Note: Billedet er fra en Audi A6 Limousine.

MMI-System med Apple Music

Integreret Apple Music¹⁰: Nyd den ultimative musikoplevelse i bilen med Apple Music¹⁰. Du kan nemt streame over 100 millioner sange uden reklamer – direkte fra bilens MMI-system. Find din yndlingsmusik, og opdag ny musik, som du vil elske.

Note: Billedet er fra en Audi A6 Limousine.

Personligt, men ikke almindeligt

Fascinerende billeder eller berømte biografhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹² under ”Temaer”⁸,¹⁴ og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. Iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus⁸ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Note: Billedet er fra en Audi A6 Avant. Baggrundsbillede i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi A6 Avant TFSI e

Audi A6 Avant TFSI e

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og maks. ladeeffekt for Audi A6 Limousine TFSI e?
Audi A6 Limousine plug-in hybrid kan lade op til 7,4 kW AC og tager ca, 2,5 time at lade batteriet op.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi A6 Limousine TFSI e?
Der er plads til 360 l.

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Audi A6 Limousine 55 TFSI e: For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
3
Audi A6 Limousine 50 TFSI e: For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
4
Kan medføre et forøget brændstofforbrug.
5
Ladekapaciteten afhænger af det leverede industristik og den markedsspecifikke strømforsyning.
6
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
7
Du kan finde flere informationer om e-tron Charging Service på https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-gb
8
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
9
En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen.
10
Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
11
Amazon Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon Alexa er en del af Audi App Store og smartphone interface.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
12
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
13
En del af Audi connect Navigation & Infotainment (IT3).

Brugen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække.

Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen:
- er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser
- er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m
- er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre)
- er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet

Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
14
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
15
De anførte værdier gælder udelukkende for Audi A6 Limousine 55 TFSI e.
16
De viste opladningstakster og ladekortet tilbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). En myAudi-brugerkonto og myAudi-appen er en forudsætning for en aftale om disse takster. Audi modellen (ved hjælp af bilens stelnummer) og en primær bruger skal være registreret i myAudi-appen. Abonnementet har en fast løbetid på 12 måneder og ophører automatisk efter denne periode. Almindeligt varsel om opsigelse er ikke muligt i denne periode. Der kan opstå ekstra omkostninger afhængigt af dit mobilabonnement.

Alle viste priser er inklusive moms. Gælder i Tyskland. Priserne for andre lande kan ses via takstoplysningerne (se oversigten over taksterne) og via myAudi-appen. Bilens stelnummer er påkrævet for at registrere din bil i myAudi-appen. Det har været muligt at indgå en aftale med Audi charging siden 1. januar 2023.
17
Elektrisk rækkevidde ved blandet kørsel i henhold til WLTP, gælder for 18”-20” fælge.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation